Tomczan pisze:
Napiszę odnośnie Ligii Kibiców ostatni raz:
1. Był to pomysł na integrację Klubów Kibica.
2. Prośbę o zainteresowanie rozgrywkami wysłałem do wszystkich KKS-ów i Klubów Kibica, do których posiadałem adresy email.
3. Otrzymałem dwie odpowiedzi:
-z Zielonej Góry, że to super pomysł,
-z Sopotu, że źle tytułowałem KK, gdyż napisałem w nagłówku innego adresata.
Więc
to gratuluje inwencji i kreatywności gdybyś uzywał internetu nie tylko do dziecinnego walczenia ze wszystkimi to wiecej zdobyłbyś adresów
[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 11:17 am ]grengo pisze:
Tomczan napisał/a:
Jan.Leszek napisał/a:
No właśnie, co z tą ligą? Co zrobiłeś w tej sprawie poza wielkim szumem?
grengo napisał/a:
Mimo wszystko powinieneś zapytać co z Ligą Kibiców?
Ale posłuszny jesteś.

grengo napisał/a:
Tomczan będąc Prezesem KK chciał za wszelką cenę stworzyć alternatywę do odbywających się od 7 lat MPKK, wysłał zapytanie do szefa PLK J.Jakubowskiego i nawet otrzymał odpowiedź- i co dalej, ano przez blisko 8 miesięcy kompletnie nic.
Bazuj na tej wypowiedzi i
grengo napisał/a:
Zapewniał w pewnym momencie na shoutboxie, że wysłał pisma do różnych KK w Polsce, ale sprawdzałem - nikt nic takiego do dzisiaj nie otrzymał.
tej też.
I wierz w nie.
Ja nie muszę w to wierzyć, ja to po prostu wiem.
Tomczan napisał/a:
Nie jest moim celem przekonywać Cię co zrobiłem w tym kierunku.
Twoja wiedza już jest odpowiednio ukierunkowana i tak sobie żyj.
Ty mnie nie przekonuj tylko zwyczajnie odpowiedz co zrobiłeś i jak to wygląda na dzień dzisiejszy, a nie jak zwykle piszesz i piszesz i nic z tego nie wynika. Moja i nie tylko moja wiedza w tym temacie po twojej pokrętnej odpowiedzi wcale nie została poszerzona.
grengo przestań juz rozliczać tomczana i jego " ekipe" masz problem to załatwie sobie w knajpie z nim albo darmowe minuty wykup i zadzwoń
[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 11:20 am ]pozatym spadać na spluwaczkę o ile jeszcze jest? ( nie wiem dawno nie byłem na forum ) podziwiam jednego pana-i zaimponował mi dojrzałością bez nazwisk oczywiscie- ze nie walczy juz tutaj ( no moze 2 panów ) pozdr Bracia "B"
[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 11:21 am ]i przypominam temat forum : kibice turowa -a nie wzajemne wypominki!!!!
[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 11:22 am ]i apel do adm. porzadek zrób !!!!!!
[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 11:23 am ]Dr. Dre pisze:
siemka dr.Dre myslisz ze jest szansa na 1 po sez, zas.?
[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 11:24 am ]Mailmann pisze:
to załatwie sobie
* załatwcie