Dzisiaj jest 06 lip 2025, 20:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jan.Leszek pisze:
Nie odpowiadaj, please... nie pogrążaj się jeszcze bardziej.

Nie będę dlatego, że... :-? :( :smt053 :| :roll: :cry: :oops:
Jan.Leszek pisze:
szkoda mi tylko Twojej żony

Tylko dlatego, że mi Twojej też. (jeżeli ja masz oczywiście)
Chwyty poniżej pasa:
-zasłaniać się pokrętnym wiekiem,
-pisać o rodzinie.
Chyba Twój wiek nie idzie w parze z rozumem, jeżeli takie totalnie pozbawione logiki dokonujesz wpisy.
Zrestartuj umysł lub zaprzestań.
Twoje "pokolenie" może to czytać i się wstydzić za umiarkowany despotyzm i ograniczony małostkowością umysł.
Oczywiście bez odbioru.
REP pisze:
przestańcie karmić trola

Przestań mnie karmić Gnomie. :smt082 :smt044
Oczywiście również bez odbioru.

Ostatnio zmieniony 16 mar 2011, 20:24 przez Tomczan, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

szamo pisze:
Dobra idą dobre... Kemot^^, masz zacięcie i trzymaj tak dalej,
racja numer 1

[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 10:54 am ]
szamo pisze:
W pewnym momencie dzisiaj wytrąciłem jedną Miśkowi z ust bo Tomek przez megafon drze się defense, a ten tuż koło niego, dosłownie przy jego nogach trąbi ile wlezie. Jeżeli każdy w tej ‘orkiestrze’ będzie grał sobie według swoich ‘nut’ i na dodatek fałszował, to ta ‘orkiestra’ do K U R W Y nędzy nigdy w ‘filharmonii’ nie wystąpi!

racja 2

[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 10:57 am ]
Tomczan pisze:
Osobę, która stosuje przemoc za pomocą Internetu można odnaleźć. Również ta forma przemocy jest karalna.
racja 3

[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 11:00 am ]
jeszcze ktoś tam napisał o moderatorze ze nic z tematem wojny Tomczana i Grengo nic nie zrobi - (Nie chce mi sie szukać postu aby zacytować)

[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 11:01 am ]
Mailmann pisze:
jeszcze ktoś tam napisał o moderatorze ze nic z tematem wojny Tomczana i Grengo nic nie zrobi - (Nie chce mi sie szukać postu aby zacytować)
racja 4

[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 11:04 am ]
to z czym sie zgadzam czytając to forum po paru mies. nieobecności - co sie nie podoba

[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 11:06 am ]
szamo pisze:
tak na boku:

Oni tak zawsze? Czy maja jakies zaslugi dla KK? :smt028 (jakby ktos probowal odpowiadac to pytanie retoryczne debile!!!)

[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 11:11 am ]
gdzie jesteś ty SZAMO na tym zdjeciu które zamiesciłeś zaznaczajac statystów w kólko? tak sie nie robi juz kiedyś grengo próbował w taki sposób pokazywać kto nie jest aktywny

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Kibice Turowa ? ha ha ha ha raczej teatrzyk polskiego plebsu. Jak wyjdziecie z piaskownicy, a co niektórzy jak zejdą z drzewa, to zweryfikujcie swoje zainteresowanie Turowem Zgorzelec. :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan pisze:
Napiszę odnośnie Ligii Kibiców ostatni raz:
1. Był to pomysł na integrację Klubów Kibica.
2. Prośbę o zainteresowanie rozgrywkami wysłałem do wszystkich KKS-ów i Klubów Kibica, do których posiadałem adresy email.
3. Otrzymałem dwie odpowiedzi:
-z Zielonej Góry, że to super pomysł,
-z Sopotu, że źle tytułowałem KK, gdyż napisałem w nagłówku innego adresata.
Więc
to gratuluje inwencji i kreatywności gdybyś uzywał internetu nie tylko do dziecinnego walczenia ze wszystkimi to wiecej zdobyłbyś adresów

[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 11:17 am ]
grengo pisze:
Tomczan napisał/a:
Jan.Leszek napisał/a:

No właśnie, co z tą ligą? Co zrobiłeś w tej sprawie poza wielkim szumem?

grengo napisał/a:
Mimo wszystko powinieneś zapytać co z Ligą Kibiców?

