Dzisiaj jest 23 maja 2025, 22:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zastanawiałem sie czemu ma służyc takie spotkanie.Cóż niesamowitego może powiedzieć nam prezes czy dyrektor sportowy badź trener.
Będzie lepiej,zmobilizujemy sie i takie dyrdymały.
Przecież prezes nie powie że druzyna została słabo zbudowana,a Urlep nie powie że to jego wina ze od momentu przyjscia do teraz przegrał 5 spotkań.
Dla mnie spotkanie ma na celu zażegnanie jakiejkolwiek akcji KK przed sobotnim meczem i bedzie pełne kurtuazji obu prezesików(KK i Ks Turów)
Cudów nie należy sie spodziewac bo ich byc nie może.
Nikt ,nas kibiców nie traktował poważnie do tej pory i nie sadzę aby sie to zmieniło.
Nie sadze aby ktokolwiek z zarzadu klubu poczuwał sie do jakiejkolwiek winy i Urlepa też o to nie posądzam.
Rozpieprzyli panowie w garniturkach klub,klub który 2 sezony temu walczył o laury na europejskich parkietach,zrobili to koncertowo i bez zajaknięcia.
Turów był juz niemal profesjonalnym klubem,już dobijał sie do europejskiej czołówki i stało się...ZAKONTRAKTOWANO Michalskiego i pizdut.
Poprzedni sezon był jeszcze kontynuacja innych ludzi ,dlatego nie udało sie chłopu tak wiele zniszczyć.
Ten sezon pokazał dobitnie co może zrobić człowieczek bez umiejetności do zarzadzania taka instytucją.Do tego doszedł równie mało profesjonalny zaciąg wrocławski i zaczęło sie dojenie kasy a nie profesjonalna organizacja klubu.
Mamiono kibiców jakimis gazetkami i je tez szlag trafił.
AMATORKA na całego.Panom z zarzadu dziekujemy.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hello,

Dajcie znać jeżeli ustalicie gdzie można podsyłać pytania dotyczące jutrzejszego spotkania KK z działaczami i zawodnikami. Nie jestem członkiem KK , ale mogę wam pomóc w kilku mam nadzieje ciekawych pytaniach !!!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Jesli fabryka samochodów przynosi straty to idziesz do robotnika pytać sie o powody plajty? Czy może do prezesa?

Ehhh robotnik powie Ci ze on nie wie dlaczego tak jest, pracujemy i tyle.

Klub może nie jest tak złożony jak fabryka ale jednak
"RYBA PSUJE SIĘ OD GŁOWY"

Ostatnio zmieniony 03 mar 2010, 14:43 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Podstawowe pytanie do Urlepa to dlaczego po 2 miesiącach których tak bardzo potrzebował dalej klub gra jak amatorsku . Dlaczego każdy transfer dokonany przez niego to totalna H***** patrz zwolnienie Deana , Witki zatrudnienie TJ , Glavasa , Rindina , Loyda . To znaczy po co te zmiany skoro gramy tak samo beznadziejnie . A pytanie do zawodników czy kiedyś grali w klubie o tak beznadziejnej organizacji , z tak niekompetentnym prezesem itp . Dlaczego w meczu przeciwko PBG Wójcik gra na swoim poziomie a potem siedzie na ławie i nie gra nic ( to też do trenera ) i do zawodników jeszcze czy chcieli by w następnym sezonie dalej grać w klubie w którym prezesem będzie Michalski a trenerem Urlep . Niech odpowiadając na te pytania pokażą czy chcą mydlić oczy a może któryś się wyłamie tak jak Witka i powie prawdę i wtedy argument przeciw J.M gotowy . Takie moje propozycje

[ Dodano: Sro Mar 03, 2010 2:58 pm ]
a jak zaczną ściemniać i mydlić to spytać się wprost czemu ściemniają i nie mówią prawdy , bo każda wypowiedź typu Michalski jest cacy albo będzie ok i walczymy o finał to przypominać może gospodarza domu któremu dom się pali a spytany przez kogokolwiek czy coś się dzieje nie tak odpowiada z uśmiechem że nie przecież wszystko gra

Ostatnio zmieniony 03 mar 2010, 14:52 przez MrDax99, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomski pisze:
Dla mnie spotkanie ma na celu zażegnanie jakiejkolwiek akcji KK przed sobotnim meczem

Wyłącznie taki jest cel tego spotkania. Zastanawiające jest, że Prezesa ma na nim nie być.

