Dzisiaj jest 23 maja 2025, 0:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

mam kilka pomyslow jak to przemycic w razie czego - jak ktos moj pomysl podchwyci to i zechce go zrealizowac to prosze pisac do mnie na maila

Ostatnio zmieniony 01 mar 2010, 21:48 przez kinio24, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

no wiec zostaja przyspiewki i hasla - krzyczec nam nie zabronia ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tomczan odezwij się co ty na ten temat sądzisz - w końcu trzeba wyjść z inicjatywą i bronić jedynego dobra w mieście - jakim jest TURÓW ZGORZELEC - bo to my jesteśmy dla nich a nie oni dla nas

Tytuł:
pismak
pismak

Sorry ale w regulaminie nie ma zakazu wniesienia białej płachty , prześcieradła bądź markera prawda??

Tytuł:
pismak
pismak

ktos na glownej stronie w komentarzach do zwolnienia Witki sypnal tekstem, ze Urlep zrezygnowal. (???)

to pic czy prawda?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Filipowski wraca hip hip hura hip hip hura

oczywiście to tylko marzenia :smt026

[ Dodano: Pon Mar 01, 2010 11:19 pm ]
"Każdy Polak po przyjściu do Turowa gra padake.Przykład Koszarek w Warszawie super sezon w Turowie cieniutko a póżniej w Anwilu znowu dobrze.Wójcik w Poznaniu dobry sezon w Turowie cięń zawodnika.Kitzinger,Pluta,Witka,Roszyk wszyscy grali w Turowie poniżej swoich możliwości.Przed meczem z Polpharmą Witka miał racje jak póżniej okazało się w meczu.Na miejscu Polaków Turów omijał bym szerokim łukiem.Ciekawe kto teraz poleci.Stawiam na Wójcika.Kto nie skacze ten z obory.Pozdro dla zgolka muuuuuuuuuuuuu!!!!!!! "

cytat z poskikosz.pl

Dzięki zarządowi Turowa za takie komentarze. Więcej syfu nie dało się jeszcze zrobić. . Co to ma byc czy Wy wstydu nie macie? ile jeszcze obelg Zgorzelec ma dostać?

Ostatnio zmieniony 02 mar 2010, 7:38 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

A mogę sobie namalować tymi farbkami na policzku Witka i serduszko :P

Tytuł:
obserwator
obserwator

Avaddon18 pisze:
Sorry ale w regulaminie nie ma zakazu wniesienia białej płachty , prześcieradła bądź markera prawda??

racja - tylko ze jeśli się okaże, że ochrona jednak nie pozwoliła wnieść tego na mecz to będzie widać jak zarząd trzęsie porami i nie chce dopuścić do tego typu akcji - jak się da to git a jak nie to wiadomo o co kaman

CAŁY ZARZĄD DO WYMIANY WIECEJ Z WAMI NIE UGRAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPADAĆ!!!!

Ostatnio zmieniony 02 mar 2010, 7:17 przez kinio24, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Zapraszam na oficjalną stronę K.K. "TUR". Na głównej stronie jest ogłoszenie.

Spotkanie z Trenerem Urlepem.
Wpisany przez Tomczan
wtorek, 02 marca 2010 09:29

Zarząd K.K. "TUR" jest w trakcie ustalania terminu spotkania z trenerem Urlepem oraz uczestnictwa w treningu drużyny. Wstępnie chcielibyśmy zorganizować takie spotkanie na hali a następnie przyjrzeć się jak nasi koszykarze trenują. Myślę, ze termin spotkania będziemy mogli podać już dzisiaj wieczorem. Chcę zaznaczyć, że z powyższą inicjatywą wystąpił Prezes Michalski.

Prezesunio czuje co sie święci i chce zamknąć KK usta :-?

A tak poza tym to ten wpis ma chyba się trochę nijak do akcji, którą większość kibiców chciałaby zobaczyć w sobotę z poparciem KK.

Tomczan, ja również jestem ciekawy jak i reszta forumowiczów/kibiców co myślisz o akcji i czy masz zamiar coś wykombinować.

