Dr. Dre pisze:
No bo to była sytuacja kryzysowa.
Była. Sam dałem pomysł opuszczenia sektora KK przez wszystkich Członków KK. Zaznaczę również, że pomysł został podchwycony przez kilka osób z KK i nie uczestniczyli w pierwszej kwarcie. Jednocześnie po spotkaniu z Urlepem, Wójcikiem, Wysockim i Przedstawicielami K.K.S. wypowiedziałem się co do mojego pomysłu, z którym Członkowie KK się zgodzili. Może inaczej- nie mieli nic przeciw, aby pozostać na swoich miejscach i dopingować. Pomysł mój wynikał raczej z tego, aby uspokoić atmosferę niż z chęci wskazania "winnych" niepowodzeń zespołu. Przyznaję się do tego! Zawsze dla mnie będzie ważniejszy parkiet niż sektor VIP.
Dr. Dre pisze:
Ochrona nie może być prowokatorem zadym.
Te i inne kwestie zostały poruszone na spotkaniu w KPP.
Powiem tak, ile mieszkańców w Zgorzelcu tyle opinii o KK, Zarządzie K.K.S., Burmistrzu, Staroście, Wójcie i sąsiedzie z klatki obok.
KK zawsze będzie zajmował się wizerunkiem swojej drużyny i zawsze będzie ją wspierał. I nie ma znaczenia kto będzie włodarzem K.K.S., jak i KK. Ja odejdę przyjdzie inny lub inna. Cel zostanie ten sam! Doping i uśmiech na twarzy po wygranym meczu. Potem piwo, dyskusja i snucie planów o tym, jak to będziemy Mistrzem Polski!
Dr. Dre pisze:
Co do tego spotkania to coś czuję w kościach, że coś jednak ustalono, podjęto jakieś decyzje
Podjęto.
Dr. Dre pisze:
Mam tylko nadzieje, że wszyscy kibice nie dostaną jakiejś formy kary „zbiorowej”(np. kontrola alkomatem) za ten incydent z transparentem
Wszyscy zdają sobie sprawę z tego, jak ważny jest to mecz dla TUROWA.
Każdy kto przyjdzie na mecz to chyba tylko po to, aby dopingować drużynę, a nie zajmować się czymś innym. Doping całej hali pomoże nam zwyciężyć. Liczę na to, że Kibice na balkonach się przebudzą. Ba!!! Nawet to wiem!
Dr. Dre pisze:
Wiesz może Tomczan ile wolno mieć promili? Czy wypicie piwka (ok 0,3 promili) przed meczem jest dozwolone? Pytam, bo byłeś na tym spotkaniu w KPP i może poruszono ten temat.
Nikt takiej granicy na meczach nie ustalił chyba ustawowo.
Ważne jest to, aby każdy Kibic był zainteresowany meczem a nie kibicami Anwilu. Tutaj jest rola ochrony. Wszak, jak przyjdzie gość wskazujący totalnie na spożycie większej ilości "złotego trunku", to może się zdarzyć tak, że mecz oglądnie w telewizji.
Nie straszę, bo od straszenia są duchy, ale każdy sobie weźmie to do serducha i zajmie się tym co Kibic umie najlepiej robić.DOPINGIEM!!!
Dr. Dre pisze:
Dodatkowo: tyle tych tematów masz na głowie i pytam się czy planujesz z KK jakiś szczególny doping na meczu z Anfilem? Coś innego niż zwykle, Włocławek powinien zainspirować nas do szczególnego, wyjątkowego dopingu. Jeśli tak to chcielibyśmy wiedzieć, bo możemy się dopasować do was, coś może zrobić… Wspólnie.
Będzie coś EKSTRA!
KeMoT jest w to osobiście zaangażowany. Pewnie już pracuje. Niestety cały pomysł będzie zrealizowany w sektorze KK. Dopasujcie się do nas dopingiem i, jak da radę to bądźcie koło nas. Na balkonie przy sektorze przyjezdnego KK może dojść do różnych rzeczy. A na co psuć widowisko i radość z wygranej??!!
Dr. Dre pisze:
Podniosłeś mi trochę ciśnienie, bo widowisko to nie jedynie zawodnicy i obawiam się, że w ogóle nie rozumiesz, o co chodzi w całej tej zabawie w kibicowanie czy doping.
Nie tylko Tobie pewnie. Dosłownie!-rozglądam się po sektorach i sam podnoszę ręce do góry, aby inni to zrobili na balkonach. Umknął mi tylko moment z reakcją ochrony i wywieszeniem transparentu. Ale Dr.Dre., jak jutro odejdę to inny też Cię wkurzy. Taka nasz polska mentalność- wkurzać się i wskazywać to z byle jakiej bzdury.
Dr. Dre pisze:
Może śpiewanie pieśni "Naszym klubem Turów jest ..." przez kilka minut albo kilkanaście przeszkadza Ci ?
Oj! Teraz to Ty mnie wkurzasz! Jedna z lepszych pieśni ku chwale TUROWA! Amen.
Dr. Dre pisze:
Musze Cię zabrać kiedyś na hokej do Liberca abyś zobaczył na czym polega doping.
Z wielką chęcią i już czekam na okazję.
Pozdrawiam i myślę, że do tematu nie będziemy wracać, bo poważnie to tylko utożsamiajmy się z drużyną TURÓW ZGORZELEC a nie z polityką.
JESTEŚMY KIBICAMI NIE POLITYKAMI!!!