Jeżeli mogę, to proszę Tomczan o zadanie pytań do W.Łuczaka (chyba, że będzie prezes, to do Prezesa i możesz powiedzieć, że pochodzą ode mnie):
1. Dlaczego zawodnicy nie dostają wynagrodzenia od początku roku i czy to nie jest powód ich chuśtawki formy?
2. Dlaczego klub zatrudnił M.Lizaka i w jakim charakterze skoro boryka się z problemami finansowymi? Przecież to nie generuje zysków, tylko straty.
3. Co tak na prawdę było powodem wyrzucenia R.Witki?
4. Pytanie do Urlepa: Dlaczego faworyzuje amerykanów? Dowodem niech będzie fakt udzielenia przed świętami 7 dni wolnych amerykanom i 2,5 dnia polakom.
5. Dlaczego nie gra A.Wójcik, mimo, że w opinii kolegów na treningach spisuje się tak, jak 10 lat temu, u szczytu swojej formy?

Myślę, że na razie wystarczy i mam nadzieję, że nie zawahasz się ich zadać.

Ostatnio zmieniony 03 mar 2010, 15:13 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

MrDax99 pisze:
Podstawowe pytanie do Urlepa to dlaczego po 2 miesiącach których tak bardzo potrzebował dalej klub gra jak amatorsku . Dlaczego każdy transfer dokonany przez niego to totalna H***** patrz zwolnienie Deana , Witki zatrudnienie TJ , Glavasa , Rindina , Loyda . To znaczy po co te zmiany skoro gramy tak samo beznadziejnie . A pytanie do zawodników czy kiedyś grali w klubie o tak beznadziejnej organizacji , z tak niekompetentnym prezesem itp . Dlaczego w meczu przeciwko PBG Wójcik gra na swoim poziomie a potem siedzie na ławie i nie gra nic ( to też do trenera ) i do zawodników jeszcze czy chcieli by w następnym sezonie dalej grać w klubie w którym prezesem będzie Michalski a trenerem Urlep . Niech odpowiadając na te pytania pokażą czy chcą mydlić oczy a może któryś się wyłamie tak jak Witka i powie prawdę i wtedy argument przeciw J.M gotowy . Takie moje propozycje

[ Dodano: Sro Mar 03, 2010 2:58 pm ]
a jak zaczną ściemniać i mydlić to spytać się wprost czemu ściemniają i nie mówią prawdy , bo każda wypowiedź typu Michalski jest cacy albo będzie ok i walczymy o finał to przypominać może gospodarza domu któremu dom się pali a spytany przez kogokolwiek czy coś się dzieje nie tak odpowiada z uśmiechem że nie przecież wszystko gra

zgadzam sie w 100% procentach i popieram. tez chcem widziec odpowiedzi na te pytania

Tytuł:
obserwator
obserwator

jak jest ktoś chętny na robienie transparentów to ja chętnie się spotkam i pomogę - w sumie mi też przydała by się pomoc, prześcieradła białe mile widziane, markery też, co do terminu proponuje sobotę jakoś przed meczem można by się spotkać i to wszystko ogarnąć - chętnych do okazania dezaprobaty zarządowi zapraszam do pisania do mnie na maila,

CAŁY ZARZĄD DO WYMIANY WIĘCEJ Z WAMI NIE UGRAMY!!!!!!!!!!!

co do pustych trybun kk jestem jak najbardziej ZA - wchodzimy na kolejna kwartę i skandujemy Robert Witka Robert .......

