Dzisiaj jest 14 maja 2025, 23:31

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

gregor-85 pisze:
co do wyprowadzonego jednego kibica z KK to co z tego że był jeden?? był wasz!! reakcja powinna być w czasie meczu

Otóż wiedz, że osobiście nie zauważyłem całego incydentu. Przyglądałem się rozgrywanemu na parkiecie meczowi a nie temu co się dzieje wkoło na trybunach. Gdy się dowiedziałem, że kogoś ochrona wyprowadziła z balkonu na przeciw sektora KK to poszedłem tam. Zapytałem się szefa ochrony co się stało. Odpowiedział mi, że wyprowadzono osoby, które były pod wpływem alkoholu. Pytałem się go czy tam byli ludzie z KK. Odpowiedział mi, że nie i wymienił jedno nazwisko, którego nie będę przytaczał i dodał, że ktoś jeszcze. Dopiero po spotkaniu, w luźnej rozmowie z jednym z Członków KK i z szefem ochrony dowiedziałem się, że jedną z wyprowadzonych osób był Członek KK.
Tyle w kwestii wyjaśnień.
elem pisze:
Tomczan to byli przede wszystkim kibice i nie ma znaczenia czy należą do kk

Czy ty uważasz, że KK odpowiada za wszystkich Kibiców w hali?
KK ma się zająć dopingiem a nie reagowaniem na zachowanie ochrony wobec Kibiców spoza naszych szeregów.
elem pisze:
Aha, i nie dopominaj się tak o ten środkowy palec.

Wsadź go sobie w nos :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan pisze:
Zauważ gregor-85, że w swoim niby pytaniu zapomniałeś wstawić znaku zapytania (?)-coś takiego.
Jak mogłem odpowiedzieć Ci na pytanie, jak go faktycznie nie zadałeś ale wręcz stwierdziłeś coś w domyśle.

Toż to jakaś masakra jest! Tobie płacą za pisanie takich głupot czy robisz to sam z siebie? Weź się człowieku ogarnij albo idź do polityki, bo tam taki styl wypowiedzi jest mega pożądany! Jak nie masz nic do powiedzenia to nie odpowiadaj. Takie "odbijanie piłeczki" jest po prostu żenujące!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

No bo to była sytuacja kryzysowa. Jeśli ochrona zachowałaby się tak na meczu o podwyższonym ryzyku np. z kibicami przyjezdnymi np. Włocławskimi to mogło by dojść do niezłej zadymy. Ochrona nie może być prowokatorem zadym.

Co do tego spotkania to coś czuję w kościach, że coś jednak ustalono, podjęto jakieś decyzje. Ciekawy jestem jakie ... okaże się na najbliższym meczu. Mam tylko nadzieje, że wszyscy kibice nie dostaną jakiejś formy kary „zbiorowej”(np. kontrola alkomatem) za ten incydent z transparentem. Wiadomym jest, że większość albo raczej spora część kibiców przed meczem spotyka sie na piwie. Ale jakoś nigdy ( poza małymi wyjątkami :smt082 ) nie widziałem zataczających sie kibiców. Wiesz może Tomczan ile wolno mieć promili? Czy wypicie piwka (ok 0,3 promili) przed meczem jest dozwolone? Pytam, bo byłeś na tym spotkaniu w KPP i może poruszono ten temat.

Dodatkowo: tyle tych tematów masz na głowie i pytam się czy planujesz z KK jakiś szczególny doping na meczu z Anfilem? Coś innego niż zwykle, Włocławek powinien zainspirować nas do szczególnego, wyjątkowego dopingu. Jeśli tak to chcielibyśmy wiedzieć, bo możemy się dopasować do was, coś może zrobić… Wspólnie.
:smt026 :smt026

[ Dodano: Czw Mar 11, 2010 11:50 am ]
Tomczan pisze:
Przyglądałem się rozgrywanemu na parkiecie meczowi a nie temu co się dzieje wkoło na trybunach

