Dzisiaj jest 06 lip 2025, 13:52

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Ciekawe kiedy chłopcy z ferajny pseudo kibice zaczną wypominać sobie niemoralne myśli, czy oglądanie filmów erotycznych. Może kibice powinni spotykać sie przed meczem w kościele i na klęczkach z moralną przyśpiewką " Jezu coś powstał" wchodzić na halę? Kurcze ja juz nie wiem o co tu chodzi, o doping czy o wyciąganie wykroczeń i brak moralności kibiców. Może sobie pozakładajcie podsłuchy to będziecie mogli Wasze plotkarskie zachcianki spełniać. Jak baby na straganie. cdn.. 8)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Kibice wielkie dzięki. :smt026 Wykonany plan 100%.No ale właśnie Pitu tą koszulką przebiłeś wszystkich.Ty to poprostu potrafisz.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
No ale właśnie Pitu tą koszulką przebiłeś wszystkich.Ty to poprostu potrafisz.

Miałem Ci nie odpowiadać, ale cóż - sam prosisz. Mam Cię w głębokim poważaniu i jeśli nawet uważasz, że moja koszulka miała wpływ na cokolwiek, to trudno masz pH. Tfuj komentasz mnie ani grzeje ani ziębi. Żyj sto lat, albo nie żyj 99 lat, a rok się pomęcz. Ubieram się jak chcę, kiedy chcę i za czyje chcę - jak będę się ubierać za Twoje, to możesz mi wyznaczać trendy w modzie - a na obecną chwilę - wal się!!!

[ Dodano: Sob Kwi 09, 2011 10:11 pm ]
Daj już sobie spokój skoczku...spadochronowy?

[ Dodano: Sob Kwi 09, 2011 10:22 pm ]
Teraz ja,
Opowiem Ci dowcip, on jest dla Ciebie:
Poszedł gość na ryby, znalazł fajne miejsce, rozłożył wędki, i siedzi...
Nagle słyszy - gadaj się!
zagląda w lewo, zagląda w prawo nic...
Siedzi sobie, a tu nagle słyszy głośniej - gadaj się!!!
Wychyla się i dalej nic nie widzi....
Nadal sobie siedzi i patrzy a tu gościu płynie kajakiem i wiosłuje deską
i nagle ktoś woła
; Panie a nie łatwiej było by wiosłem?
a On na to - gadaj się!!!

I Ty tak samo kojarzysz, nie zabieraj już głosu.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

widzę że tu nic się nie zmieniło od mojej ostatniej wizyty ;) ehhh..

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Pitu zapytam retorycznie: prawda w oczy kole???Twoje słowa.
Koszulka na aukcje.
Wal się???I komu puściły nerwy?
Reszta to twoja bufonada.Kojarzę dobrze więc odpisuję.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Teraz ja wiesz co pies robi jak się nudzi? odp. Liże sobie jaja więc zrób to samo a nie szukasz zadymy na forum, no chyba że niemasz jaj i poprostu musisz się przez to na kimś wyżyć.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Czytaj bo więcej tego nie napiszę.Ty również czepiasz się wszystkich nie dając od siebie nic.Nie chodzi o zadymę tylko o zasadę.Akcja WSZYSCY NA ZIELONO a on co?Prezes SSZK wyjątek?Dobre inicjatywy wspieramy a nie ole.... :oops:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Teraz ja pisze:
Akcja WSZYSCY NA ZIELONO a on co?Prezes SSZK wyjątek?Dobre inicjatywy wspieramy a nie ole.... :oops:

a kto ogłosił tę akcję, Ty? a kto zmusi mnie do jej przestrzegania,też Ty? a dlaczego nie czepiasz się pozostałych kibiców w hali, którzy nie byli ubrani na zielono (chociażby członkowie KK, którzy byli ubrani na czarno). Czy wy w kk macie jakieś specjalne ulgi? Stań facet przed lustrem i czep się tego w szybie. Zapytaj go dlaczego tak idiotycznie wygląda i czyja to wina. Bez odbioru pajacu.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Nikt tak jak ty nie uważa się za guru kibiców.Nerwy tylko na ubliżanie cię stać.Ty już nawet na tego w lustrze lub szybie nie potrafisz spojrzeć.KK zostaw niech działają.Co do akcji wiem liczą się tylko te które ty ogłosisz.

