Dzisiaj jest 21 maja 2025, 22:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

http://sport.wp.pl/meczgwiazd_glosowanie.html

Głosujmy na naszych !

Johnson nie bierze nawet udziału w głosowaniu na konkurs wsadów ... żenada ...
Pozostaje Wallace który jest jak na razie 3 !!! od końca :smt096 ]:->

Waczyński 24%
Wiśniewski 9%
Białek 9%
Stelmach 11%
Kęsicki 10%

Kuzminskas 1%
Wright 2%
Burrell 2%
Harris 3%

Chylu na 2 jak na razie z Białkiem z 9 % głosów

O co tutaj chodzi ?! Jak gwiazdy to powinny grac gwiazdy !! :smt082

Tytuł:
rekrut
rekrut

jak na każdego gracza trzeba smsa wysłać za 1,22 to szkoda siana :| brawo dla władz plk za wspaniały pomysł zobaczymy niesamowite gwiazdy :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:

no z tym to jest nieporozumenie naprawde!! wygrałby to bezapelacyjnie

Tytuł:
obserwator
obserwator

wiecie co , jak by sie dalo to juz dawno bym zrobil z tym naszym ukochanym klubem "reset" komp sie zacina jest reset i wszystko wraca do normy, tyle ze tu reset juz nie pomoze tu potrzebne jest formatowanie bez zadnych kopii zapasowych :/;/

Tytuł:
rekrut
rekrut

kinio24 pisze:
wiecie co , jak by sie dalo to juz dawno bym zrobil z tym naszym ukochanym klubem "reset" komp sie zacina jest reset i wszystko wraca do normy, tyle ze tu reset juz nie pomoze tu potrzebne jest formatowanie bez zadnych kopii zapasowych :/;/

Dokładnie...

W klubie potrzebna jest rewolucja, nie ewolucja, ale rewoluca. Czas na ludzi, którzy siedzą w zarządzaniu sportem od lat, a nie trudnili się zabawkami... Czuję ze włodarzy PGE wkrótce wkurzy brak sukcesów i powiedzą "nara". Gdzie jest w klubie scouting? Gdzie jest wybieranie zawodników już po zakończeniu sezonu by skompletować jak najszybciej skład i rozpocząć jak najwczesniej przygotowania? Prokom, wygrywa wszystko w lidze przede wszystkim dzięki zgraniu, bo pozostał trzon zespołu z poprzedniego sezonu...
Ech:/

Ostatnio zmieniony 05 mar 2010, 21:40 przez XYZ, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:

Nie żenada, tylko lista zawodników do tego konkursu została przygotowana zanim Johnson pokazał swoje umiejętności. Nie doszukujcie się zamierzonego działania przeciwko temu zawodnikowi, po prostu za późno się pojawił w naszej lidze.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Prawda jest taka iż za obecną sytuację PGE Turowa Zgorzelec odpowiada Pan Michalski. On wybierał trenera, a trener zawodników. Więc nie miejmy wiecznie pretensji do nich. Są jacy są , grają jak grają. Ktoś ich wybrał i ten ktoś za wszystko odpowiada. A to że w naszym biurze klubowym nie ma ani jednej kompetentnej osoby ( z wyjątkiem Pań księgowych , które mają swoją pracę , która nie ma za wiele wspólnego z koszykówką ) to dopiero jest żenada !!!. Prokom króluje w rodzimej lidze gdyż ma wszystko w swojej drużynie ułożone. A u nas tylko i wyłącznie polityka ,ale też w pewnym sensie nie ma sie co dziwić , przecież naszym sponsorem jest budżetówka a Prokom i Asseco to prywatne firmy. Jeżeli u na nie zacznie sie budowania drużyny od silnego i mądrego prezesa , scauting ( nie wiem jak sie pisze ) , marketing itd.... to my nigdy za nie osiągniemy tego co chcemy , ani to kraju ani to w Europie. Wiem że Zgorzelec to pipiduwa ,ale z takich miast kluby przy silnym sponsorze i odpowiednim zarządzaniem mogą też wiele osiągnąć. Jest fanatykiem PGE Turowa , wierzę w tą drużynę cały czas ,a takie mecze jak wczorajsze w PP dobijają mnie psychicznie. Nie mogę wytrzymać jak taki AZS jedzie po nas na neutralnym terenie !!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

http://www.sportowa.com.pl/klub/aktualn ... awodnikiem

Jeszcze nie przełknąłem goryczy porażki z AZS-em, a na horyzoncie kolejny bardzo istotny wyjazd do Kociewskich Diabłów.

Podobnie jak z Akademikami niby wszystko wiadomo... pod koszem trzeba zatrzymać grającego bardzo fizyczny basket Okaforka, a na obwodzie skupić się na strzelcu wyborowym Weedenie. Ten ostatni w dwóch ostatnich meczach bombardował kosz ślepakami, pojawiły się także kłopociki w relacjach z trenejro aleeeee jak chłopina złapie rytm to trafi do kosza nawet krzesłem ;-) Jest jeszcze oczywiście kolonia ludków made in Poland, w tym odrodzony po przejściu z Zastalu "Wiśnia", lubiący ukąsić trójczyną Majewski czy grający bez kompleksów debiutant Kulig....