Ostatnio zmieniony 02 mar 2010, 9:37 przez yARO_81, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dziś dopiero znalazłem chwilkę czasu aby poczytać wpisy , które zostały zamieszczone po wczorajszym zwolnieniu z naszego zespołu Roberta Witki.
Popieram wszelką akcję protestacyjną na sobotnim meczu. Byle obeszło sie bez wulgarnych wyrazów. Im więcej transparentów pojawi sie na całej hali , nie tylko w sektorze KK, to lepiej dla nas a gorzej dla działaczy. Ale proszę nie zróbcie wiochy , gdyż wszystko idzie na całą Polskę. Chłopaki , z głową , z głową to trzeba przygotować.

Co do samej sytuacji z Wicią to naprawdę jest mi żal ludzi , którzy popierają jego zachowanie ( wywiad na stronie Polpharmy ), piszą że chłop ma jaja i odwagę powiedzieć prawdę. OK prawda to i może jest ale zawodnikowi nie przystaje tak wypowiadać sie oficjalnie na temat swojego klubu. Prywatnie niech mówi sobie co chce , ale to co powiedział wg mnie jest karygodnym występkiem. Fakt iż kara usunięcia go z klubu jest dosyć radykalna. Dla mnie powinna być inna kara, mianowicie nie wypłacenie miesięcznej pensji. A to że forma jego tzn Roberta jest niska to już inna bajka. Co nam daje jego zwolnienie ?? NIC !!!. Wicia na bank z pustymi rękoma nie odszedł z Turowa. On chyba jako jedyny miał skonstruowany kontrakt jeszcze za czasów Krygiera, co mu dawała sporą przewagę nad prezesuniem Michalskim. Zatem oszczędzić to my na bank nie oszczędzimy na tym ruchu. A za to straciliśmy POLAKA , który jak znam życie odbudowałby swoją formę na play off. Nie mówię że ta forma byłaby jakaś gwiezdna ale na bank lepsza od tej dzisiejszej. Hmmm Urlep podobno sie przychylił do decyzji Michalskiego, ale teraz Andrej będzie musiał sie pogodzić z Wójcikiem i dawać mu grać. W końcu też POLAK i to wysoki !!!
Czy zwolnienie miało też na celu zastraszanie reszty krajowych zawodników w naszym klubię ?? Wątpię gdyż kogo można sie jeszcze pozbyć ??/ Roszyka !!! Chylińskiego !!! Nie nie nie , już nikt nie odejdzie bo zabraknie nam graczy !!! Więc proszę o prawdziwe powody rozwiązania kontraktu z Robertem Witką Panie Michalski !!! Wy tylko czekaliście na odpowiednią chwilę aby pozbyć sie Wici !!! A nie lepiej by było doczekać do końca sezonu i zgodnością sie rozstać !!! Witka sobie przecież zasłużył na to !!! A tak jak już wspomniałem , nie zaoszczędzimy na tym ruchu ani grosza.
Wg mnie lepiej pozbądźmy sie Urlepa niż zawodnika w martwym już sezonie transferowym.
Urlep sam mówił o dwóch miesiącach , które są mu potrzebne aby ustawić drużynę po swojemu. A tu co !!! Nic !!! Urlep sie już dawno wypalił i nie ma innego pomysłu na grę niż ten z Wrightem. Po części sie on sprawdza , ale ile można grać jedno i to samo. Przecież Michael jest tylko człowiekem i nadmierne eksploatowanie go może zakończyć sie kontuzją, poza tym nasza gra jest bardzo czytelna !!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

1. Robert Witka w Radio Wrocław nie chciał komentować sytuacji ale nie omieszkał podziękować kibicom ze Zgorzelca za doping, wsparcie. Trzeba głośno i dobitnie podziękować mu za WSZYSTKO. Dał do zrozumienia, że nie ma nic do kibiców. To on był z nami wtedy kiedy było dobrze i kiedy było źle. Powiedział prawdę o sytuacji jaka panuje w klubie, ale jak widać we łbie u Michalskiego siedzi zamordyzm, prywata. Czasy komuny p. Michalski się skończyły!!!
2. Jak najbardziej popieram transparent, śpiew który pokaże dezaprobatę dla zarzadu klubu. To oni są winni tej sytuacji jaka jest. Jezeli nic nie zrobimy, każdy bedzie omijał Turów dalekim łukiem. Jeżeli nic nie zrobimy, bedziemy utożsamiani z pachołkami. Klub nie ma szacunku dla zawodników. Zmienia się zawodników jak rękawiczki i w nieładny sposób pozbywa się zawodnika, który tworzył przez kilka sezonów historię i który utożsamiany jest z sukcesami. A co zrobił MICHALSKI? Jakie ma zasługi? Czy przyczynił się do rozwoju? Czasami trzeba sięgnąć dna, aby na ruinach wybudować coś wartościowego. Kiedyś pisałem - nie da się niczego wybudować na pozoracji, braku umiejetności, cwaniactwie, prywacie. Nie ma szans na rozwój klubu, jeżeli przy sterze bedą tacy ludzie jak Michalski, nie ma na to najmniejszych szans. Jeżeli wcześniej obracało się coś w gówno to jest duże prawdopodobieństwo, że dalej się bedzie coś wartościowego ( TURÓW) obracało w gówno. Miałeś chamie złoty róg