Tytuł:
rekrut
rekrut

do grengo: Proszę nie mieszać w tę dyskusję Klubu Kibica. Z tego co mi wiadomo ,,Teraz ja" do niego nie należy. Pozdrawiam :lol:

Ostatnio zmieniony 10 kwie 2011, 15:06 przez Liska, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

niestety tym Panom psychiatra już nie pomoże... Grengo tyle razy Ci już mówiłem i pisałem, nie tykaj g.... bo w tym wypadku smród czuć na każdej koszykarskiej hali w Polsce... niestety Ty grzebiesz kijkiem w tym g..... i powodujesz, że smród jest jeszcze mocniejszy... DZIĘKUJEMY WAM WSZYSCY ZA SZERZENIE DOBREGO IMIENIA TUROWA ZGORZELEC I JEGO KIBICÓW <== oczywiście ironia, żebyście nie poczuli się jakoś wyróżnieni... :smt021

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Do Liska: sądziłem, że inicjatywa: WSZYSCY NA ZIELONO była Wasza, a skoro Teraz Ja chciał mnie z tego rozliczać sądziłem, że jest z KK. Akurat od pewnego czasu nie mam nic ani do zachowań ani do działań KK, tak że bez urazy proszę.

szamo pisze:
niestety tym Panom psychiatra już nie pomoże... Grengo tyle razy Ci już mówiłem i pisałem, nie tykaj g.... bo w tym wypadku smród czuć na każdej koszykarskiej hali w Polsce... niestety Ty grzebiesz kijkiem w tym g..... i powodujesz, że smród jest jeszcze mocniejszy... DZIĘKUJEMY WAM WSZYSCY ZA SZERZENIE DOBREGO IMIENIA TUROWA ZGORZELEC I JEGO KIBICÓW <== oczywiście ironia, żebyście nie poczuli się jakoś wyróżnieni... :smt021

Adaś starasz się być obiektywny, ale jakoś Ci to nie wychodzi, nie dostrzegłeś kto rozpoczął znowu tę pyskówkę, ale istotne, że to ja odpowiadam. Widzisz mi jakoś nie pasuje aby jakiś zakompleksiony dzieciak po mnie jeździł. Wiem, że powinienem go olać ciepłym moczem, ale jakoś nie potrafię - za bardzo szanuję swój mocz.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
nie dostrzegłeś kto rozpoczął znowu tę pyskówkę

widocznie nie zauważasz, że kieruje do Ciebie te słowa bo wydawało mi się, że pisze akurat do tej mądrzejszej osoby, która zrozumie i w końcu przestanie ciągnąć ten temat... niestety WYDAWAŁO mi się, nie potrafisz odłączyć sobie klawiatury w odpowiednim momencie i zignorować... macie chyba zbyt wiele podobnych cech 8)

a teraz jeszcze taka mała wypowiedź w kwestii Grengo, Teraz Ja i innych im podobnych będących lub nie będących w KK, a w tym temacie się wypowiadających - jakkolwiek się wypowiadacie pamiętajcie, że zawsze zapamiętane będzie to najgorsze... i czy wy jesteście w KK czy nie to zawsze będzie szło na konto KK...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Zapraszam wszystkich fanów zawodników Koszykarskiego Klubu Sportowego TURÓW na „Goerlitzki Wyścig Taczek z Obornikiem“, w którym udział wezmą nasi koszykarze :grin: Impreza odbędzie się 25 kwietnia br. (lany poniedziałek) na terenie ZOO w Goerlitz ok. godz. 11.00 (wstęp płatny).

Tegoroczny polsko-niemiecki wyścig taczek z obornikiem ma zapoczątkować akcje na rzecz ochrony pandy czerwonej. W ten szczególny dzień sportowcy z obydwu stron, biorąc udział w wyścigu, będą mogli pokazać kibicom i zgromadzonym gościom swoje zaangażowanie w akcje utrzymania populacji czerwonych pand i stać się posłańcami przekazania tej szczytnej idei.

Pandy czerwone napotykają się na problemy takie jak: kłusownictwo, wycinanie lasów oraz przepasanie pastwisk przez zwierzęta hodowlane. Nowa strategia ochrony przyrody ma zapewnić więcej leśniczych na obszarach chronionych, alternatywne źródła dochodów dla ludności, szkolenie w zakresie ochrony przyrody oraz ponowne zasiedlanie tych zwierząt.

Więcej info ( również w języku polskim) na stronie info@tierpark-goerlitz.de

Gorąco zapraszam do kibicowania!!!!!!! :smt026

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Liska? Zajmij się sprawami KK a w szczególności dopingiem i oprawą meczy naszej drużyny.Przypominam to już półfinał.Lubisz się przylepiać do imprez które KK nie organizuje?Zorganizuj i zapraszaj.Jeszcze jedna sprawa. Kary za wyjazd do Sopotu powinne być adekwatne do występku a nie stronnicze(dlaczego milczycie?).Z tego co wiem zawiniły trzy osoby a w szczególności słynny misiek a nie jedna???? :oops: Pitu jeszcze o tym nie wiesz? :oops:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.