Dzisiaj jest 13 maja 2025, 21:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Znamy już wypaczone wyniki głosowania na MG'10... na pierwszy rzut O.K.A. widać mobilizację kibiców AZS-u oraz skuteczny lobbing father-a Adasia Waczyńskiego:

http://www.plk.pl/?sub=news&id=6410

Pasztecas ogłosił embargo na wyjazd, a Nasz Michał W. jako rezerwejro ?! ...kuriozum :P

Ostatnio zmieniony 16 mar 2010, 13:34 przez DragisA, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

A czy zaproszenia można odmówić ??

Tytuł:
obserwator
obserwator

hakunamakata pisze:
Może w ten sposób stworzy się duża grupa, która wymieni obecne KK i jego oblicze

nie chcem nikogo wymieniac - na poczatek mysle o odmianie - mysle ze obecni czlonkowie kk sa na tyle reformowalni ze da sie to wszystko jakos poukladac do kupy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
A czy zaproszenia można odmówić ??

zawsze można iść na jednodniowe przypadające akuracik w sobótkę L4 ;-)

Tytuł:
pismak
pismak

Moim zdaniem MW pojedzie na Mecz Gwiazd. Nie powinien, ale pojedzie.
A Asseco się nieźle wykręciło :)

Moim zdaniem będzie to najgorszy Mecz Gwiazd PLK w ostatnich... eee... chyba od początku istnienia imprezy :P

Tytuł:
obserwator
obserwator

WSZYSTKICH, KTÓRYM LOS TUROWA NIE JEST OBOJĘTNY - ZARÓWNO CZŁONKÓW KK JAK I POZOSTAŁYCH KIBICÓW, CHCIAŁBYM NAMÓWIĆ DO NIEOFICJALNEGO SPOTKANIA W USTALONYM PÓŹNIEJ TERMINIE, W CELU OMÓWIENIA SYTUACJI NASZEGO KLUBU JAK I WYRAŹNEGO POGORSZENIA SIĘ POZIOMU KIBICOWANIA NA TLE INNYCH KLUBÓW KIBICA.

PRAWDZIWI KIBICE - FANATYCY, LUDZIE PEŁNI POMYSŁÓW, KREATYWNI, NIE BOJĄCY SIĘ WYRAZIĆ WŁASNĄ OPINIĘ PISZCIE DO MNIE NA PRIV -IM BĘDZIE NAS WIĘCEJ TYM WIĘCEJ ZMIAN BĘDZIEMY W STANIE WPROWADZIĆ I BĘDZIEMY MIELI WIĘKSZY WPŁYW NA TO CO SIĘ DZIEJE ZARÓWNO W KS JAK I KK.

NIE MA Z CZYM JUŻ ZWLEKAĆ BO TEN SEZON MOŻE SIĘ SZYBCIUTKO SKOŃCZYĆ NIESTETY :/

KAŻDA OSOBA SIĘ LICZY, PISZCIE NA PRIV I JAK JUŻ SIĘ NAS TROCHĘ UZBIERA, BĘDZIE NAM ŁATWIEJ OKAZAĆ DEZAPROBATĘ .

POZDRAWIAM

może się powtarzam ale to ważne

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

kinio24 pisze:
WSZYSTKICH, KTÓRYM LOS TUROWA NIE JEST OBOJĘTNY - ZARÓWNO CZŁONKÓW KK JAK I POZOSTAŁYCH KIBICÓW, CHCIAŁBYM NAMÓWIĆ DO NIEOFICJALNEGO SPOTKANIA W USTALONYM PÓŹNIEJ TERMINIE, W CELU OMÓWIENIA SYTUACJI NASZEGO KLUBU JAK I WYRAŹNEGO POGORSZENIA SIĘ POZIOMU KIBICOWANIA NA TLE INNYCH KLUBÓW KIBICA.

