Tomczan pisze:
grengo napisał/a:
Tak było podczas żywiołowego dopingu prowadzonego przez członków KK
Krzysiek pisząc to obrażasz cały K.K. i siebie także. Co chcesz udowodnić pokazując takie zdjęcia??? Kim Ty jesteś ??? Czy Ty jesteś jeszcze Członkiem K.K. "TUR" ??? Dlaczego nie pokażesz, że 3/4 SEKTORA K.K., czyli ok 180 ludzi (90 osób z Członków i drugie tyle spoza) zdzierało gardło i dopingowało z całych sił.Nie masz takich zdjęć??????!!!!!!!
Dlaczego starasz się w ten sposób zdyskredytować cały Klub Kibica.
Masz coś do Zarządu to oczerniaj nas ale nie sraj we własne gniazdo.
Daj spokój Człowieku... .
Tomek proszę Cię człowieku - przyjrzyj się dokładnie. Na zdjęciu widać część sektora, która żywiołowo dopinguje i tę część, która jest typowym wypełniaczem. Widać w moich wpisach widzicie wszyscy wyłącznie jad zamiast poczytać ze zrozumieniem.
Wyraźnie napisałem, że
grengo pisze:
Tak było podczas żywiołowego dopingu prowadzonego przez członków KK
Na środkowym zdjęciu widać przecież, że dopingujecie. Niestety obiektyw, którego używam nie obejmuje całego sektora, a miałem na celu wyłącznie pokazanie, że lewa strona od Was była na meczu, ale nie jako kibice.
Zresztą interpretujcie to sobie jak chcecie - przecież WY wiecie lepiej.
[ Dodano: Pon Lis 30, 2009 11:03 pm ]grengo pisze:
Może tak to wyglądało od wewnątrz, ale patrząc na sektor KK, to stawiając się na Waszym miejscu - środek i Wasza prawa strona OK, ale Wasza lewa strona, to typowy, mało aktywny wypełniacz sektora. Wypełniacz, dzięki któremu jeden (a może więcej) z członków KK nie mógł w ubiegłym tygodniu kupić miejscówki w tym sektorze, bo rzekomo się spóźnił i nikt z "Zarządu" nie będzie na niego czekał.
A to taki mój wpis na 10 stronie forum pisany na gorąco po meczu, którego jednostronni obserwatorzy i moi krytycy niestety przez swoją krótkowzroczność nie dostrzegli, bo nie chcieli. Widać widzicie TYLKO to co chcecie widzieć.
[ Dodano: Pon Lis 30, 2009 11:09 pm ]Tomczan pisze:
Dlaczego nie pokażesz, że 3/4 SEKTORA K.K., czyli ok 180 ludzi (90 osób z Członków i drugie tyle spoza) zdzierało gardło i dopingowało z całych sił.Nie masz takich zdjęć??????!!!!!!!
Tomek odpowiedź masz powyżej - na przyszłość zadaj sobie trochę trudu i poczytaj wszystkie moje wpisy dotyczące danej sprawy, meczu, etc.
Tomczan pisze:
Dlaczego starasz się w ten sposób zdyskredytować cały Klub Kibica.
Jeżeli pisanie, że było OK, jest dyskredytowaniem, to brawo dla Ciebie!!!
Tomczan pisze:
Masz coś do Zarządu to oczerniaj nas ale nie sraj we własne gniazdo.
Tak, chcę zebrania wyjaśniającego spory od dłuższego czasu, ale macie to w du.ie.
kinio przeczytaj i potraktuj jako wyjaśnienia również dla Ciebie. Rada jak do Tomka - zadaj sobie trochę trudu i sprawdzaj moje wcześniejsze wpisy.