Dzisiaj jest 12 maja 2025, 21:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1445 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 97  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

http://probasket.pl/news/z-turowa-zgorz ... kers-29823 jeżeli nie jest to kaczka to wielkie gratki dla Thomasa.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Karol pisze:
http://probasket.pl/news/z-turowa-zgorzelec-do-los-angeles-lakers-29823 jeżeli nie jest to kaczka to wielkie gratki dla Thomasa.

http://www.nba.com/lakers/news/093009_k ... gning.html wyglada na to ze tak :)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

halcia pisze:
Nasi koszykarze dzisiaj rano wyjechali do Słupska. Na oficjalnej stronie naszego klubu żadnej informacji,że Turów w turnieju uczestniczy. W ogóle uważam, że w porównaniu z innymi klubami - strona KS Turów jest "Bezbarwna". Takie jest moje zdanie. :oops:
Mamy wspaniale tańczące dziewczyny, ich pokaz mógłby rozjaśnić tą stronę.To tylko przykład. Myślę, że nie trzeba zbyt wiele, aby stronę Naszego KLUBU trochę zmienić.

Pozdrawiam kibiców Turowa.

Tak dla wiadomości wszystkich , storna PGE Turowa jest w trakcie budowy !!!

Tytuł:
obserwator
obserwator

z Kelatim proponuję wstrzymać się od hurra optymizmu. obok niego jest jeszcze 4 innych walczących o miejsce i na takich samych warunkach. przypomnę ,że przed rokiem był na lidze letniej i chyba nic nie zagrał. takie umowy podpisywane przed meczami przedsezonowi to standard i zarazem ubezpieczenie na wypadek kontuzji. dziwne by było by grał bez umowy. życzę mu jak najlepiej ale kiedyś np. taki sam kontrakt podpisał Koko Archibong i parę dni później go zwolniono.

Z innej beki - ponoć Stević jest blisko Słupska. Daniels i Stević - szkoda ,że nie w Turowie..

Tytuł:
obserwator
obserwator

jojo pisze:
Z innej beki - ponoć Stević jest blisko Słupska. Daniels i Stević - szkoda ,że nie w Turowie..

sorki ale irytuje mnie jak widze takie wpisy - bez urazy oczywiscie ;)

ale skad mozemy wiedziec czy szkoda czy nie szkoda skoro sezon jeszcze sie nie zaczal, wiadomo daniels to daniels ale my w sumie jeszcze nie wiemy co mamy , a jak okaze sie, ze nasi sa zawodnikami slabszymi od w/w to wtedy bedzie mozna powiedziec ze szkoa :D pozdrowki

Ostatnio zmieniony 01 paź 2009, 11:31 przez kinio24, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dokładnie...

Sezon się jeszcze nie zaczął a wy już marudzić że szkoda, owszem żałuję że nie ma u nas Chrisa Danielsa, ale mam jednocześnie nadzieję że ktoś go godnie zastąpi:):D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Batman pisze:
Dokładnie...

Sezon się jeszcze nie zaczął a wy już marudzić że szkoda, owszem żałuję że nie ma u nas Chrisa Danielsa, ale mam jednocześnie nadzieję że ktoś go godnie zastąpi:):D

Ja jestem pewny, ze ktos zastapi :P ale nie wiem jeszcze kto xD

Tytuł:
obserwator
obserwator

ale ja o Steviću :smt023 dla mnie ten gość to wielka klasa. już po odejściu z Anwilu Turów o niego pytał.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Cytuj:
Co ciekawe, sponsor Turowa wykupił wszystkie mecze i pokaże je Dolnośląska TVP.

http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /560990748
Na dole pisze, Czyli mozemy liczyc ze wszystkie mecze Turowa beda w tv ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

To jezeli dobrze rozumiem...to nie bedzie relacji w tv z "Kasztelan Cup"?

I jaka telewizja dolnoslaska?:D Bo ja nie jestem z samego zgorzelca wiec jesli to jakas telewizja kablowa albo cos to sobie nie bede ogladal;/

Ostatnio zmieniony 02 paź 2009, 7:21 przez Lojek9013, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Telewizja dolnośląska to na pewno TVP Wrocław a tego programu w Zgorzelcu nie odbieramy, więc nie wiem czy się z tego cieszyć ?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ale w TVP SPORT chyba tez bede jakies transmisje no nie?:D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Mam nadzieje że Tomków włączy w ofertę TVP Wrocław , a jak nie to tak jak kiedys na Tomkowie bedzie sygnał z meczów Turowa z Tvp wrocław...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... telewizji/
jest inna strategia wynikajaca z badań hahahah- ciekawa kto z kim w jakim lokalu badał?

Tytuł:
pismak
pismak

Zakupilem dzis Tygodnik BASKET i zalamalem sie Totalnie otoz

-Asseco Prokom Gdynia - Sklad Zamkniety - Rozegranych sparingow 9 ( 6 wygranych - 2 przegrane + jeden przerwany)

-PGE Turow Zgorzelec - Brak Gracza na pozycje 1-2 o czym kazdy wie - Rozegrane Sparingi 2 ( 1 wygrana 1 przegrana)

-Anwil Włocławek - Brak im Polaka - Rozegrane Sparingi 5 ( 3 Wygrane 2 Przegrane )

-Czarni Słupsk - Sklad Zamkniety - Rozegrane Sparingi 4 ( 3 Wygrane 1 Przegrany)

-Kotwica - Sklad Zamkniety - Rozegrane Sparingi 5 ( 4 wygrane 1 przegrany)

-Polpharma - Sklad Zamkniety - Rozegrane Sparingi 9 ( 4 Wygrane 5 Przegranych)

-AZS Koszalin - Sklad Zamkniety - Rozegrane Sparingi 7 ( 2 Wygrane 5 przegranych )

-Polonia Azbud - Sklad Zamkniety - - Rozegrane Sparingi 7 ( 3 wygrane 3 przegrane 1 remis)

-PBG Basket - Sklad Zamkniety - Rozegrane Sparingi 9 ( 4 wygrane 4 przegrane 1 remis)

Sportino - Sklad Zamkniety - Rozegrane Sparingi 7 ( 5 wygranych 2 przegrane )

-Znicz -Brak Podstawowego i Rezerwowego Srodkowego - Rozegrane Sparingi 6 ( 5 wygranych 1 przegrany)

-Polonia 2011 - Sklad Zamkniety - Rozegrane Sparingi 7 ( 1 Wygrany 5 przegranych 1 remis)

-Trefl Sopot -Brak silnego skrzydlowego - Rozegrane Sparingi 6 ( 2 wygrane 4 przegrane)

-Stal Stalowa Wola - Brak Rzucajacego , skrzydlowego , srodkowego - Rozegrane Sparingi 6 ( 4 wygrane 2 przegrane)

Wychodzi na to ze jestesmy druzyna ktora rozegrala najmniej sparingow kontrolnych.
Jak w takim wypadku druzyna ma sie dogrywac ze soba??

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1445 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 97  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.