PRAWDZIWI KIBICE - FANATYCY, LUDZIE PEŁNI POMYSŁÓW, KREATYWNI, NIE BOJĄCY SIĘ WYRAZIĆ WŁASNĄ OPINIĘ PISZCIE DO MNIE NA PRIV -IM BĘDZIE NAS WIĘCEJ TYM WIĘCEJ ZMIAN BĘDZIEMY W STANIE WPROWADZIĆ I BĘDZIEMY MIELI WIĘKSZY WPŁYW NA TO CO SIĘ DZIEJE ZARÓWNO W KS JAK I KK.

NIE MA Z CZYM JUŻ ZWLEKAĆ BO TEN SEZON MOŻE SIĘ SZYBCIUTKO SKOŃCZYĆ NIESTETY :/

KAŻDA OSOBA SIĘ LICZY, PISZCIE NA PRIV I JAK JUŻ SIĘ NAS TROCHĘ UZBIERA, BĘDZIE NAM ŁATWIEJ OKAZAĆ DEZAPROBATĘ .

POZDRAWIAM

może się powtarzam ale to ważne

1.Co do KK to przede wszystkim całkowicie odmłodzić.
2.Na sektorze KK nie można skakać bo grozi zawaleniem ]:-> Klub Kibica powinien ciągle skakać to też się wiąże z tym że leśne dziadki nie wyrobią. Pogadać z Michalskim żeby coś z tym sektorem zrobił...
3.Zlikwidowanie trąbek i przejście w doping typowo piłkarski (zawsze efektowny)

Ostatnio zmieniony 16 mar 2010, 15:35 przez Hakunamakatek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Hakunamakatek pisze:
1.Co do KK to przede wszystkim całkowicie odmłodzić.
2.Na sektorze KK nie można skakać bo grozi zawaleniem ]:-> Klub Kibica powinien ciągle skakać to też się wiąże z tym że leśne dziadki nie wyrobią. Pogadać z Michalskim żeby coś z tym sektorem zrobił...
3.Zlikwidowanie trąbek i przejście w doping typowo piłkarski (zawsze efektowny)

masz kilka pomyslow to nic nie szkodzi abys i ty zechcial na zywo je przedstawic:) jest juz grupka okolo 8 chetnych osob - dolaczasz sie do dyskusji na zywo??

Ostatnio zmieniony 16 mar 2010, 15:42 przez kinio24, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

kinio24 pisze:
masz kilka pomyslow to nic nie szkodzi abys i ty zechcial na zywo je przedstawic:) jest juz grupka okolo 8 chetnych osob - dolaczasz sie do dyskusji na zywo??

Niestety szkoła i te sprawy.. Po prostu nie mam kiedy :cry: Pozostaje mi tylko forum. Jak będę miał jakieś pomysły napisze.

Mam nadzieję zobaczę w końcu prawdziwy doping Zgorzeleckich kibiców.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Hakunamakatek pisze:
Niestety szkoła i te sprawy.

wszystko da sie zrozumiec ;) moge ci jednak powiedziec ze termin bedzie taki zeby wiekszosci pasowal, chociaz by w ktorys wekend - pozdrowki

Tytuł:
pismak
pismak

Ehh troszkę się pogłowiłem i ci do sprawy Tomka , Krzyska , "faketa" dla kujawskich psów mam taki oto wniosek :

Tomek zrobił źle fakt , ale taki czyn nie powinien humm wpływać na to że każdy ma teraz na celu zgnojenie człowieka.
No wybaczcie ale dla mnie taki gest jest równoważny z naszą polską łaciną.
Czy wy przykładowo nie klniecie na meczach? Bo wykrzykniecie słowa "palant" czy "k...a" w stronę sędziów bądź zawodników pod wpływem emocji jest tym samym co pozdrowionko Tomka.
Nie było to czymś dobrym ale także nie jest to jakimś grzechem aby doczepiać się człowieka.
Widzicie błędy innych ale swoich nikt nie zobaczy niestety.