Podniósł bys głowę gdybyś zobaczył FALĘ MEKSYKAŃSKĄ na naszej hali? albo wielkie flagi czarno - zielone nad głowami kibiców? Podniosłeś mi trochę ciśnienie, bo widowisko to nie jedynie zawodnicy i obawiam się, że w ogóle nie rozumiesz, o co chodzi w całej tej zabawie w kibicowanie czy doping. Nigdy nie podniosłem na Ciebie głosu, ale tym, to mnie zadziwiasz negatywnie. Może śpiewanie pieśni "Naszym klubem Turów jest ..." przez kilka minut albo kilkanaście przeszkadza Ci ? Dzyzys Mamy siedzieć Cicho i nie przeszkadzać w oglądaniu meczu? Musze Cię zabrać kiedyś na hokej do Liberca abyś zobaczył na czym polega doping.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Znowu zmieniono ramówkę i sobotnia neutralizacja włocławskiej zarazy nie rozpocznie się w porze "Teleexpresu", a 60 minet później.... kumpel kupował biletos i również potwierdzono tą informację....

http://www.tvp.pl/program-telewizyjny?offset=2

Ostatnio zmieniony 11 mar 2010, 13:19 przez DragisA, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan pisze:
Otóż wiedz, że następnego dnia byłem prawie dwie godziny na spotkaniu w KPP w Zgorzelcu z przedstawicielami ochrony, K.K.S. TURÓW Zgorzelec, w którym uczestniczył Komendant KPP.
Tomczan krótkie pytanie: spotkanie o którym wspominasz było następnego dnia czyli w niedzielę? Proszę o krótką odpowiedź tak lub nie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
No bo to była sytuacja kryzysowa.

Była. Sam dałem pomysł opuszczenia sektora KK przez wszystkich Członków KK. Zaznaczę również, że pomysł został podchwycony przez kilka osób z KK i nie uczestniczyli w pierwszej kwarcie. Jednocześnie po spotkaniu z Urlepem, Wójcikiem, Wysockim i Przedstawicielami K.K.S. wypowiedziałem się co do mojego pomysłu, z którym Członkowie KK się zgodzili. Może inaczej- nie mieli nic przeciw, aby pozostać na swoich miejscach i dopingować. Pomysł mój wynikał raczej z tego, aby uspokoić atmosferę niż z chęci wskazania "winnych" niepowodzeń zespołu. Przyznaję się do tego! Zawsze dla mnie będzie ważniejszy parkiet niż sektor VIP.
Dr. Dre pisze:
Ochrona nie może być prowokatorem zadym.

Te i inne kwestie zostały poruszone na spotkaniu w KPP.
Powiem tak, ile mieszkańców w Zgorzelcu tyle opinii o KK, Zarządzie K.K.S., Burmistrzu, Staroście, Wójcie i sąsiedzie z klatki obok.
KK zawsze będzie zajmował się wizerunkiem swojej drużyny i zawsze będzie ją wspierał. I nie ma znaczenia kto będzie włodarzem K.K.S., jak i KK. Ja odejdę przyjdzie inny lub inna. Cel zostanie ten sam! Doping i uśmiech na twarzy po wygranym meczu. Potem piwo, dyskusja i snucie planów o tym, jak to będziemy Mistrzem Polski!
Dr. Dre pisze:
Co do tego spotkania to coś czuję w kościach, że coś jednak ustalono, podjęto jakieś decyzje

Podjęto. :lol: :oops:
Dr. Dre pisze:
Mam tylko nadzieje, że wszyscy kibice nie dostaną jakiejś formy kary „zbiorowej”(np. kontrola alkomatem) za ten incydent z transparentem

Wszyscy zdają sobie sprawę z tego, jak ważny jest to mecz dla TUROWA.
Każdy kto przyjdzie na mecz to chyba tylko po to, aby dopingować drużynę, a nie zajmować się czymś innym. Doping całej hali pomoże nam zwyciężyć. Liczę na to, że Kibice na balkonach się przebudzą. Ba!!! Nawet to wiem!
Dr. Dre pisze:
Wiesz może Tomczan ile wolno mieć promili? Czy wypicie piwka (ok 0,3 promili) przed meczem jest dozwolone? Pytam, bo byłeś na tym spotkaniu w KPP i może poruszono ten temat.

