Dzisiaj jest 07 lip 2025, 10:22

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tak twoje wypociny i błędy się nie liczą.Wogóle przecież nie o ortografię tu chodzi.Nosi cię nerwy można to zrozumić.Prawda boli.Inteligentny człeku widać po twoich wpisach szczególnie.Daleko ci jeszcze do określenia się jako kibic.Jeszcze jedno czy ty wogóle pamiętasz wynik meczu?Żegnam ozięble.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

t
Teraz ja pisze:
Tak twoje wypociny i błędy się nie liczą.Wogóle przecież nie o ortografię tu chodzi.

no nie o gramatykę :grin:

Teraz ja pisze:
Nosi cię nerwy można to zrozumić.Prawda boli.

Tak boli, bo człowiek który prawdopodobnie uważa się za kibica Turowa, a dopierd...la się do innego kibica któremu zależy tylko na zajefajnej atmosferze na meczu i głośnym pozytywnym dopingu.

Teraz ja pisze:
Daleko ci jeszcze do określenia się jako kibic.

Bo co, trzeba posiadać legitymację KK? Wypić hektolitry spalikówki? Czy co ?

Kibicem jest ten który kibicuje naszej drużynie! Ale Tobie to trudno zrozumieć. :roll:

Teraz ja pisze:
Jeszcze jedno czy ty wogóle pamiętasz wynik meczu?Żegnam
ozięble.

a z kim graliśmy?
:smt082

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Wypić hektolitry spalikówki?No tak dobre konkret :smt082 Leśne dziadki nietykalni teraz tym bardziej jak mają funkcyjnego.Dziwi mnie jeszcze jedno.Dlaczego nikt nie widzi że nowy zarząd działa od listopada i czym się tak naprawdę może pochwalić?Coraz gorzej.Tam się zaczyna doping jest to koło napędowe wszystkich kibiców.Nie można do KK podchodzić osobowo każdemu można przyszyć łatkę. Liczy się ogół.

Ostatnio zmieniony 22 mar 2011, 8:43 przez Teraz ja, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

Teraz ja pisze:
Leśne dziadki nietykalni teraz tym bardziej jak mają funkcyjnego.Dziwi mnie jeszcze jedno.Dlaczego nikt nie widzi że nowy zarząd działa od listopada i czym się tak naprawdę może pochwalić?Coraz gorzej.

O czym Ty piszesz? Funkcyjny był również w poprzednim zarządzie, mimo że nie był funkcyjnym, ale to nadal członek zarządu. A co do nowego zarządu, to zwolnij trochę. Czy jesteś aż takim krótkowidzem, że nie dostrzegasz, że dziewczyny przejęły schedę po poprzedniku i braciach w postaci totalnej rozpierduchy w szeregach KK, kompletnym braku finansowania z zewnątrz, totalnym braku umów sponsorskich i braku wielu rzeczy organizacyjnych pomagających w zarządzaniu KK? One po prostu muszą się tego uczyć od początku. Z perspektywy czasu widać natomiast, że Świstak i Jego kiosk nie są niezastąpione. Dziewczyny doskonale wypełniają tę lukę dyżurami w CS oraz bezpośrednio przed meczami. Dajmy im spokojnie pracować.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Drugi leśny dziadek tak jak i ty był funkcyjnym w zarządzie Pitu.Co do nowego zarządu Wow ciekaw jestem co chcecie ugrać dla siebie.Oni poprostu nie mają czasu i nie oszukuj innych siejąc ferment .Byłoby waszą najgorszą głupotą(mam na myśli stowarzyszenie-sympatykow-koszykowki-zgorzeleckiej) jakbyście ich teraz zaczeli rozliczać.No ale zawsze można ugłaskać zbliżają się MKK.Poza tym Tomczana i braci zostaw w spokoju.Walne poprzedni zarząd rozliczyło i nic ci do tego.Jeszcze jedno Tomczan nie działał jednoosobowo.Trzy osoby z obecnego działały więc nie muszą się tego uczyć od początku.Znowu manipulujesz faktami i to można wyczytać z twoich postów.KIBICE NIE WIDZICIE O CO TU CHODZI POBUDKA!!!

Ostatnio zmieniony 22 mar 2011, 20:14 przez Teraz ja, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

Teraz ja pisze:
Drugi leśny dziadek tak jak i ty był funkcyjnym w zarządzie Pitu.

Coś ci się od tej wódy w główce pomieszało- ja nigdy nie byłem, nie jestem i nie będę chciał być w zarządzie jakimkolwiek, nie mam aż takich ambicji. Nie rozumiem dlaczego przypisujesz moją osobę do sskz, czyżby tylko dlatego, że jako jeden z wypowiadających się na tym forum mam podobne poglądy do przeciwników poprzedniej "władzy"?. Co do tomczana i braci walne może i zaakceptowało to, co zostało odczytane, ale oni sami stchórzyli i nie zostali osobiście rozliczeni. Ja ich nie rozliczyłem, a jako członek KK Tur mam do tego pełne prawo więc nie pisz, że nic mi do tego skoro mnie nie znasz osobiście. A co do nowego zarządu nie wiesz czy te trzy osoby działały, czy tylko były statystami w zarządzie tomczana. Gdyby działały, jak mówisz, to Ania nie powiedziałaby na walnym, że nie chcą robić tak jak poprzedni zarząd. Chyba, że cię na nim nie było i nie wiesz o czym mówię. I chciałbym abyś mi wskazał gdzie wcześniej manipulowałem faktami, albo to odszczekaj.