Ale posłuszny jesteś.
:smt044 :smt082
grengo napisał/a:
Tomczan będąc Prezesem KK chciał za wszelką cenę stworzyć alternatywę do odbywających się od 7 lat MPKK, wysłał zapytanie do szefa PLK J.Jakubowskiego i nawet otrzymał odpowiedź- i co dalej, ano przez blisko 8 miesięcy kompletnie nic.

Bazuj na tej wypowiedzi i
grengo napisał/a:
Zapewniał w pewnym momencie na shoutboxie, że wysłał pisma do różnych KK w Polsce, ale sprawdzałem - nikt nic takiego do dzisiaj nie otrzymał.

tej też.
I wierz w nie.

Ja nie muszę w to wierzyć, ja to po prostu wiem.

Tomczan napisał/a:
Nie jest moim celem przekonywać Cię co zrobiłem w tym kierunku.
Twoja wiedza już jest odpowiednio ukierunkowana i tak sobie żyj.

Ty mnie nie przekonuj tylko zwyczajnie odpowiedz co zrobiłeś i jak to wygląda na dzień dzisiejszy, a nie jak zwykle piszesz i piszesz i nic z tego nie wynika. Moja i nie tylko moja wiedza w tym temacie po twojej pokrętnej odpowiedzi wcale nie została poszerzona.
grengo przestań juz rozliczać tomczana i jego " ekipe" masz problem to załatwie sobie w knajpie z nim albo darmowe minuty wykup i zadzwoń

[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 11:20 am ]
pozatym spadać na spluwaczkę o ile jeszcze jest? ( nie wiem dawno nie byłem na forum ) podziwiam jednego pana-i zaimponował mi dojrzałością bez nazwisk oczywiscie- ze nie walczy juz tutaj ( no moze 2 panów ) pozdr Bracia "B"

[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 11:21 am ]
i przypominam temat forum : kibice turowa -a nie wzajemne wypominki!!!!

[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 11:22 am ]
i apel do adm. porzadek zrób !!!!!!

[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 11:23 am ]
Dr. Dre pisze:
Kibice Turowa ? ha ha ha ha raczej teatrzyk polskiego plebsu. Jak wyjdziecie z piaskownicy, a co niektórzy jak zejdą z drzewa, to zweryfikujcie swoje zainteresowanie Turowem Zgorzelec. :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?
siemka dr.Dre myslisz ze jest szansa na 1 po sez, zas.?

[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 11:24 am ]
Mailmann pisze:
to załatwie sobie
* załatwcie

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Mailmann pisze:
siemka dr.Dre myslisz ze jest szansa na 1 po sez, zas.?

hmmm Jak uda się wygrać ze śledziami, a Arka Gdynia polegnie 27 z anfilem to mamy 1 miejsce. Kurcze nie myślałem że dożyje radości z wygranej rumunów.

Jednak 1 czy 2 nic to ... i tak jest dobrze. ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

pewnie... nawet drugie miejsce cieszy i pomimo wczorajszej porażki jestem dumny z chłopaków bo niezłego stracha napedzili najemnikom haha

[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 12:04 pm ]
a propo ... ty masz jakieś pojęcie dlaczego oni nazywają sie wielokrotnym mistrzem kraju skoro takie mistrzostwo wygrali z tego co mi wiadomo raz !! słownie jeden ?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Mailmann pisze:
a propo ... ty masz jakieś pojęcie dlaczego oni nazywają sie wielokrotnym mistrzem kraju skoro takie mistrzostwo wygrali z tego co mi wiadomo raz !! słownie jeden ?

Za pieniądze czy władzę wszystko można kupić, nawet tradycję i spuściznę klubu sportowego...Niestety!

