przekorny pisze:
mogę mu pogratulować jednego. Umiejętności lawirowania, "sprzedawania" informacji i przekonywania ludzi dla uzyskania określonego celu...
przekorny pisze:
Choć z drugiej strony najłatwiej chyba przekonać ludzi, którzy chcą uwierzyć...
W 100% zgadzam się z Tobą.
Od października 2009 roku, z racji funkcji, którą wykonywałem w KK, miałem wiele okazji do rozmów zarówno z P.Burmistrzem, jak i P.Michalskim.
Za każdym razem pytałem się o pracach nad powstaniem nowej hali.
Zarówno jeden, jak i drugi ze "szczerym" uśmiechem zapewniali mnie, że powstanie.
Że już lada moment będzie wbity pierwszy szpadel, że zgodnie z umową z PGE teren zostanie już "zaraz" ogrodzony i powstaną na ogrodzeniu napisy typu: "TU POWSTANIE PGE TURÓW ZGORZELEC ARENA".
Wiele osób zadawało mi pytanie przy okazji spotkań na ulicy, w sklepie czy też na spotkaniach KK- CO Z TĄ HALĄ? BĘDZIE?
Wierząc w to co mówili w.w. odpowiadałem, że tak i przekazywałem wszystkie rewelacje dalej. Sam się nimi karmiłem i karmiłem nimi innych.
Na początku poprzedniego sezonu zdałem sobie sprawę, że jednak tak różowo nie jest.
Osobiście czułem się oszukany i wstyd mi było, że tymi "rewelacjami" odnośnie hali oszukiwałem innych.
Przepraszam.
Sam w to wierzyłem, że w Zgorzelcu będzie już tylko lepiej, że wreszcie ktoś robi coś całkiem bezinteresownie dla ogółu i przekonywałem do tego innych niejednokrotnie wchodząc w sprzeczki słowne.
Obecnie przypatrując się wszelkim wypowiedziom P.Burmistrza podpisuję się pod tym co napisał szamo:
szamo pisze:
coz my sobie mozemy tutaj dyskutowac i tak wiele z tego nie wyniknie... zostalismy bezczelnie naciagnieci przez Naszych 'kochanych' politykow i dalej dajemy sie naciagac...