Dzisiaj jest 12 maja 2025, 14:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 352 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

A po jaką cholerę nam ten Wallace?!! Gdzie rozgrywający?!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

jezu jakie baty... Witce juz podziekujemy, Chylinski tez sie nie popisuje, 5 strat Deana mego serca rowniez nie raduje... Screw it, ide ogladac Lige Mistrzow, przynajmniej cos sie bedzie dzialo, bo niestety Turow gra w meczu jednostronnym...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Wynik wyglada kiepsko i jak przypuszczam gra nie lepiej.Dla wiekszosci zawodników to są za wysokie progi.
Dobitnie widac że gdy MW nie idzie to Turów mocno odstaje od przeciwnika.
Wiekszośc zespołów doskonale zdaje sobie sprawe że MW to 50% naszej siły ataku i za wszelka cene beda kładli na obrone własnie jego.I wówczas wyglada to tak jak dzisiaj.
Nie ma co rwać szat,gramy na tyle na ile umiemy i pewnej granicy przeskoczyć sie nie da.
Kiedys Radzio Hyży powiedział"Nie da sie nauczyć krowy jeść sztućcami".
Jak nic to pasuje w tym sezonie do 2/3 naszych grajków!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

jedynym pozytywem, jakiego moge sie w tej chwili dopatrzec, to ewidentne odblokowanie sie Wysockiego. Nawet nie chce wiedziec jak tragicznie musialy wygladac jego relacje z Obradoviciem, skoro tylko chwile po jego odejsciu Konrad gra tak, jak nikt by sie po nim nie spodziewal. Cos czuje ze jeszcze bedzie z niego pociecha. Bochen prawie pol meczu, czyli naprawde kiepsko to musialo wygladac skoro Urlep wpuscil Bartka na tak dlugi okres czasu. No, chyba ze na treningach Bochnowi zaczelo wpadac na 70%+ skutecznosci przy asyscie dwoch obroncow.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

No cóż nic dodać nic ująć.
Można było marzyć, ale realnie to i tak chyba najmniejszy wymiar kary (do przerwy było -18). Mnie zastanawia tylko jedna rzecz, a mianowicie dlaczego na takim poziomie rozgrywek tak często po stronie Turowa pojawiał się w statystykach "na żywo" napis "missed"? Czy oni nie potrafią rzucać, czy jak?
Jak pamiętam Śp.Prezesa Kamińskiego, który pewnego razu wziął sobie zawodników na odkrywkę i pokazał im co ich czeka jak nie będzie wyników, to aż łza się kręci, że takiego Prezesa już nie ma...
Ciekaw jestem co będzie dalej mimo tego, że trener Urlep "gwarantuje" określony poziom, co nie znaczy, że zawodnicy też będą chcieli. A może by tak na odkrywkę z nimi?

Tytuł:
rekrut
rekrut

grengo pisze:
Jak pamiętam Śp.Prezesa Kamińskiego, który pewnego razu wziął sobie zawodników na odkrywkę i pokazał im co ich czeka jak nie będzie wyników, to aż łza się kręci, że takiego Prezesa już nie ma...
Ciekaw jestem co będzie dalej mimo tego, że trener Urlep "gwarantuje" określony poziom, co nie znaczy, że zawodnicy też będą chcieli. A może by tak na odkrywkę z nimi

I tutaj masz 100% racji!
I to samo... albo przynajmniej wycieczka dla Urlepa... oni wszyscy muszą czuć skąd jest ta kasa ... może wówczas nauczą się ją szanować...
Można się teraz obawiać o frekwencje za tydzień na Orbicie ale na pewno będzie 10 x więcej niż w Atenach ... czyli min. jakieś 500 osób!
A swoją drogą gdyby do Aten wybrał się jakis autobus z kibicami... w prasie spokojnie możnaby było napisać że połowe widowni stanowili kibice z Polski...

Ostatnio zmieniony 08 gru 2009, 21:20 przez turfan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

grengo pisze:

taa w PRL-u nie takie rzeczy sie działy :smt082 ...rozumiem że Wójciol sztygarem by nie został

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Witam.
Zapraszamy wszystkich Kibiców Koszykówki w Zgorzelcu do wyjazdu z Klubem Kibica "TUR" na następny mecz pucharowy we Wrocławiu, we wtorek 15.12.2009..
Jak i poprzednio, zapisywać się można w kiosku u Świstaka do dnia 10.12.2009. (czwartek), do chwili zamknięcia kiosku.
Od następnego dnia tj. od piątku 11.12.2009. bilety będzie można odbierać u Świstaka.
Wg. ustaleń z Prezesem Michalskim wyjazdy autobusów do Wrocławia odbywać się będą od godz.15.00. do 15.20.(ostatni autobus) aby mieć pewien komfort organizacyjny związany z przybyciem na Orbitę.
Cena wyjazdu się nie zmienia i wynosi 10 zł.(w cenie przejazd w obie strony i bilet).
Zapraszam wraz z całym Klubem Kibica do wspólnego dopingu.
Dla chwały TUROWA !!!

