Dzisiaj jest 06 lip 2025, 12:14

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jak zawsze? A kiedy my ostatnio (oprócz tej rozmowy) pisaliśmy/rozmawialiśmy?? Odpowiedziałem na pytania w swoim zakresie. Nia chcę odpowiadać za innych z zarządu jak zechcą odpowiedzą to ich sprawa.

Jak dobrze liczyć to nawet przy 2 przegranych na wyjeździe (tfu tfu ) mamy jeszcze jeden mecz u nas, także oprawa jak najbardziej mile widziana. A żebyś nie mówił że woże pupe na czyimś to nawet pójde do spikera i poproszę go żeby powiedział że za oprawę dziękujemy "Teraz ja" (lub Twoje dane personalne jeśli sie zgodzisz)

Zarząd działa żeby był lepszy doping, ale po to jest w klubie tyle osób żeby wspierały pomysłami, pomagały. Bo jak nie to powiedz mi po co ludzie są w KK? Dla tańszych karnetów?? Przecież w podobnej cenie mogą dostać w kopalni/elektrowni. Po to żeby płacić składki? Nie po to żeby wspólnie wspierać naszą drużynę, w dobrych i złych chwilach ( nie ujmując oczywiście kibicom spoza KK którzy również świetnie kibicują (np.drugi balkon). :)

Naprawdę tu nie chodzi o żadne wybielanie zarządu, czy z drugiej strony "podpinanie" się pod czyjeś pomysły chodzi o wspólne kibicowanie Ty to wiesz i ja to wiem. Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 16 kwie 2011, 12:21 przez BR3MEK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Wasz spór wygląda tak :smt084 a może być tak :smt058 a jak się nie dogadacie to :smt021 .Pozdrawiam

Tytuł:
rekrut
rekrut

BR3MEK pisze:
Myśl co chcesz. Sprawą nowej flagi już dawno się zająłem, ale co Ty możesz o tym wiedzieć. Winny, tak przyznaje się do winy bo to przez moją nieuwagę.

Widzisz bremek pieknie sie przyznales i ja ci daje szanse na rehabilitacje. A wy? Daliscie mu szanse na rehabilitacje. Tymbardziej ze przy wszystkich uczestnikach wyjazdu podszedl do poszkodwanego i go ladnie przeprosil. Ale ty chyba tego nie zrozumiales. Na moje oko to bojicie sie krytyki z obozu wiadomo kogo. Tam by byla dopiero krytyka co? Tamci by was zjedli na sniadanie. Wiec co? On jest dopiero drugi sezon wiec nic sie nie powinno stac.

Prosze o oficjalna uchwale z posiedzenia na którym wyrzuciliscie Go z naszych szeregów. Czyli kto jak zaglosowal itd.

A druga sprawa : Prosze o odpowiedz na pytanie:
Czy prezes moze wreczyc pismo czlonkowi kk tur? Czy prezes lub inny czlonek zarzadu ma obowiazek wziac od czlonka kk tur pismo? Oczekuje odpowiedzi od pani prezes lub innego czlonka zarzadu.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Skończcie te dyskusje o sprawach wewnątrz klubowych. Ludziom z poza kk śmierdzący ch... do tego, a wy się tylko ośmieszacie. Mamy swoje ukryte forum od tego.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Jan.Leszek obudziłeś się a może wróć do swoich wcześniejszych postów.Rozumiem że teraz ci wszystko pasuje nawet mordobicie?????Wcześniej rozpisywałeś się o wszystkim i wszystkich co związane z KK a najbardziej o zarządzie a w szczególności o Tomczanie.Coś cię zabolało?Czy nagle chcesz lub ktoś chce abyś się zmienił?
Br3mek strasznie dużo czasu potrzebujesz na uregulowanie sprawy z flagą.Przypomnę została ona utracona przez ciebie podczas powrotu z meczu sparingowego przed sezonem zasadniczym z Zastalem Zielona Góra (wiem z pewnego źródła).Ile jeszcze czasu potrzebujesz????? :oops:

Ostatnio zmieniony 18 kwie 2011, 11:29 przez Teraz ja, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

Teraz ja pisze:
Czy nagle chcesz lub ktoś chce abyś się zmienił?

