trueRAP pisze:
Jedyną zaletą Jaramaza w porównaniu z Miciciem i Aleksiciem jest mniejsza skłonność do strat, bo kreatorem jest równie marnym co w/w panowie i podejmuje bardzo kiepskie decyzje.
czy ja wiem? wydaje mi się, że póki co za mało jeszcze spieprzył meczy aby tak generalizować. choć szczerze przyznam, ze Micić na początku tamtego sezonu też nie zapowiadał się aż tak tragicznie jak go zakończył, pożyjemy zobaczymy
trueRAP pisze:
Taylor nie jest złym zawodnikiem i możemy mieć z niego sporo pożytku, aczkolwiek nie oszukujmy się, że będzie to zawodnik pokroju Toreya Thomasa.
wg mnie Torey Thomas na poczatku sezonu w którym grał w ogóle nie zapowiadał się tak dobrze jak na jego zakończeniu się pokazał. nawet zaryzykuję stwierdzenie, że gdyby Koljević nie spakował walizek, mógłby do końca nie zabłysnąć, mus grania po 35 minut w meczach wykuł z niego prawdziwy diament, paradoks taki trochę.
trueRAP pisze:
Nie chcę być złym prorokiem, ale mam wrażenie, że to z obsadą tej pozycji będziemy mieć w tym sezonie największy problem.
kłopot z pozycją rozgrywającego to chyba znak firmowy turowa, więc nic nowego :) zresztą w ostatnich latach najgorzej chyba ułożył się sezon gdy turów miał dwóch regularnych rozgrywających.
trueRAP pisze:
Nigdy nie byłem specjalnym fanem jego talentu, ale były momenty, że grał naprawdę dobrze. Niestety, tylko momenty.
z tymi "momentami" to chyba przesadziłeś:) w ubiegłym sezonie często ciągnął drużynę a czasami wręcz ratował, do reprezentacji chyba też nie z powodu momentów go powołano.
tak czy owak sezon dopiero startuje, a czas pokaże jak się sytuacja rozwinie i tego się trzymajmy;)