Dzisiaj jest 07 lip 2025, 11:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

jak zakończy sie rywalizacja finałowa ??
4-0 lub 4-1 dla Turowa 9%  9%  [ 2 ]
4-2 lub 4-3 dla Turowa 70%  70%  [ 16 ]
4-0 lub 4-1 dla prokomu 9%  9%  [ 2 ]
4-2 lub 4-3 dla prokomu 13%  13%  [ 3 ]
Liczba głosów : 23
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dobra obrona (najlepsza w lidze), ale bez skuteczności w ataku, nie gwarantuje tytułu Mistrza Polski. Nawet, jak się w tym roku nie uda, to będzie można wzmocnić drużynę (rezerwa) i w następnych play offach dokopać Prokomowi. Chyle czoła, za to co, drużyna osiągnęła w tym sezonie.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Szkoda że nie wyszło, ale Prokom dzisiaj nic nie zagrał poza tym, że trafiał to co powinien, a naszym wogóle nic nie wchodziło. Jeżeli nie poprawi się skuteczność z gry, to finał możemy spisać na straty. Ja jednak wierzę, że jak u nas zagramy 6 na 5-ciu, to wynik po tych spotkaniach powinien wyglądać 2:2.
Bardzo ładne zachowanie kibiców Prokomu po meczu i skandowanie nazwy naszego klubu. Pozdro all.

Tytuł:
pismak
pismak

hh

Ostatnio zmieniony 31 sty 2012, 2:01 przez mieszczuch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Prokom po prostu ma dwie bardzo rowno zbilansowane piatki, a u nas niestety brakuje punktow graczy rezerwowych...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Niestety nie udalo sie.. ale u nas mysle, ze przy wsparciu naszej publiki bedzie 2:2.. jest to bardzo mozliwe!! musza uwierzyc w siebie!!

Macie jakis plan na transparent bo fajnie by bylo cos napisac dla nich po slowensku?? co o tym myslicie?

Pozdrawiam

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Kurde ja rozumiem euforie zwiazana z finalem, pierwszym medalem i tak dalej. Ciesze sie i jestem dumny z tego co osiagneli. Ale jak juz w finale jestesmy trzeba zapomniec o tym co bylo i skupic sie na tej rywalizacji. A tu kurde nie wygladamy ciekawie. Mielismy miec przewage pod wzgledem kondycyjno - fizycznym szczegolnie ze Prokom gra 3 zawodnikami na obwodzie z czego jeden to Pacek. I co ?? kupa wczoraj Prokom wygladal na zdecydowanie bardziej swiezy zespol niz my. Teraz dopiero na tle Prokomu widac jak bardzo nasz atak jest jednowymiarowy. A obrona?? Jest dobra , bardzo dobra. Ale to za malo. Prokom to top 16 euroligi i nic dziwnego ze momentami gubia nasza defensywe jak chca. Brakuje nam bilansu miedzy obrona a atakiem. Jesli nie pokazemy tego w Zgorzelcu to PTS pchnie nas i bedzie 4-0.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

no będąc szczery nie wygląda to kolorowo - mamy 2:0 w dupcie, a Prokom miał w półfinale już 2:0 i na wyjeździe przegrał 2 mecze z anwilem - wierze w to że nam ta sztuka sie również uda choć obawiam się o to :/
co do meczy - 1 ekstra - zabrakło nam malutko a śledzie (i jeden kebab) cieszyły sie z wygranej. dawało to dobre prognozy na następne mecze.
2 mecz - przegraliśmy dosć gładko - nie wiem dlaczego ale czasami miałem takie wrazenie ze chłopaki jak przegrywali to nie mieli jakby już sil, motywacji zeby pociagnać i Lance bardzo w tym meczu mi się spodobał (i jeszcze ten jego blok i ten gest :smt082 ).
co do sędziów - uwazam ze w 2 meczu troszke poszaleli dla Prokomu, 1 mecz w porzadku.
życze wszystkim jeszcze złota w tym roku i dobrej rywalizacji w finale - a w szczególnosci zawodnikom i trenerom.
ps. ludzie - nie piszcie w połowie finału ze ekstra - mamy srebro - walczymy o złoto a srebro ma przeghrany. choc i tak to będzie sukcesem ...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

A ja sie obawiam tylko jednego, ze jesli przegramy 4:0 final, to sie Anwilowcy odezwa, ze Turow zajal im miejsce w finale, ze final juz byl... Ech, tylko tego nie chce mi sie sluchac.

Tytuł:
VIP
VIP

Niestety nie mogłem pojechać na mecz i musiałem oglądać oba spotkania w TV. Jedno co mnie irytuje to obaj Panowie komentatorzy... Aż się prosi, żeby zrobić im psikusa i stanąć z kartonem "Bezstronni komentatorzy... pfff :D" podczas pokazywania ich buziek na wizji. Cały czas komentują przeciwko nam... aż się oglądać nie chce..

