becks pisze:
To napisz mi prosze jeszcze na jakim tunerze i na jakich ustawieniach mozna za friko ogladac ta "superplatforme" Pomimo tego ze jest darmowa i tak trzeba bedzie zakupic karte dostepu (jednorazowa oplata) i zaleznie od systemu karty odpowiedni tuner. Karty maja byc dostepne za okolo pol roku.
leń jesteś

to tak łatwo sprawdzić ...masz internet i co ? jaka karte dostępu ...bzdury chlopie piszesz ..odbieram to wszystko free...karta dostępu ( jednorazowa) bedzie na na II etap platformy na dodatkowe programy. TVP sport jest darmowe ..poczytaj trochę albo sprawdź to w praktyce tak jak ja to zrobiłem
pomogę ci :
Cytuj:
Wychodząc naprzeciw tym oczekiwaniom model programowy platformy TVP S.A. zakłada stworzenie platformy satelitarnej składającej się z trzech segmentów:
- platformy całkowicie bezpłatnej oferującej klientom dostęp do podstawowych i najpopularniejszych obecnie programów telewizyjnych TVP1, TVP2, TVP Info, TVP Sport, TVP HD, TVP Kultura, TVP Historia, TV Polonia oraz polskich kanałów typu free to air, wynajmujących od TVP miejsce na transponderach satelitarnych: TV Puls, TV Trwam,- dostęp do kanałów Polsat, Polsat2, TVN, TVN7, który będzie możliwy po wniesieniu jednorazowej opłaty pokrywającej koszt karty abonenckiej,
link jak w poprzednim wpisie ale nie chciało sie poczytac co ?