Dzisiaj jest 04 lip 2025, 19:54

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Pamiętajmy jednak o tym, że autokar nie wyjedzie na boisko :twisted: rozegrać spotkania na takim trudnym terenie jak Kołobrzeg, a podniecanie się nim nie ma sensu, bo autokar jest OK, ale co z tego? Jeżeli drużyna nie zachwyci nas grą to wyglądem autokaru nikt mi oczu nie zamydli, a ostatni mecz z Unią pokazał :smt010 , że jeszcze wiele pracy przed nimi i daleko im do przedsezonowej formy :smt010 .

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Dzisiaj na oficjalnej stronie KS Turów podano informację o pierwszej prezentacji nowego autobusu. Super!
Dziwi mnie tylko jego nazwa, bo "El Toro" kojarzy mi się z językiem hiszpańskim, a co za tym idzie nazwa nawiązuje do byka. Takim określeniem posługują się torreadorzy w czasie Corridy, a z tego co wiem symbolem naszego klubu jest TUR a nie byk.
Wszystko fajnie, autokar ekstra, pompa wielka ale gafa jak stąd do Hiszpanii.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

ekstra że turów ma ten autobus - bylem na "wręczeniu" go klubowi ale dziwi mnie jedno - dlaczego ten autobus mija mnie codziennie jak ide do szkoły i wozi dzieci i młodzież z wiosek ??? wiem ze autobus musi chodzic al jeżdżąc po wioskach kołozgorzeleckich to chyba długo nie pociagnie....
co o tym myslicie ??

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

matii pisze:
dlaczego ten autobus mija mnie codziennie jak ide do szkoły i wozi dzieci i młodzież z wiosek ??? wiem ze autobus musi chodzic al jeżdżąc po wioskach kołozgorzeleckich to chyba długo nie pociagnie....
co o tym myslicie ??
Jeździ jak jeździł,nie zajadą go nie martw się :-D .To jest autokar pekaesu,a nie klubu,dlatego jeździ też na inne wyjazdy.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

A to ,że dziwnie to wygląda,to fakt.Jak np wiezie kuracjuszy do sanatorium :-D .Ludzie na ulicy np w Ciechocinku patrzą:OOOprzyjechali sportowcy!!!Atu sobie wysiadają dziadki do sanatorium;))):):):)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Ale PKS ma też autobus oklejony przez firmę od psiego zarcia , to jak dojedzie do Ciechocinka mysla ze to pieski a tu kuracjusze wysiadają , są tez reklamujace telefony , centra handlowe itp.
Ten jest szczególny i wiekszośc tras na jakich sie porusz do dalekobiezne kursy pospieszne co zapewnia także klubowi reklame, ale nieraz trzeba i po wiosce i do Turowa.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

bog180 pisze:
Ale PKS ma też autobus oklejony przez firmę od psiego zarcia ,

Ma też oklejony marktkaufem,to jak podjezdza na przystanek to ludzie się dziwią ,że market do nich przyjechał ,i nie muszą iśc kawał drogi.
A tu wałek.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ludzie chyba nie są aż tak głupi żeby widząc autobus obklejony reklamami pomyśłeli, że przyjechał do nich market czy np. drużyna Turowa.Co do autobusu naszych grajków troche mnie to zaskoczyło, że jedyny transport naszych zawodników jeździ sobię w tą i spowrotem przewożąc dzieciaki które nie zawsze są jako tako wychowane i niszczą.Ja ogólnie jestem przeciwny poruszania się tym autobusem po wioskach. :evil: :evil: :evil:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

dzieki wade za tą opinie - dobrze że chcociaz ktoś sie ze mna zgadza. sądze ze może lepiej jakby autobu jeździł w długie trasy i po dobrych a ne po wioskach

Tytuł:
pismak
pismak

Autobus musi zarabiać na siebie bo nie stać Turowa na przestój 2 tygodniowy pojazdu.Dzieci bardzo się cieszą i są dumne że jeżdzą autobusem zawodników Turowa a reklamy nigdy nie zawiele.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cypis pisze:
Autobus musi zarabiać na siebie bo nie stać Turowa na przestój 2 tygodniowy pojazdu.Dzieci bardzo się cieszą i są dumne że jeżdzą autobusem zawodników Turowa a reklamy nigdy nie zawiele.
Hmmm też prawda tak sobie myślę, że gdybym sam był jeszcze dzieckiem w wieku 10 lat i kiedy taki autobus miałby przyjechać na przystanek to bardzo bym chciał do niego wejść. :wink:

Tytuł:
obserwator
obserwator

matii pisze:
ekstra że turów ma ten autobus - bylem na "wręczeniu" go klubowi ale dziwi mnie jedno - dlaczego ten autobus mija mnie codziennie jak ide do szkoły i wozi dzieci i młodzież z wiosek ??? wiem ze autobus musi chodzic al jeżdżąc po wioskach kołozgorzeleckich to chyba długo nie pociagnie....
co o tym myslicie ??

Dlatego smiech mnie ogarniał, gdy czytałem pełne zachwytu pienia nad NOWYM PIĘKNYM AUTOBUSEM dla TUROWA :)))

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

no też mnie to troche zdziwiło ze taki autobus to zwykły dar to jakoś dziwne było bo taki pojazd to dużo kosztuje ale terqaz wiemy ze toi chyba pks dał jeden autobus na pooklejanie :-) ale to też fajne jest

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.