[ Dodano: Wto Mar 22, 2011 10:09 pm ]
Zapytaj tomczana - on wie czym są twoje słowa (jego ulubiony art.212kk)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Czy ty czytasz sam siebie?Byłeś bo cię znam wystarczy przeczytać twoje wcześniejsze posty.Ambicje masz!!!Jeżeli się mylę po co masz tyle do powiedzenia.Weź się i może ty to wszystko ogarniesz a nie tylko narzekasz.Tylko krytyka konstruktywna.Rozliczanie osobiste( z czego to wynika) twoja wiedza jest płytka.Byli statystami śmieszny jesteś.Co do Ani zobaczymy nie chce się powtarzać narazie jest wam głupio.Odszczekaj narazie to ty szczekasz.I taka jest z tobą i innymi dyskusja jak coś to art. Argumenty mocne.Oj chłopczyku szkoda mi ciebie.

Ostatnio zmieniony 23 mar 2011, 8:48 przez Teraz ja, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Niezłą miał tomczan ekipę,przecież ci jego koledzy od kieliszka którzy go teraz tak bronią porządnie zdania sklecić nie potrafią.Oni chyba myśleli że prowadzenie KK to tak lak prowadzenie kiosku

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Wy się ludziska dziwicie że politycy we Warszawce, kłócą sie na potęgę. Tam władza jest szeroka i posiada ogromne możliwości, kompetencje.

A u nas?

Wystarczy popatrzeć na nasze przepychanki w obrębie KK Tur. Kasa mała władza nijaka a prawie "dziewczyny" za włosy się ciągają. Śmieszne to i zarazem smutne. Jak człowiek może się upodlić dla matactwa i mini władzuni. Ciekawy jestem ile jeszcze syfu i gnoju wylezie z tych Waszych durnych łepetyn. :-? :-? :-?

MAM PROPOZYCJĘ - Może złapać tych wszystkich pseudo działaczy i obnażyć do golasa przed halą, pół godziny przed meczem. Napisze się im na czole szminką JKS i każdy będzie mógł ich opluć.

Aby się nie przeziębili można im to zrobić jak się ociepli aby nie pomarzli. :smt082

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

niecierpek pisze:
Niezłą miał tomczan ekipę,przecież ci jego koledzy od kieliszka którzy go teraz tak bronią porządnie zdania sklecić nie potrafią.Oni chyba myśleli że prowadzenie KK to tak lak prowadzenie kiosku

Napisał co wiedział.Ciekaw jestem ile razy wchodziłeś w pup..... Świstakowi.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Teraz ja, tak czytam sam siebie wielokrotnie. Jak mnie znasz, to wal nazwiskiem - nie obrażę się. Co do ambicji widzę, że wiesz o mnie więcej niż ja sam, dlatego powtórzę: nie byłem, nie jestem i nie będę członkiem żadnego zarządu. Reszta twojej wypowiedzi to jakiś dziwny bełkot, więc się nie ustosunkuję, a chłopczyka znajdziesz jak staniesz przed lustrem lub jakąś witryną sklepową - a skoro mnie znasz, to powinieneś wiedzieć, że mógłbym być spokojnie twoim ojcem (wiek).

Tytuł:
obserwator
obserwator

teraz ja a niby po co miałbym włazić w d... jakiejś pijaczynie.bo mi flaszkę postawi albo obłaskawi mnie swoim towarzystwem abym nie musiał pić do lustra.źle trafiłeś na butelkę mnie stać a do kieliszka ma lepsze towarzystwo.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Niecierpek nie będą go bronił ponieważ na to wszystko jako ogół mu pozwoliliśmy.Jedno jest pewne zrób tyle dobrego bezinteresownie dla KK co on.Wiem o dobrych rzeczach zapominamy szybko.
Jan.Leszek twój wiek ani bełko mnie nie interesuje.Z wypowiedzi twojej jednoznacznie wynika że wolisz krytykować.Jeszcze raz może dosadniej POKAŻ NA CO CIĘ STAĆ zacznij działać dla dobra KK i innych kibiców.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Teraz ja, daj sobie na wstrzymanie...

[ Dodano: Nie Mar 27, 2011 8:24 pm ]
Teraz ja pisze:
Jedno jest pewne zrób tyle dobrego bezinteresownie dla KK co on.
Wiele rzeczy zrobił, ale za wiele rzeczy pobierał tzw browarek, dzięki czemu dzisiaj chodzi zamiast dojeżdżać, ale to jego prywatny problem. Ja go nie żałuję, nie mam pobłażania dla nietrzeźwych kierowców - w ogóle - mimo, że to twój brat.

Ostatnio zmieniony 27 mar 2011, 20:24 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Drugie pudło złe trafienie.No ale jak to mówią do trzech razy sztuka.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.