"Każdy jest zły , tylko ja jestem aniołkiem."
Takie mogą być chłodne głębokie wnioski po czytaniu tego forum.
Człowiek to człowiek ma prawo do błędów. Czepcie się polityki i tego co oni tam robią bo to są prawdziwe błędy , amfa , prowadzenie pod wpływem itd.
Przez ten krótki czas za władzy Tomczana KK stara się rozwijać ( wybacz Krzysiu ty sprawiałeś wrażenie konserwatysty): trąbki ( to nie wina zarządu że ludzie dostali trąbki i nie potrafią dobrać momentu. Niech one będą ale niech będą używane z głową np podczas osobistych) , projekty bluz , szalików , tańsze wyjazdy ( to że nie chcą ludzie korzystać to także nie jest wina zarządu).
Doczepcie się tych po których zostało wiele luk. Nie tych którzy mimo waszych pretensji starają się to naprawić.

Czepiacie się o sprawy dopingu?
Zróbcie coś z tym przyjdźcie z propozycja czegoś nowego ( nie mówię o tych co aktualnie zaproponowali spotkanie ) a nie macie pretensje.
Tylko krzyczeć i pluć potraficie.

I do ciebie także mowa jest Krzysiu.
Wyjaśnij mi proszę sprawę która odnosi się do jednego z przykazań : Nie kradnij (ręczników)
Pytam tak z ciekawości bo zainteresowała mnie ta sytuacja.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Przez ten krótki czas za władzy Tomczana KK stara się rozwijać ( wybacz Krzysiu ty sprawiałeś wrażenie konserwatysty): trąbki ( to nie wina zarządu że ludzie dostali trąbki i nie potrafią dobrać momentu. Niech one będą ale niech będą używane z głową np podczas osobistych) , projekty bluz , szalików , tańsze wyjazdy ( to że nie chcą ludzie korzystać to także nie jest wina zarządu).

Trąbki,a raczej jedna trąbę w finałach przerabialiśmy.Po za głuchotą wszystkich dodokoła efekt mierny i raczej wielkiego aplauzu nie wzbudzała.
Piszesz o tanszych wyjazdach-juz kilka sezonów temu jeździło sie na mecze za 3 zyla(ubezpieczenie)-wiec i tu wielkiego rozwoju nie widać.
Koszulki -praktycznie co sezon inne-kilka lat temu było "polo" w kolorze zielonym z herbem klubu,później "tuty",aktualnie "spaldingi " i w miedzyczasie darmochy na finał z Prokomem.
Bluzy polarowe u kilku członków KK są od 3 sezonów(logo duże na plecach) wiec i tu wielkiej reformy nie widzę.
Dla mnie kazdy z sezonów jest podobny i prochu raczej nikt nie wymyślił.
Wg mnie KK potrzebuje dużych zmian, a nawet wielkiego trzęsienia.
Nie brylujemy na meczach,dopingujemy przecietnie.Przyśpiewek mamy jak na lekarstwo i praktycznie nie wprowadzamy nowych.A jeżeli juz sie piojawiają to nie wielu je zna.
Wiadomym jest że kto sie nie rozwija ,ten sie cofa.
I tak jest z KK,niestety!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Ojjj męczyła się zaraza z Szczubiałowymi "Świeczkami" aleee "twierdza włocławek" nadal nie zdobyta... po I połowie luzy rajtuzy i plus 21, następnie klasyczna stójka by zakończyć na plus 4... za tydzień na Maratońskiej trzeba będzie uważać na zjawiskowego Chappella... Szubi ledwo powąchał parkiet, czyżby się zgruzował ???

Wywiados z Black Gazelle Danielsem:

http://img121.yfrog.com/img121/412/p2133269.jpg

Ostatnio zmieniony 16 mar 2010, 19:15 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Avaddon18 pisze:
Bo wykrzykniecie słowa "palant" czy "k...a" w stronę sędziów bądź zawodników pod wpływem emocji jest tym samym co pozdrowionko Tomka.

W moim mniemaniu palant to nie to samo co "fakolec".

