Dobra wiadomość to będzie, jak przejdziemy weryfikację

Śląska szkoda - nie ma kasy, nie ma grania.
Sezonowcy właśnie udowadniają, dlaczego ich tak nazywamy - musi być bardzo słabo u nich skoro zblazowany Ponitka nie podpisał razem z Szewczykiem ugody.
Dobrze powiedziane:
Stelmet - mistrz za wirtualną kasęMają długi z poprzednich sezonów, zakazy transferowe, a zaraz będą kolejne - Ponitka i Szewczyk pójdą do sądu i wygrają, naprodukowali jeszcze większych długów w ostatnim sezonie, dziewica i drewniak myślą, aby zmienić klub - kwestia czasu jak znikną z koszykarskiej mapy - nie można w nieskończoność grać na kredyt/długach.
Tak się z nas śmiali, to mają teraz za swoje - jak oni pierdutną, to długo się nie pozbierają, aby wrócić do PLK.
No cóż, jakoś mi nie żal grubego jasia ... kombinuje, żeby z "winy" PLK nie grać w lidze, wtedy usprawiedliwieni zagrają w VTB, aby zarobić na długi - tłumaczyć będą się tak, że oni chcieli grać, ale PLK ich nie dopuściła.
Mam nadzieję, że PLK będzie trzymać się zasad i równego traktowania wszystkich drużyn, a gdyby gruby jasio rzeczywiście chciał grać w lidze, to złożyłby dokumenty z brakami, a w poniedziałek dostałby info od komisji, że mają to uzupełnić, bo w przeciwnym razie nie przejdą procesu weryfikacji - dla mnie sprawa jasna: zielonopagórkowcy w tym sezonie w lidze nie grają.