Cytuj:
owszem ale nie znasz mnie wiec nie mozesz powiedziec że jestem fałszywy,
Kilka słów wyjaśnienia , słowo o które nam chodzi po prostu weszło mi w obieg. Nikogo nie uznaje za fałszywego.
Cytuj:
bo od tego jesteście!! co z tego że ja nie przyjde na mecz?? nic!! ale jeśli trybuna KK bedzie pusta to już jakoś inaczej to wygląda prawda? za młody jeszcze jesteś by zrozumieć pewne prawa rynku i polityki więc polemika z Tobą w tym temacie nie ma większego sensu aczkolwiek jest to forum na którym każdy wyraża swoją opinie i masz do tego pełne prawo. poprostu nie zgadzamy sie w pewnych kwestiach
Dokładnie możemy się nie zgadzać. Jednak dla mnie KK to nie ktoś kto ma odwalać robotę dopingu za kogoś a ludzie którzy kibicują z pasji. Tak samo jak zakładali go z pasji.
Cytuj:
Podsumowując Twoją całą wypowiedź Avaddonie powiem tylko, że odnoszę wrażenie, iż w swoim pokoiku na ścianie masz chyba powieszony obrazek z Tomczanem w ramach podziękowania za przyjęcie do KK i choćby nawet 1000 argumentów przemawiało przeciwko niemu, to Ty i tak będziesz ślepo wierzył w jego nieskazitelność.
Po 1 w pokoju mam tylko dwie ramki ze zdjęciem mojej dziewczyny oraz ze zdjęciem dzieciaczka mojej kuzynki.
Za przyjęcie w szeregi KK jestem wdzięczny. To jest niepodważalny fakt.
Co do Tomka przedstaw mi argument , ale taki żelazny bo do tej pory to bardziej on przekonuje mnie niż ty.
Teraz się zacznie że przydupas itd. Ale powiem szczerze ze twoje słowa czasem także mają dla mnie głęboki sens. A Ciebie szanuję tak samo jak i jego. Mimo że potrafię obrazić.
Cytuj:
Z perspektywy czasu powiem Ci tylko jedno, że dzisiaj cieszę się, że nie jestem w KK, bo nie muszę się utożsamiać ani wstydzić za człowieka takiego jak Tomczan. Nie muszę utożsamiać się z takimi ludźmi jakich ma w zarządzie. Nie muszę utożsamiać się z członkami KK, którzy są w Tomczana ślepo zapatrzeni (oczywiście nie wszyscy).
Źle , bardzo źle bo kibic musi utożsamiać się z drużyną , nie z ludźmi bo z nimi może tylko się zadawać.
Przemawia przez ciebie nienawiść
Cytuj:
tylko że chyba źle zrozumiał ten epitet
Albo ty źle zrozumiałeś jego słowa.
Albo ja całkowicie sfiksowałem od tego wszystkiego i całkiem inaczej rozumiem was wszystkich.