1) Dlaczego RN nic nie robiła, zanim do jej składu nie weszli Delijewski i Waśniewski?!
Dopiero po tych zmianach w RN "światło dzienne" ujrzały pewne sprawy...
Źle się działo w państwie duńskim...
2) Polecam kolejny
wywiad z Waśniewskim. Szczególnie ten fragment:
Cytuj:
Po tym, jak Arkadiusz Krygier przestał pełnić funkcję prezesa klubu, w sieci pojawiła się plotka, że słoweński szkoleniowiec Turowa – Saso Filipovski tuż po tej informacji, złożył rezygnację ze stanowiska, czy taka sytuacja miała miejsce naprawdę?
- Ta ‘gorąca informacja’ to tylko plotka, którą uważam za absurdalną. Słyszałem od osób ‘trzecich’, kto takie plotki rozprowadzał i kto podczas spotkania z kibicami, takie bzdury przekazał. W dniu, kiedy zostałem powołany na funkcję prezesa rozmawiałem z trenerem Filipovskim telefonicznie, później spotkaliśmy się podczas Meczu Gwiazd we Wrocławiu i nawet przez ułamek sekundy nie było mowy o takim rozwiązaniu! Zresztą trudno było się spodziewać, by z powodów zmian administracyjnych trener zrezygnował ze swojej pracy w klubie. Szczerze mówiąc, jeszcze z taką sytuacją w życiu się nie spotkałem, choć z koszykówką jestem związany od 7. lat.
Z tego co mi wiadomo to rzekoma "miłość" między Krygierem a Saso, przygasła kilka miesięcy temu...