Avaddon18 pisze:
Widzicie błędy innych ale swoich nikt nie zobaczy niestety.

Ilu mamy prezesów KK? Bo z tego co ja wiem to jednego i on jest wizytówką całego KK. Ok, w czasie meczu, to emocje i każdemu może się w tłumie udzielić, ale na pustej prawie hali? Gdzie kilka osób z KK było?

Avaddon18 pisze:
Czepcie się polityki

Mam dziwne wrażenie, że pewne osoby mają jakieś urazy odnośnie polityki, bo wciąż do niej nawiązują.

Avaddon18 pisze:
za władzy Tomczana KK stara się rozwijać ( wybacz Krzysiu ty sprawiałeś wrażenie konserwatysty)

A skąd Ty możesz wiedzieć jak było z KK za czasów "Krzysia"? Przecież Cię wtedy nie było z nami.

Avaddon18 pisze:
trąbki ( to nie wina zarządu że ludzie dostali trąbki

Jak to? Przecież sami załatwili darmowe z prośbą "nie zrywać naklejek sponsorów".

Avaddon18 pisze:
projekty bluz , szalików

To akurat robi człowiek spoza zarządu. Kemot.

Avaddon18 pisze:
Nie kradnij (ręczników)
Pytam tak z ciekawości bo zainteresowała mnie ta sytuacja.

Myślę Avaddon, że zarzucając takie czyny, masz dowody, bo inaczej możesz się wplątać w kłopoty.
Poza tym. Co się tak z ciekawości pytasz, skoro Ciebie to nie dotyczy? I tak ręcznika nie dostaniesz, to po co się wtrącasz w nie swoje sprawy.

Avaddon18 pisze:
Tylko krzyczeć i pluć potraficie.

Chciałbym zauważyć, ze jednak spora część rozmówców należy do KK, dlatego nie opierdzielaj wszystkich jako "ostatni sprawiedliwy i znający się na dopingu".

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Avaddon18 napisał/a:
trąbki ( to nie wina zarządu że ludzie dostali trąbki

Jak to? Przecież sami załatwili darmowe z prośbą "nie zrywać naklejek sponsorów".

I tak oto pokazałeś ze na wszystko patrzysz wybiorczo. Tylko to co tobie wygodne.

Cytuj:
Myślę Avaddon, że zarzucając takie czyny, masz dowody, bo inaczej możesz się wplątać w kłopoty.

:smt082 :smt082 Rozróżniaj pytanie od oskarżenia.

Cytuj:
Avaddon18 napisał/a:
Bo wykrzykniecie słowa "palant" czy "k...a" w stronę sędziów bądź zawodników pod wpływem emocji jest tym samym co pozdrowionko Tomka.

W moim mniemaniu palant to nie to samo co "fakolec".

Palant odnosi się do zachowania człowieka bądź rozwinięcia jego stanu umysłowego.
A "faket" jest wulgarnym wyrażeniem formy rozkazującej zmianę miejsca.

Masz racje to nie to samo palant potrafi wbrew pozorom obrazić bardziej.

Cytuj:
Mam dziwne wrażenie, że pewne osoby mają jakieś urazy odnośnie polityki, bo wciąż do niej nawiązują.

Interesuję się polityką i boli mnie sposób zarządzania kraju.
Dzięki czemu widzę gorsze sprawy niż wasza akcja sabotażowa w stronę KK.

Cytuj:
A skąd Ty możesz wiedzieć jak było z KK za czasów "Krzysia"? Przecież Cię wtedy nie było z nami.

To że dopiero teraz jestem w KK nie znaczy że wcześniej nie wiedziałem co to jest Turów , KK oraz co w mieście piszczy.

Cytuj:
Ok, w czasie meczu, to emocje i każdemu może się w tłumie udzielić, ale na pustej prawie hali? Gdzie kilka osób z KK było?

Emocje także mogą być kumulowane a następnie coś już się łatwiej wymyka :)[/code]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.