Akurat ciebie najmniej to powinno obchodzić, bo jak napisałeś wcześniej dzięki niechęci Pitu nie jesteś w kk, a czy to ja chcę, czy ktoś chce, to nie twój interes.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jan.Leszek pisze:
Skończcie te dyskusje o sprawach wewnątrz klubowych. Ludziom z poza kk śmierdzący ch... do tego, a wy się tylko ośmieszacie. Mamy swoje ukryte forum od tego.

ch... smierdzi to wasz ten cały,smieszny pseudo klub kibica z wynalazkami jak z cyrku

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Michu pisze:
Jan.Leszek pisze:

ch... smierdzi to wasz ten cały,smieszny pseudo klub kibica z wynalazkami jak z cyrku

Zgadzam się z tobą Michu, po wypowiedzi osobnika Jan.Leszek dochodzę do wniosku, że to jakiś burak, skoro pozwala sobie na taki komentarz adresowany do wszystkich kibiców ... szkoda słów, aby więcej się nad tym rozwodzić.

Pozdrawiam normalnych kibiców.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy i aby wszystkie okazały się do spełnienia, i żeby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości, żeby przez życie kroczyć w ludzkiej godności.
Wesołych i spokojnych Świąt.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy i aby wszystkie okazały się do spełnienia, i żeby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości, żeby przez życie kroczyć w ludzkiej godności.
Wesołych i spokojnych Świąt.

Ciebie ktos prosil o wypowiedz na tym forum??? na mecze nie chodzisz do KK nie nalezysz wracaj na Spartakusa :smt111

Tytuł:
rekrut
rekrut

wszystkim kibicom TUROWA z okazji swiat wszYstkiego najlepszego.Najbardziej zycze wiary w TUROW I radosci zdruzyny .A w dyngusa kubel zimnej wody na glowy tych co byli na nie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Obrazek

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Jeszcze raz cię Br3mek zapytam.Do kiedy zobowiązujesz się :oops: jak to ty określiłeś załatwić sprawę flagi??? :oops: Coś długo(cały sezon) to trwa szukasz sponsora??? :oops:

Ostatnio zmieniony 27 kwie 2011, 16:38 przez Teraz ja, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Teraz ja pisze:
Jeszcze raz cię Br3mek zapytam.Do kiedy zobowiązujesz się :oops: jak to ty określiłeś załatwić sprawę flagi??? :oops: Coś długo(cały sezon) to trwa szukasz sponsora??? :oops:

Cud!
Flaga była na dzisiejszym meczu.
Pewnie Br3mek stanął na wysokości zadania :-?
Albo znalazł zagubioną po Zielonej Górze :roll:
Komentarz?
Chyba zbędny wobec ludzi, którzy są nieodpowiedzialni.
Kamil: kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada.
Patrząc na Ciebie widzę, że będziesz miał idealne opadanie. :P

Tytuł:
obserwator
obserwator

Fajnie Tomczan że zacząłeś temat ,gdzie jest ta duża sektorówka ,co mieliśmy na K.K. Z tego co wiem to najwięcej będzie miał do powiedzenia Kemot ! (dla przypomnienia ,było to na meczu w Warszawie ,ktoś postawił na niej bębny i ją poszarpał .Od tego momentu sektorówka na cały sektor zapadła się pod ziemię ,ciekawe co z nią się stało.)Bremek bolało cię zabrać flagę z Akademika ,CO!!!!!!!!!!!!!! Po co była ta ściema!!!!!

[ Dodano: Czw Kwi 28, 2011 8:05 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW!!!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.