Avaddon18 pisze:
Bo wykrzykniecie słowa "palant" czy "k...a" w stronę sędziów bądź zawodników pod wpływem emocji jest tym samym co pozdrowionko Tomka.
W moim mniemaniu palant to nie to samo co "fakolec".
Avaddon18 pisze:
Widzicie błędy innych ale swoich nikt nie zobaczy niestety.
Ilu mamy prezesów KK? Bo z tego co ja wiem to jednego i on jest wizytówką całego KK. Ok, w czasie meczu, to emocje i każdemu może się w tłumie udzielić, ale na pustej prawie hali? Gdzie kilka osób z KK było?
Avaddon18 pisze:
Czepcie się polityki
Mam dziwne wrażenie, że pewne osoby mają jakieś urazy odnośnie polityki, bo wciąż do niej nawiązują.
Avaddon18 pisze:
za władzy Tomczana KK stara się rozwijać ( wybacz Krzysiu ty sprawiałeś wrażenie konserwatysty)
A skąd Ty możesz wiedzieć jak było z KK za czasów "Krzysia"? Przecież Cię wtedy nie było z nami.
Avaddon18 pisze:
trąbki ( to nie wina zarządu że ludzie dostali trąbki
Jak to? Przecież sami załatwili darmowe z prośbą "nie zrywać naklejek sponsorów".
Avaddon18 pisze:
projekty bluz , szalików
To akurat robi człowiek spoza zarządu. Kemot.
Avaddon18 pisze:
Nie kradnij (ręczników)
Pytam tak z ciekawości bo zainteresowała mnie ta sytuacja.
Myślę Avaddon, że zarzucając takie czyny, masz dowody, bo inaczej możesz się wplątać w kłopoty.
Poza tym. Co się tak z ciekawości pytasz, skoro Ciebie to nie dotyczy? I tak ręcznika nie dostaniesz, to po co się wtrącasz w nie swoje sprawy.
Avaddon18 pisze:
Tylko krzyczeć i pluć potraficie.
Chciałbym zauważyć, ze jednak spora część rozmówców należy do KK, dlatego nie opierdzielaj wszystkich jako "ostatni sprawiedliwy i znający się na dopingu".