Nikt takiej granicy na meczach nie ustalił chyba ustawowo.
Ważne jest to, aby każdy Kibic był zainteresowany meczem a nie kibicami Anwilu. Tutaj jest rola ochrony. Wszak, jak przyjdzie gość wskazujący totalnie na spożycie większej ilości "złotego trunku", to może się zdarzyć tak, że mecz oglądnie w telewizji.
Nie straszę, bo od straszenia są duchy, ale każdy sobie weźmie to do serducha i zajmie się tym co Kibic umie najlepiej robić.DOPINGIEM!!!
Dr. Dre pisze:
Dodatkowo: tyle tych tematów masz na głowie i pytam się czy planujesz z KK jakiś szczególny doping na meczu z Anfilem? Coś innego niż zwykle, Włocławek powinien zainspirować nas do szczególnego, wyjątkowego dopingu. Jeśli tak to chcielibyśmy wiedzieć, bo możemy się dopasować do was, coś może zrobić… Wspólnie.

Będzie coś EKSTRA!
KeMoT jest w to osobiście zaangażowany. Pewnie już pracuje. Niestety cały pomysł będzie zrealizowany w sektorze KK. Dopasujcie się do nas dopingiem i, jak da radę to bądźcie koło nas. Na balkonie przy sektorze przyjezdnego KK może dojść do różnych rzeczy. A na co psuć widowisko i radość z wygranej??!!
Dr. Dre pisze:
Podniosłeś mi trochę ciśnienie, bo widowisko to nie jedynie zawodnicy i obawiam się, że w ogóle nie rozumiesz, o co chodzi w całej tej zabawie w kibicowanie czy doping.

Nie tylko Tobie pewnie. Dosłownie!-rozglądam się po sektorach i sam podnoszę ręce do góry, aby inni to zrobili na balkonach. Umknął mi tylko moment z reakcją ochrony i wywieszeniem transparentu. Ale Dr.Dre., jak jutro odejdę to inny też Cię wkurzy. Taka nasz polska mentalność- wkurzać się i wskazywać to z byle jakiej bzdury.
Dr. Dre pisze:
Może śpiewanie pieśni "Naszym klubem Turów jest ..." przez kilka minut albo kilkanaście przeszkadza Ci ?

Oj! Teraz to Ty mnie wkurzasz! Jedna z lepszych pieśni ku chwale TUROWA! Amen.
Dr. Dre pisze:
Musze Cię zabrać kiedyś na hokej do Liberca abyś zobaczył na czym polega doping.

Z wielką chęcią i już czekam na okazję. :lol:
Pozdrawiam i myślę, że do tematu nie będziemy wracać, bo poważnie to tylko utożsamiajmy się z drużyną TURÓW ZGORZELEC a nie z polityką.
JESTEŚMY KIBICAMI NIE POLITYKAMI!!! :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Nie wiem, dlaczego Ty zawsze z tą polityką - ehhh "Co ma piernik do wiatraka".

Tomczan pisze:
:"KK, Zarządzie K.K.S., Burmistrzu, Staroście, Wójcie".

"Przygadał kocioł garnkowi" ]:->

Na balkonie gdzie stoimy będzie pewnie jak zwykle masa policji więc powinien być spokój. Jedyne za czym przekonuje mnie stanięcie obok KK to doping dziadostwa który na 100% będzie głośniejszy od naszego co mnie osobiście wkur... i nic nie będę słyszał co śpiewacie. Jest jednak spora odległość i zazwyczaj sektor KK drużyny przyjezdnej zagłusza wasze przyśpiewki (zupełny brak pomocy hali).

Obawiam sie, że dziadostwo zepsuje całe widowisko gdyż policja będzie zabraniała, „Kto nie skacze tan z Włocławka" :smt026 no chyba, że na waszym sektorze nie będzie cenzury i zaintonujecie coś w ten deseń.

Mam nadzieję, że będzie spokój a ochrona wykaże się tym razem profesjonalizmem.

