Świetny mecz !!! Przegrana po walce !!! Zdecydowanie najlepszy mecz sezonu, szlagier Polskiej koszykówki. Mam ogromny żal do Sasy Obradovicia że zepsuł ten sezon.... Nie moge wybaczyć Michalskiemu że nie ściągnął Urlepa od początku sezonu, przecież Anrej był już jedną nogą w Zgorzelcu. Przy Urlepie myśle że to by była pierwsza porażka w sezonie.
Wracając do meczu
Nasze nowe nabytki niestety okazały się niewypałem (przynajmniej w tym meczu).
TJ grał jakby go rodwailery goniły, bez sensowne rzuty na początku akcji, nez przemyślenia, a te 3-jki z 8 metrów ......
Gray i Wright świetny mecz, tego pierwszego zdecydowanie najlepszy, godne zauważenia dotrwanie do końca z twardą obroną przy 4 faulach w 5 minucie 3 kwarty.
Wójcik czyżby się trochę budził?
Chyliński kolejny mecz tragedia, może jest źle ustawiany??!!
Zabrakło skuteczności Konrada...
Ogólnie mecz jak najbardziej do wygrania. Zaważył jeden rzut. Jak już ktoś napisał mieliśmy 2 piłki meczowe żadnej nie wykorzystaliśmy. Żal się robi patrząc na zawodników schodzących z boiska po przegranej z MP 1 pkt. .....
P.S Ostatni rzut Witki by nie wpadł, chyba że jakimś fuksem piła po odbijała by się od tablicy, wtedy kto wie...
P.S.2 Siedziałem blisko KK, a nie słyszałem co wy tam śpiewaliście, pomijając te te trąbki Kibiców Prokomu, wy samym swoim klaskaniem się zagłuszacie... Przykra Prawda...
W ostatniej minucie cała hala stała! I co z tego skoro mało kto klaskał nie wspominając już o dopingu.

Panowie z KK do roboty ! I przede wszystkim powtarzana po raz setny prośba ... TUBA KONIECZNIE !!!