Parszywe czasy! Wystarczy posłuchać Noculaka i jego obciągania (bez i do końca)Arce Gdynia. 8)

Tytuł:
rekrut
rekrut

no tak ale nie pojęte jest ze zabrali zawodników trenera to jak związek pogodził się z faktem iz Sopot zdobył te mistrzostwa a Gdynia dopiero co powstała i niby już na start mieli 6? trof. powinni zareagować bo to nie były z tego co mi wiadomo zwyczajne przenosiny( Jak zresztą w NBA się często zdarza gdzie przynajmniej tam trzeba w takim wypadku gruba kasa zapłacić do związku)tylko założenie nowego klubu chyba ze było odwrotnie ale jak masz lepsze info to napisz proszę jak to dokładnie było bo któryś z zainteresowanych klubów musiał przecież kupić dzika karta czy tak?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Z tego co pamiętam to sopockie śledzie zapłaciły 400 tysi za dzika kartę. Szczegółów przenosin Arki Gdynia nie pamiętam... 8)

Tytuł:
rekrut
rekrut

ok reszte info sobie znajde..dzieki a jak nerwy po wczorajszym meczu ? myślisz ze mały ivan nie zagrał z jakiegoś innego powodu niz uraz ?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Mailmann pisze:
ok reszte info sobie znajde..dzieki a jak nerwy po wczorajszym meczu ?

Spokojna i kameralna Zagłoba wczoraj była. Bez emocji. Jak dla mnie to mecz o nic - może o prestiż - Osobiście trafiał bym w PO z miejscem, aby z daleka od Trefla Sopot, bo mamy od 5 lat z nimi pecha w drodze do miszcza. Niech męczą się z nimi inni. ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

nook ale 2 runda tez trzeba wziąc pod uwage - zreszta jak mamy wygrac to musimy z kazdym wygrac i nie ma co kalkulować i tak finał bedzie taki jak 2, 3, 4lata temu
chyba ze drabinka wczesniej nas na siebie skieruje a moze my bedziemy mieli szczescie i najsilniejsi wykoszą sie wcześniej

[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 3:58 pm ]
a nam zostanie 7 meczowy horror z asseco ...haha oj daj bóg!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Mailmann pisze:
grengo przestań juz rozliczać tomczana i jego " ekipe" masz problem to załatwie sobie w knajpie z nim albo darmowe minuty wykup i zadzwoń

Próbowałem przez blisko pół roku, ale z jego strony nie było woli do tego.

Mailmann pisze:
pozatym spadać na spluwaczkę o ile jeszcze jest? ( nie wiem dawno nie byłem na forum ) podziwiam jednego pana-i zaimponował mi dojrzałością bez nazwisk oczywiscie- ze nie walczy juz tutaj

Nieładnie się odzywasz (spadać) a co do drugiej części wpisu to chyba nie do końca tak jest z tą dojrzałością. Za jazdę pod wpływem zabrali mu prawo jazdy więc może za wpisy pod wpływem "ktoś" zaaresztował mu modem?

Mailmann pisze:
i przypominam temat forum : kibice turowa -a nie wzajemne wypominki!!!!

Odsyłam Cię do posta nr 1 i 2 w tym dziale, a sprawy poruszane przeze mnie dotyczą działalności KK.

Pozdrawiam

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Zejdźcie wreszcie z tego forum, bo nikt nie czyta tych waszych bzdur.
Zróbcie miejsce na pozytywne i ciekawe komentarze.
Mamy ciekawą drużynę, dobrze grającą, więc zajmijcie się dobrym
kibicowaniem i miłą atmosferą .
A może wy nie interesujecie się dobrymi występami naszej drużyny ?
Wchodząc na forum Turowa - dominuje wasza nie do zniesienia polemika.
Kiedyś mówiło się, że Zgorzelec ma najlepszych kibiców ! - a teraz ?
Dajcie wreszcie spokój !!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Dajcie Pitu spokój niech ulży sobie.Niech tylko nie zapomina krytyka konstruktywna nie subiektywna :smt082

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.