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

aleksander pisze:
A ja sie obawiam tylko jednego, ze jesli przegramy 4:0 final, to sie Anwilowcy odezwa, ze Turow zajal im miejsce w finale, ze final juz byl... Ech, tylko tego nie chce mi sie sluchac.
Nitroo czym ty się martwisz??Przegramy 4:0 i co? Anwilowcy będą się śmiać że Turów przegrał finał??a czemu?? bo zazdroszczą i żal im d**e ściska że w tym sezonie mogą nawet brązu nie wywalczyć w co wątpie.Nie chcę tu wybiegać w przyszłość ale nawet gdyby taka sytuacj zaistniała to czemu ich wspaniały klub nie grał przez cały sezon tak dobrze i równo??może teraz byliby w bardziej komfortowej sytuacji i możliwe że to my walczylibyśmy o braz.

aleksander pisze:
Niestety nie mogłem pojechać na mecz i musiałem oglądać oba spotkania w TV. Jedno co mnie irytuje to obaj Panowie komentatorzy... Aż się prosi, żeby zrobić im psikusa i stanąć z kartonem "Bezstronni komentatorzy... pfff :D " podczas pokazywania ich buziek na wizji. Cały czas komentują przeciwko nam... aż się oglądać nie chce..
W piątek ma być mecz Dziennikarzy czy ktoś wie czy wstęp będzie za darmo?? bo chętnie bym pośmiał się z Pana Noculaka:Pprzypominam ostani mecz w Sopocie aż 0 pkt:] świetny mecz tego doświadczonego komentatora.O Panu Romańskim z Gazety Wyborczej nie będe nic mówił bo on mi tak nie działa na nerwy.Jednym słowem co do samego meczu zróbmy atmosferę jakiej jeszcze nigdy nie było. :smt026 :smt026

Ostatnio zmieniony 21 maja 2007, 20:54 przez Wade, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

no alex - cały sezon i sie nie przyzwyczaileś - mnie bardziej smieszna ich teksty np. że Piotrek Pluta to "młodszy brat swojego brata ..."-> ale mam dobrą nowinę. w niedzelę o 11.00 odbędzie się mecz w którym zagrają dziennikarze ze zgorzelca i pan noculak i romański również więc wtedy można sie ponabijać ich tekstami z nich samych .... więcej tutaj
a co do 4:0 - nie sądze zeby ktos sie odezwał a w szczególnosci anwilowcy, bo mecze są bardzo wysokim poziomie choć wierze ze mamy szanse dalej na złoto

Tytuł:
rekrut
rekrut

Oooo to sobie podje pooglądać p. Romańskiego i Noculaka w akcji :smt044

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Wade pisze:
Nitroo czym ty się martwisz??Przegramy 4:0 i co? Anwilowcy będą się śmiać że Turów przegrał finał??a czemu?? bo zazdroszczą i żal im d**e ściska że w tym sezonie mogą nawet brązu nie wywalczyć w co wątpie.Nie chcę tu wybiegać w przyszłość ale nawet gdyby taka sytuacj zaistniała to czemu ich wspaniały klub nie grał przez cały sezon tak dobrze i równo??może teraz byliby w bardziej komfortowej sytuacji i możliwe że to my walczylibyśmy o braz.

W sumie to masz racje. Dzisiaj Anwil pokazal, ze naprawde na final nie zasluguje i neich sobie mowia, co chca, ale to my walczymy w finale i nawet jesli przegramy 4:0, to dla mnie i tak Turow bedize mistrzem!

Wade pisze:
W piątek ma być mecz Dziennikarzy czy ktoś wie czy wstęp będzie za darmo?? bo chętnie bym pośmiał się z Pana Noculaka:Pprzypominam ostani mecz w Sopocie aż 0 pkt:] świetny mecz tego doświadczonego komentatora.

Ten mecz jest w niedziele o 11. Bedzie to mecz Zgorzelec/Dolny Slask vs Reszta Swiata, w barwach ktorej zagra m.in. Piotr Szeleszczuk (dawniej plk.pl, teraz Zycie Warszawy), Piotr Kwiatkowski (plk.pl), Adam Romanski, Miroslaw Noculak i np. dziennikarze Polsatu.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

a Szczepan to jeszcze rzuca do kosza? :P

Tytuł:
VIP
VIP

dziennik zgorzelec.info ma zamiar podjąć próbę skopania tyłków tym co nie potrafią komentować, choć nie wiem czy to nie oni skopią tyłki nam bo słyszałem, że mają byłego koszykarza...

Mimo to jestem dobrej myśli :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.