Ostatnio zmieniony 22 lut 2010, 14:24 przez DragisA, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

XYZ pisze:
W klubie potrzebna jest rewolucja

tu powinien wejśc kurator tak jak w PZPN i wtedy szybko by Michalski odstąpił stołek. nawet do piet nie dorasta Krygierowi.. facet jest człowiekiem sukcesu który potrafi zadbać o wszystko co potrzebne w klubie, takiego kogoś nam trzeba.. a nie wymyslanie POlitycznych kandydatów i wciskanie ich na stołki

Ostatnio zmieniony 22 lut 2010, 15:15 przez gregor-85, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

A ja sobie myślę tak: w Klubie jest konflikt, przyczyną jest nierówne traktowanie białych i białych inaczej. Trener trzyma stronę białych inaczej. Kapitan walczy o równouprawnienie. Jednoosobowy Zarząd pracuje na zasadzie pełnej KOMUNY- czy się stoi czy się leży kasa się należy. A TY biedny kibicu zdzieraj gardło bo od tego jesteś.

Tytuł:
obserwator
obserwator

wie ktos moze jak wygladaja terminy kontraktow zawodnikow? tzn kiedy komu sie konczy :smt026

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

badyl pisze:
wie ktos moze jak wygladaja terminy kontraktow zawodnikow? tzn kiedy komu sie konczy :smt026

Pewnie do końca sezonu... a jakie to ma znaczenie? Okienko już zamknięte.
Mnie natomiast zastanawia, czy nie dobrym rozwiązaniem byłoby oddanie drużyny w ręce "drugiego" trenejro Turkiewicza? Cofnijmy się odrobinkę wstecz i przypomnijmy sobie jaki bilans miał Sasa Obradowić, jak był zwalniamy? 6:4 bodajże, a jaki ma El Furioso? 6:4!!! Tak, tak - najwyższy czas na rozstanie, bo tego trenera rozpracował w tej lidze już chyba każdy. Niestety dla niego przestał on już być "gwarantem" żelaznej obrony i określonego poziomu. A szkoda, bo do niedawna (czytaj jeszcze dwa sezony temu) można było się jeszcze tego po Nim spodziewać. Tak więc Panie Prezesie czas na odważne decyzje, czas na Pawła Turkiewicza i czas wreszcie na sukcesy drużyny i kolejny (daj Boże) 4 tytuł vice Mistrzów kraju.

Tytuł:
obserwator
obserwator

po prostu zastanawiam sie kto odejdzie a kto zostanie... napewno Rindin jest zakontraktowany na dluzej niz do konca sezonu (zreszta tak mowil prezes) ale jego nawet nie ma w polsce

Tytuł:
pismak
pismak

No to z moich informacji wynika, że jedyny jaki miał kontrakt na 2 lata to K.Roszyk, ale ten kontrakt kończy się właśnie po tym sezonie. Dlatego oprócz Rindina, Bochno, Szymańskiego, Bodzińskiego i Bukowieckiego - reszta chyba odpada. Nie wiem jakie mają Jarmakowicz i Strzelecki.

Co do "pomysłu" Grengo - całkiem ciekawy. W zeszłym roku dużo kibiców wieszało psy na Turkiewiczu jak brał zespół, a on ku zaskoczeniu zdobył v-ce i wykonał plan.
Po tym co się dzieje teraz widzę to tak. Na wyjeździe w d... dostajemy, bo zawodnicy mogą powiedzieć, że obca hala, kibice i ogólnie zmęczeni jazdą. A u siebie dają z siebie wszystko, bo grają dla swoich kibiców i grają tak, jak potrafią.
Tylko tak mogę wytłumaczyć fakt, że z Anwilem rozprawiamy się dość "gładko" a z AZS-em dostajemy baty. Ale gdyby to były zwykłe baty... było -20, a zrobiło się nagle -3.... i niech mi nikt nie mówi, że to azs miał przestój, bo przestój to nie jest -17 pkt. to jest albo odpuszczenie (w przypadku finału nie wchodzi to w grę) albo fakt, że nasi pokazali, że potrafią...

Wg mnie Urlep do zwolnienia, Turek na 1 trenera i zobaczymy, co będzie się działo :)
Ale myślę, że działo by się super.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Grengo skoro apelujesz do prezesuńcia to za wkład w obecny kształt drużyny należy mu się chwała, cześć i uwielbienie ;-) Filmik poglądowy:

http://en.tackfilm.se/?id=1266862576187RA42

Nie majstrowałbym już przy trenerskich stołkach... ciche dni i kwasy El Profesorre z El Furioso mają już chyba za sobą? Każdy nerwowy ruch, przed szalenie istotnymi meczami końcówki sezonu może odbić się czkawką. Ponadto nie zapominajmy, że ewentualne unieważnienie pergaminu z Urlepem pociągnęłoby za sobą tłuste kary finansowe...

Ostatnio zmieniony 22 lut 2010, 19:14 przez DragisA, łącznie zmieniany 2 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.