Zaproszenie jak najbardziej OK, tylko czy w świetle zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia (finanse) oraz dwóch porażek w ULEB-ie Orbita nie będzie świecić pustkami? Mam nadzieję, że nie i życzę tego sobie i nam wszystkim. Mam nadzieję Tomku ( i nie traktuj tego jako uszczypliwość), że tym razem cały sektor KK w Orbicie będzie aktywny, a nie tylko jego centralna i prawa strona.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
że tym razem cały sektor KK w Orbicie będzie aktywny, a nie tylko jego centralna i prawa strona.

Zmartwię Cię.
Prawdopodobnie będzie aktywna tylko "centralna strona".
Ale dla ciebie to chyba lepiej. Będziesz mógł ująć w kadrze cały sektor bez " zniekształceń".

Pozdrawiam

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Zmartwię Cię.
Prawdopodobnie będzie aktywna tylko "centralna strona".

No to wielka szkoda - wielka szkoda dla jakości oprawy, jaką chcielibyście zrobić.

Tomczan pisze:
Ale dla ciebie to chyba lepiej. Będziesz mógł ująć w kadrze cały sektor bez " zniekształceń".

Masz rację, chyba trochę poczytałeś o fotografii, bo w innym temacie nie miałeś aż takiej wiedzy.

Tomku pytanie: dlaczego nie zabieracie do Orbity stojaków pod bębny, które wyspawałem, bo jak pamiętam z Eurobasketu są one bardzo wygodne do bębnienia pod warunkiem, że jest je gdzie postawić, a Orbita ma takie możliwości.
To pytanie nasunęło mi się jak na ostatnim meczu patrzyłem, jak bębniarze się męczyli nie mogąc znaleźć optymalnej pozycji do grania, a uwierz mi, że jest to duży wysiłek i te stojaki rewelacyjnie ułatwiają tę czynność.
Pozdrawiam.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Tomku pytanie: dlaczego nie zabieracie do Orbity stojaków pod bębny, które wyspawałem, bo jak pamiętam z Eurobasketu są one bardzo wygodne do bębnienia pod warunkiem, że jest je gdzie postawić, a Orbita ma takie możliwości.
To pytanie nasunęło mi się jak na ostatnim meczu patrzyłem, jak bębniarze się męczyli nie mogąc znaleźć optymalnej pozycji do grania, a uwierz mi, że jest to duży wysiłek i te stojaki rewelacyjnie ułatwiają tę czynność.
Pozdrawiam.

Pozwolisz że ja Ci odpowiem ;) Nie wzięcie stojaków wyszło ze zwykłego gapiostwa ponieważ nasz bębniarz wpadł do 15 i ich wogóle nie zauważył po przyhezdzie się okazało że sobie spokojnie leżą w kącie :) Więc tu nie ma żadnych poddekstów;)

PoZdRo

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tak tak moja wina, gdybym wiedział gdzie są to napewno bym je zabrał. Teraz napewno o nich nie zapomne.

P :smt082 zdr :smt082 .

Ostatnio zmieniony 10 gru 2009, 20:29 przez KeMoT^^, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

BR3MEK pisze:
Pozwolisz że ja Ci odpowiem ;) Nie wzięcie stojaków wyszło ze zwykłego gapiostwa ponieważ nasz bębniarz wpadł do 15 i ich wogóle nie zauważył po przyhezdzie się okazało że sobie spokojnie leżą w kącie :) Więc tu nie ma żadnych poddekstów;)

Bremku nie szukam tu żadnych podtekstów. Ot to takie moje zwykłe pytanie o sprzęt, który ułatwia pracę na bębnach ( oczywiście o ile jest je gdzie ustawić).

I nie doszukuj się w każdym moim wpisie podtekstów.

Tytuł:
obserwator
obserwator

grengo pisze:
Bremku nie szukam tu żadnych podtekstów. Ot to takie moje zwykłe pytanie o sprzęt, który ułatwia pracę na bębnach ( oczywiście o ile jest je gdzie ustawić).

grengo i oby takich pytan wiecej, zwiazanych z czystym kibicowaniem a nie spawami wewnatrz kk na forum ;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
I nie doszukuj się w każdym moim wpisie podtekstów.

oj no troszke przesadziłeś :P :P z tymi podtekstami napisałem w razie czego :P

PoZdRo

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 352 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.