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

W klubie dzieje sie naprawdę źle. I nie widzę aby w tym sezonie sie coś zmieniło. A jeżeli na nowy sezon zostanie w dalszym ciągu Michalski to następny sezon mamy z głowy. A w tym trzeba jeszcze zachować twarz, gdyż restrukturyzacja szykuję sie w PGE i nie będzie już ani kopalni ani elektrowni Turów. Wszystkie decyzje będą zapadały na szczeblu krajowym tj w Warszawie. Poza tym nie wiem , czy to krótkowzroczność ludzi z PGE czy głupota wybrała , wybrała Jana Michalskiego na prezesa.
Sam osobiście chciałbym znać zakres pracy Pana Łuczaka i Lizaka w naszym klubie. Biora oni przecież ogromne pieniądze a tak naprawdę nic sie nie dzieje. Wzięli by sie choć za jakikolwiek marketing , była gazeta i już jej nie ma a Pan Lizak wciąż pobiera za to kasę i po każdym meczu bawi sie w 2 Brothers . Do tego doszły mnie słuchy iż oprócz Witki w klubie nie ma osoby odpowiedzialnej właśnie za marketing, którym niby zajmowała sie Pani Magda, która już jest poza klubem, z jakich powodów ?? nie mam pojęcia , ale zapewne miała dosyć tego bagna a może i kasa nie taka była !!!. Ach mógłbym tak bez końca pisać , ale czy to coś da !!! Chyba nic, więc trzeba sie modlić teraz aby wyjść z podniesioną głową na koniec tego cholernie słabego i ciężkiego sezonu !!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Robert swoim wywiadem pokazał jaka atmosfera panuje w drużynie i dał do zrozumienia kto jest za to odpowiedzialny i od razu poleciał. nie dziwie sie zawodnikom że nie chce im sie grać jak na codzien maja styczność z takim klubem i takimi włodarzami.. nie ma tu jakiegoś snajpera CO by prezesa sprzątnął charytatywnie? ]:->
to chyba jedyny sposób żeby pozbawić go stanowiska :P

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

yARO_81 pisze:
Tomczan, ja również jestem ciekawy jak i reszta forumowiczów/kibiców co myślisz o akcji i czy masz zamiar coś wykombinować.

Moim zdaniem, i zaznaczam, że to jest moje zdanie a nie Zarządu K.K. nie powinniśmy, jako Kibice wchodzić na pierwszą kwartę do hali. Ostatnio siedzieliśmy. Teraz pójdźmy krok dalej. Natomiast po powrocie podziękujmy Robertowi za wspólne chwile skandując Jego imię i nazwisko przez minimum pół drugiej kwarty.
Jednakże ze wszystkim wstrzymajmy się do wieczora. Wtedy będzie wiadomo, kiedy będzie spotkanie Trenerem i zawodnikami.
Pośpiech jest złym doradcą.
Mimo wszystko jestem zawsze z Kibicami.
Pozdrawiam.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Tomczan a czy to nie jest wyłącznie PR Pana Prezesa i spółki. w dodatku KK będzie w tym "mydleniu oczu" :-? uczestniczył. Mam mieszane uczucia :-? , ale ok niech będzie w końcu należy się jakieś wytłumaczenie kibicom.
:cry:
Pytania:
1. Czy te spotkanie z trenerem jest wyłącznie dla członków KK czy także dla niezrzeszonych kibiców? :smt028

2. Czy w tym spotkaniu będzie uczestniczył Prezes Michalski? :smt050

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.