Dzisiaj jest 05 lip 2025, 21:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jedno i ostatnie słowo nie czepiaj się mnie bo ja nie mam nic do powiedzenia. Koniec kropka.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Świstak pisze:
gdzie jest ta duża sektorówka

moze zgnila u kogos na zapleczu kiosku i poszla do smieci???

gdzie jest reszta flag z czasow I ligi???

Tytuł:
rekrut
rekrut

Kamil tyle wstydu a ty jak dziecko" to nie ja to oni" ( mechanicy z PKS-u).Na twoim miejscu zapadłbym się pod ziemię.Przypominam ci że nie jedna osoba tam jeździła i o flagę się pytała.Dokładnie zrobiłeś tak samo jak ze strojami ,które pożyczył Tomczan na swoją odpowiedzialność z Klubu.Z tym idealnym opadaniem nie jestem tego pewien.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Br3mek to że ją miałeś już wszyscy kibice wiemy.Czekamy na dalsze twoje decyzje :oops: :oops: :oops: !!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

A ja mam pytanie do pani prezes.komu aż tak bardzo zalazłem za skore w kk,ze wczoraj podczas meczu dostałem zakaz wyjazdu na mecz do sopotu?tłumaczenie,że nie kibicuje w trakcie meczy(prosze zobaczyć w szeregi kk czy wszyscy w każdym meczu kibicują?) i na wyjazdach(kiedyś tam)doprowadzałem do przepychanek i spięć między naszymi kibicami jakoś do mnie nie przemawia.A co do flagi drużyny przeciwnej i machania nią miało to miejsce w styczniu trwało przez półtora kwarty i tylko w przerwach gdy występowały cherliders.Wychodzi na to,że nie wolni mieć swojego zdania i mieć znajomych w innych kk,bo zaraz dostaje się po łbie.tak wiec czekam na odpowiedz,bo bardzo mnie ona ciekawi.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Johnny 0808 po raz pierwszy usłyszysz odemnie.Bardzo mądra decyzja zarządu.Machać flagą drużyny przeciwnej na naszej hali???Niech oni ci sponsorują wyjazd.Na twoim miejscu nie pisałbym tych bzdur którymi próbujesz sie usprawiedliwić.Całe szczęście że to mecze koszykówki...............na resztę sam sobie odpowiedz.

Tytuł:
rekrut
rekrut

O prosze pani prezes i reszta. Jak to mozliwe ze niejaki johnny dostaje zakaz wyjazdu na mecz do sopotu a Misiek , ktory mial miec zakaz wyjazdu na mecze jego nie ma. A wniosek ktory zostal podpisany przez ok 20 czlonkow klubu kibica o zakazie brania miska na mecze wyjazdowe nie zostal przez was wprowadzony w zycie. Przypomne ze pani prezes dostala go na koncu 3 kwarty i mieli czas i ludzi aby zrobic szybkie posiedzenie zarzadu. ALE NIE, MISIEK I TAK POJEDZIE, BO ZROBIMY ZEBRANIE ZARZADU PO WYJEZDZIE. Brawo ZARZAD. Moze zrobmy uchwale czy brac pieniadze od sponsorow czy nie? Jeszcze jedno. Chyba wszyscy by chcieli oficjalnie wiedziec DLACZEGO TAK ZWIEKSZYL SIE KOSZT WYJAZDU DO SOPOTU? JAKIZ TO SPONSOR SIE NAM WYCOFAL? Mysle ze nie tylko mnie to interesuje. CZY PRZYPADKIEM NIE CHCECIE UZBIERAC CZESC PIENIEDZY NA ZAPLACENIE ZEKOMEJ KARY NALOZONEJ NA KK? JESZCZE JEDNO : MAM NADZIEJE ZE WYJASNICIE ZNALEZIENIE FLAGI KTORA JUZ CHYBA NIE JEST W MAJATKU KK? TO CHYBA SIE NAM NALEZY.

