Avaddon18 pisze:
Cytuj:
I widzisz... wymądrzasz się, a tak mało wiesz... megavideo.com a filmik można później podlinkować do, np. skrótu meczu na youtube za ciężkie do wymyślenia, co...
No widzisz swojego czasu miałem fascynację do zabawy filmikami.
Konwertowanie , poprawa jakości , ścieżki dźwiękowej oraz wiele różnych "dupereli".
Jeśli jesteś chętny zapraszam , zrób coś , jakiś filmik ciekawy , prześlij a ja będę wdzięczny z całego serca.
Oraz ponawiam prośbę którą wysłałem wczoraj tobie na YouTube czy mogę wykorzystać twój filmik na kanale??
a co ma piernik do wiatraka? ja piszę, że na megawideo możesz wrzucić do 5GB materiału, bez ograniczenia czasowego, a Ty mi wyjeżdżasz z obróbką filmów... nie bój się, bawiłem się Adobe Premiere i Pinnacle Studio... filmik na razie jest jeden, słaby, bo słaby, ale jak na moje możliwości sprzętowe wtedy to i tak jestem z siebie zadowolony...
co do wykorzystania... odpisałem, czekam na odpowiedź...
Avaddon18 pisze:
Cytuj:
taaa... kombinować, radzę najpierw radzę zapoznać się z czymś takim, jak prawa autorskie...
Gdyby nie prawa autorskie materiały TVP bym wykorzystał już dawno.
Jednak dowiedziałem się kilku przydatnych rzeczy i mam nadzieję że uda mi się z ludźmi odpowiedzialnymi za kanał na YouTube dogadać.
ale ludzie odpowiedzialni za wrzucanie filmików na kanał TVP na youtube mają wielkie G do gadania w temacie udostępniania materiałów osobom trzecim, szczególnie, że takie materiały nie są udostępniane nawet artystą, np. kabaretowym na ich oficjalnych kanałach. Więc ktokolwiek Ci coś nagadał chyba miał małe doświadczenie w tym temacie...