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomski. Jeżeli chodzi o sposób i kierunek działania klubu uważam dokładnie to samo co Ty.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

kinio24 pisze:
jak jest ktoś chętny na robienie transparentów to ja chętnie się spotkam i pomogę - w sumie mi też przydała by się pomoc, prześcieradła białe mile widziane, markery też, co do terminu proponuje sobotę jakoś przed meczem można by się spotkać i to wszystko ogarnąć - chętnych do okazania dezaprobaty zarządowi zapraszam do pisania do mnie na maila,

.

Oki pomogę - Załatwie jakies przescieradła i kupię ze dwa markery.

W sobote można sie spotkać np. w Zagłobie sporo przed meczem i porobic co trzeba.

Sprawa jest na tyle ważna że trzeba coś zrobić pokazać niezadowolenie i to nie tylko zawodnikom ale przede wszystkim Zarządowi.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Ten cały syf to nie tylko ten sezon. Przypominam wywiad z Damirem Miljikoviciem z poprzedniego sezonu:
- Nikt nie rozmawiał ze mną o pozostaniu w Zgorzelcu i... całe szczęście - bezpardonowo stwierdza rzucający obrońca, wyjaśniając po chwili swoje stanowisko - Nawet gdybym dostał dobrą finansowo ofertę, to bym na nią nie przystał. Poza świetnymi fanami i moimi kolegami z zespołu, Turów nie kojarzy mi się z niczym przyjemnym. Klub jest źle zorganizowany i potrzebuje jeszcze naprawdę dużo czasu i pracy, by ta organizacja sięgnęła przyzwoitego, europejskiego poziomu - wyjawia zawodnik.

Panie prezesie niech Pan pokaże, że jest Pan prawdziwym mężczyzną i odejdzie!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

moje pytania

1) do Urlepa:
a) czy prawda jest glosowanie, jakie zarzadzil na poniedzialkowym(?) treningu i jezeli tak, to jakie beda jego nastepstwa?
b) jakie jest jego wytlumaczenie na to, ze wszystkie przeprowadzone do tej pory transfery z wyjatkiem Brandona Wallace'a okazuja sie niewypalami ?
c) jakie sa powody przyspawania kapitana druzyny Adama Wojcika do lawki rezerwowych mimo wyraznych oznak dobrej formy, czego dal dowod podczas meczow z Poznaniem?
d) no i przede wszystkim - czy zamierza kontynuowac prace w Zgorzelcu czy nadchodzi juz czas pozegnania?

2) do Wojcika:
a) co on jako kapitan robi w celu polepszenia atmosfery w druzynie?
b) czy prawda jest ze w ostatnich tygodniach nie potrafi znalezc porozumienia z trenerem?
c) jak z pozycji zawodnika moglby wytlumaczyc beznadziejna postawe druzyny w meczach wyjazdowy?

3) do Wysockiego:
a) czy przy rzekomych podzialach na graczy krajowych/zagranicznych do ktorej z ekip blizej jest Konradowi?
b) i w sumie to tyle, nie wiem o co by mozna jeszcze pytac Wysockiego

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Dobra jeszcze jedno pytanie:

Czy teraźniejsze zawirowania, konflikty, zwolnienia, ogólny zły klimat wokoło klubu to efekt konieczności spadania w dół tabeli trafiając w 6-7 miejsce? Mam na myśli, czy to tworzenie przyczyny złej postawy zawodników i przegrywania meczy?

Odpowiedz znam ale chcę abyś zadał Mu to pytanie.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Podpisuję się wszystkimi kończynami pod tematyką nurtujących Nas zagadnień aleeee czy KTOŚ z KK mógłbym nagrać przebieg Czarno Zielonej Komisji Śledczej ???

Obrazek

Tytuł:
gaduła
gaduła

Może jedna osoba wszystkie pytania wypisze,będzie mniej zamieszania

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Witka wyrzucony za prawdę o Turowie
http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3576 ... rowie.html

Jeszcze raz apeluję o nagranie jutrzejszej Czarno Zielonej Komisji Śledczej...
Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.