A jeszcze sobie przypomnialem akcje jak pani prezes machala flaga przy rzutach wolnych DJa :smt021 . To jest dopiero paranoja. Przypomne ze tego wolnego nie trafil. BRAWO pani prezes.

Ostatnio zmieniony 30 kwie 2011, 16:24 przez djjaguar05, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Aaaaaaa.... czyli to nie Bajda jest złem, ale zło siedzi w szeregach KK, bo mimo pozbycia się Bajdy z KK nadal jest smród i odnoszę wrażenie, że o wiele mocniejszy niż za czasów kłótni na linii grengo-tomczan.

Ciekawe co z tego wyniknie. Mam nadzieję, że do zebrania KK nic nie zostanie zapomniane nikomu i że wszystkie sprawy wyjdą na jaw. Liczę na otwartość zarządu i szczerość.

Pozdrawiam i życzę każdemu kibicowi naszej drużyny aby jutro miał powód do dumy.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Jan.Leszek dlaczego chcesz na siłę wybielić wyczyny Pitu i jego spółki.Teraz poprostu zbierane są plony a kto te zło zasiał dokładnie wiesz.Smród został i ciężko będzie to zmienić.

Ostatnio zmieniony 01 maja 2011, 8:56 przez Teraz ja, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Nie chcę Go wybielać, bo to nie moja działka, ale nie zapominam, że to On odchodząc otrzymał od nas gromkie brawa za swoje, jak to nazwałeś "wyczyny". To co miało miejsce później było wypadkową działań Jego następcy, który mimo próśb wielu członków kk doprowadził do eskalacji konfliktu tu na forum zamiast doprowadzić do spotkania wyjaśniającego wewnątrz kk. Rozumiem, że masz prawo o tym nie wiedzieć, bo jak wspomniałeś dzięki Pitu nie jesteś członkiem kk, ale dziwi mnie, że skoro chciałeś wstąpić do kk, to nie zgłosiłeś się do następców Pitu, którzy przyjmowali wszystkich, niemal jak leci. Nie obwiniaj więc Pitu, że Cię nie przyjął, bo sam też nic nie zrobiłeś aby do nas dołączyć. Nie szukam z Tobą konfliktu, ale proszę Cię o odrobinę obiektywizmu przy wygłaszaniu swoich tez.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ty go nie wybielasz to twój guru.Oklaski kiedy? Chyba po Walnym jak go wywalili.Śmieszny jesteś i nie manipuluj faktami.Wypadkowa działań Jego następcy (zakompleksiony jesteś na punkcie Tomczana)???Nie dlatego że nie może być tak aby Pitu i jego spólka rządziła nie będąc u władz KK.Pamiętaj on był i jest w mniejszości.Najważniejszy jest ogół nie jednostka lub jednostki.Czy ja nie zrobiłem nic???????Obiektywizm to chyba dla ciebie za trudne słowo a konflikt z tobą?Każdy ma możliwość wypowiadania się w danym temacie i nie musi być to odrazu konflikt.

PRZED NASZĄ DRUŻYNĄ MECZ 7 ROZSTRZYGAJĄCY .KIBICE ZRÓBMY WSZYSTKO ABY IM POMÓC!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ty cały TERAZ JA .Odpowiedz mi na jedno pytanie?Oglądałeś(a może byłeś na miejscu?)dzisiejszy mecz?W pewnym momencie transmisji pokazali Naszych kibiców a wśród nich kobiete w żółtej bluzie z szalikiem Turowa tak.Troche to dość dziwne ,że ona tam w tym kolorze była gdzie to kolor Trefla tak?Czyli mnie piętnujesz za machanie flagą przez jakiś tam czas na meczu a ona cały mecz wyjazdowy w Sopocie była w barwach przeciwnej drużyny to dobrze?Czekam na odpowiedz!!!!!!!!A poza tym o Miśku nie wspomne!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Dalej bijesz pianę.Za kibica o którym piszesz odpowiedzialni są członkowie zarządu i pani prezes KK którzy uczestniczyli w wyjeździe. Jeżeli nie zrobili nic.Odpowiedz sobie o czym to świadczy?Misiek to osobna historia a to co próbowano z nim zrobić przed samym wyjazdem ?Tu akurat brakuje mi określenia.Zarząd dużo musi się jeszcze uczyć aby podejmować decyzję.Jeszcze jedno pytanko do Zarządu czy prawdą jest że w autobusie było wolne miejsce lub miejsca??? :oops:
Ty cały jonny jesteś członkiem zarządu Stowarzyszenia Sympatyków Zgorzeleckiej Koszykówki.Chcesz korzystać z przywilejów innych?Może czas zrobić coś dla innych?

