Czesio pisze:
Tomczan pisze:
Prezes i Drużyna są też zadowoleni
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Moglbys sprecyzowac swoja wypowiedz? WTF? Z czego ? Z wyniku?
to ja zacytuję słowa prezesa i niech one będą odpowiedzią......, po meczu prezes Michalski powiedział że w sumie to jest zadowolony bo było lepiej niż w Kołobrzegu.....(dla przypomnienia tez porażka!!!)
taka była jego odpowiedź na pytanie co dalej....
pozostawię to bez komentarza...
dodam tylko że byłem i widziałem, to ciągle nie jest drużyna, nie widać chemii w zespole, poza Wrightem, Greyem i Chylińskim nie widziałem jakoś tego zadziora chyba ze nazwiesz
TOMCZAN te faule i kroki naszych panów W wolą walki....
Tego prawie nie dało się oglądać....Miotający się przy linii Obradovic i chodzący po boisku zawodnicy.
Tylko z jednym sie zgodzę Polonia miała dzień kobyły to fakt , ale przy potencjale drużyny jaka ma Turów nawet taka dyspozycja nie powinna wystarczyć do wygrania z nami......a jak było każdy wie ...
Tłumaczenia ze liga w tym momencie jest na dalszym planie ,bo sa puchary, ma się nijak do tego co gra Turów, zwyczajnie nie ma w tej drużynie woli i mentalności zwycięzców....
życzę powodzenia przy próbie zapełnienia w 1/10 hali na meczu pucharowym 24....we Wrocławiu. Przy takim podejściu to będą bęcki 30pkt min w plecy....
.....łatwo jest krytykować ja to wiem ale słowa prezesa który mówi że jest i tak lepiej niz było to jawna kpina z kibiców i sponsorów.....chyba ze czegoś nie wiem....i gdzieś jest ten chytry plan???
![]:->](./images/smilies/077.gif)