[ Dodano: Czw Mar 11, 2010 2:16 pm ]
Tomczan pisze:
KK zawsze będzie zajmował się wizerunkiem swojej drużyny i zawsze będzie ją wspierał.

To zmień proporcje : kibice (niestety często idzie to w parze z wiekiem) do "leśnych dziadków" i dzieci. Bo to odrobinę zmienia wizerunek KK. Wiem, że to niepopularne co napisałem ale taka jest prawda. Wzorem do naśladowanie może być KK z Koszalina, łza się kręci jak patrzę na atmosferę w tej grupie kibiców.

Ostatnio zmieniony 11 mar 2010, 14:42 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan nie odpowiadasz na pytania! Spotkania nie było w niedzielę (tak twierdzi Oficer Prasowy tel. 756494217) było w tygodniu.A taki dokładny jesteś potrafisz się rozpisać o znaku zapytania.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Witam wszystkich. Bardzo rzadko udzielam się na tym forum, ale teraz...przed takim meczem... ]:-> Jeśli chodzi o doping to mam prośbę. Niech on będzie taki naprawdę z "jajami". Tak jak napisał Dr. Dre, "kto nie skacze ten z Włocławka" powinno być powtórzone przynajmniej kilka razy w ciągu meczu. Trzeba im pokazać że Turów ma prawdziwych kibiców. Bo zazwyczaj było tak, że oni rzeczywiście byli rotwailerami, a kibice Turowa jak takie Yorki... zagłuszali nas niemiłosiernie. Zróbmy "ogień":D Jeśli zawodnicy Anwilu poczują, że na wyjeździe rządzą ich kibice, to może być źle...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

elem pisze:
Tomczan nie odpowiadasz na pytania! Spotkania nie było w niedzielę (tak twierdzi Oficer Prasowy tel. 756494217) było w tygodniu.A taki dokładny jesteś potrafisz się rozpisać o znaku zapytania.

Jesteś żałosny w tym swoim wywiadzie. Spotkanie było we wtorek i gdybym o nim nie napisał to pewnie do dziś nie wypłynąłbyś ze swoimi matematycznymi wyliczeniami.
"...w dniu następnym..." miałem raczej na myśli przenośnię a nie wskazanie konkretnego dnia.
Zrozumiałeś, czy coś dodać?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Dziś usłyszałem news'a, że ograniczono na najbliższy i nastepne mecze ilość miejsc stojących na hali.

Teraz nie wiem w jaki sposób tego dokonano?

Mam pomysł na happening: młode panienki rozdają czarno - zielone podusie na sektorach wraz z zatyczkami do uszu. :smt082

Ostatnio zmieniony 11 mar 2010, 19:06 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Poduszki z usmiechem na ustach wszyscy by zabrali do domu. Ba! Nawet podkradaliby sasiadowi, bo "dla żony/matki/córki/syna" :D A zatyczki też by się przydały, bo tam z dołu strasznie krzyczą i w ogóle nie słychać Pawula, który co chwilę powtarza wynik, bo tablica daleko, a ja niedowidzę trochę :P

Jeden tylko apel - nie zacznijcie śpiewać "kto nie skacze" dopóki mecz nie będzie "rozstrzygnięty". Bo śpiewanie tego np. na rozpoczęcie może się zemścić i możemy dostac ostro w pupę :D

Mój typ: Anwil +5

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

tur16 pisze:
eden tylko apel - nie zacznijcie śpiewać "kto nie skacze" dopóki mecz nie będzie "rozstrzygnięty". Bo śpiewanie tego np. na rozpoczęcie może się zemścić i możemy dostac ostro w pupę :D

Mój typ: Anwil +5

Oby Twoje słowa w g... się obróciły :twisted:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Chylu ostatnio dobrze zneutralizował Plutonowego, a więc Michale replay wskazany 8)

http://anwil.wloclawek.pl/index.php?opt ... ls&nID=457

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan pisze:
Zrozumiałeś, czy coś dodać?
Nie musisz nic dodawać, twojego bełkotu nie idzie zrozumieć. I nie wysilaj się bo i tak nie zrozumiem a więc nie mam zamiaru odpowiadać.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.