PRZED NASZĄ DRUŻYNĄ MECZ 7 ROZSTRZYGAJĄCY .KIBICE ZRÓBMY WSZYSTKO ABY IM POMÓC!!!

Ostatnio zmieniony 02 maja 2011, 7:57 przez Teraz ja, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

nigdy nie wypowiadałem sie na tym forum.......ale to co tutaj sie zdzieje to tragedia.....zamiast pluć sobie w twarz na wzajem to "PRZED NASZĄ DRUŻYNĄ MECZ 7 ROZSTRZYGAJĄCY .KIBICE ZRÓBMY WSZYSTKO ABY IM POMÓC!!!" (słowa TERAZ JA)
i co...nadal przygłupie obwinianie się o każda pierdołe ...ludzie proszę trochę dystansu do siebie i innych....proponuje utworzyć nowy post i nazawć pretensje do wszystkich i od wszystkich i tam opluwać się ile wlezie dać namiary zainteresowanym i tam sobie wszystko wyjaśniać
ja prosze o jedno o umiar i rozwage mamy ostani mecz o finał.....

"
[...] będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni, i na tyle słabi, na ile będziemy podzieleni.-Joanne Kathleen Rowling "

"Zaufanie to odwaga, wierność to siła.-Marie von Ebner-Eschenbach "

Panie i Panowie bądżmy wierni naszem klubowi i naszym chłopakom-którzy zostawiaja ostani pot na parkiecie dla nas....................

Tytuł:
obserwator
obserwator

adjust6 pisze:
nigdy nie wypowiadałem sie na tym forum.......ale to co tutaj sie zdzieje to tragedia.....zamiast pluć sobie w twarz na wzajem to "PRZED NASZĄ DRUŻYNĄ MECZ 7 ROZSTRZYGAJĄCY .KIBICE ZRÓBMY WSZYSTKO ABY IM POMÓC!!!" (słowa TERAZ JA)
i co...nadal przygłupie obwinianie się o każda pierdołe ...ludzie proszę trochę dystansu do siebie i innych....proponuje utworzyć nowy post i nazawć pretensje do wszystkich i od wszystkich i tam opluwać się ile wlezie dać namiary zainteresowanym i tam sobie wszystko wyjaśniać
ja prosze o jedno o umiar i rozwage mamy ostani mecz o finał.....

"
[...] będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni, i na tyle słabi, na ile będziemy podzieleni.-Joanne Kathleen Rowling "

"Zaufanie to odwaga, wierność to siła.-Marie von Ebner-Eschenbach "

Panie i Panowie bądżmy wierni naszem klubowi i naszym chłopakom-którzy zostawiaja ostani pot na parkiecie dla nas....................

Bardzo dobrze powiedziane , jeśli ktoś chce udowodnić że jest prawdziwym kibicem to w środę na maratańskiej już od 17 na hali i od początku rozgrzewki naszych aż do ostatniej setnej sekundy meczu gardło zdzierać . I każdy kto chce tak zrobić powinien od innych dostać tyle wsparcia ile może , bo takich kibiców się ceni . Dlatego dość z :smt084 , ma być w środę piekło jakiego w historii plk jeszcze nie było bo możemy pomóc w dużym stopniu naszym zawodnikom .

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.