adjust6 pisze:
nigdy nie wypowiadałem sie na tym forum.......ale to co tutaj sie zdzieje to tragedia.....zamiast pluć sobie w twarz na wzajem to "PRZED NASZĄ DRUŻYNĄ MECZ 7 ROZSTRZYGAJĄCY .KIBICE ZRÓBMY WSZYSTKO ABY IM POMÓC!!!" (słowa TERAZ JA)
i co...nadal przygłupie obwinianie się o każda pierdołe ...ludzie proszę trochę dystansu do siebie i innych....proponuje utworzyć nowy post i nazawć pretensje do wszystkich i od wszystkich i tam opluwać się ile wlezie dać namiary zainteresowanym i tam sobie wszystko wyjaśniać
ja prosze o jedno o umiar i rozwage mamy ostani mecz o finał.....
"
[...] będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni, i na tyle słabi, na ile będziemy podzieleni.-Joanne Kathleen Rowling "
"Zaufanie to odwaga, wierność to siła.-Marie von Ebner-Eschenbach "
Panie i Panowie bądżmy wierni naszem klubowi i naszym chłopakom-którzy zostawiaja ostani pot na parkiecie dla nas....................
Bardzo dobrze powiedziane , jeśli ktoś chce udowodnić że jest prawdziwym kibicem to w środę na maratańskiej już od 17 na hali i od początku rozgrzewki naszych aż do ostatniej setnej sekundy meczu gardło zdzierać . I każdy kto chce tak zrobić powinien od innych dostać tyle wsparcia ile może , bo takich kibiców się ceni . Dlatego dość z

, ma być w środę piekło jakiego w historii plk jeszcze nie było bo możemy pomóc w dużym stopniu naszym zawodnikom .