pawlik pisze:
tur16 napisał/a:
pawlik napisał/a:
Może trochę z poślizgiem, ale myślę że warto o tym napisać. Witka wyleciał dlatego, że pokucił się z Michalskim. Podobno siał straszny ferment w drużynie. Z tego co słyszałem, to drugim zadymiaczem jest Roszyk. Na treningu było głosowanie odnośnie Urlepa i nie dostał żadnego głosu poparcia. Był już spakowany, złożył wypowiedzenie, ale władze klubu go nie przyjęły. Źródło pewne!!!
Witka nie "pokucił" się z Michalskim, tylko "zastrzeżenia" do Roberta miał Urlep. Jeśli wskazujesz Roszyka na zadymiarza to to jakiś kabaret. Krzychu jest gościem "do rany przyłóż", który zapie*dala na każdym treningu u każdego trenera. Atmosfera w drużynie to nie było zachowanie Witki, tylko to jak Urlep zachowywał/zachowuje się w stosunku do zawodników. O głosowaniu już dawno było mówione i wszyscy wiedzą, jak to z nim było.
Twoje pewne źródło chyba trochę pozmieniało prawdę...
Nie wydaje mi się, że moje źródło pozmieniało prawdę, bo to samo słyszałem od drugiej osoby. Co do Roszyka to osbioście czuję do niego sympatię, więc nie chcę na niego źle mówić. Przkazuję to co słyszałem, bo wydaje mi się, że wnosi to coś do sprawy.

no i teraz parę dni przekomarzania się kto ma racje
A nasi trzymają jakiś poziom gry jak do tej pory, oj przydałoby się aby nasi sprawili jakiś

przyjezdnym.