Tomczan pisze:
Na efekty trzeba będzie poczekać jednak troszkę.
zaraz zaraz tak własnie było mówione przed sezonem ..autorem byl prezesiunio JM
i jakos nie wytrzymał ....nie dał szansy Obradovicowi.
Nie ma żadnego czekania ...kibice chca teraz wyłącznie zwycięstw a jak nie to kolejna komromitacja do której cała koszykarska Polska jest juz przywzwyczajona.
Nie wiem skad taka euforia po wyborze furiozo

najbardziej nielubiany trener w Zgorzelcu a teraz niejeden gotowy go w dupsko całować aby tylko odmienił beznadziejnie źle zbudowany zespoł ( wiadomo przez kogo). Ja obstawiam że to sie nie uda. Kolejny gostek po latwą kase w Turowie ...moze ma jeszcze obiecane że zaległe za Sląsk tez dostanie

Wszyscy juz zapomnieli o jego olewactwo w ULEBIE i w PP ( anwil) i ostatnie podkladanie meczów w PLK w Kwidzynie.
MICHALSKI OUT Z TUROWA ...do trawników z powrotem !!!
To jest dzialanie na szkode klubu i jak najbardziej psuje wizerunek PGE . Skoro za "psucie wizerunku' pogoniliscie SASO FILPOVSKIEGO to co teraz robia w klubie takie osoby, które rzeczywiście to robią i wczesniej czy później sponsor bedzie miał ( juz ma ) argument za odpuszczeniem sobie basketu w Zgorzelcu.
Jako kibic Turowa mam nadzieje że jeżeli nie nastapią właściwe zmiany w klubie przegramy kolejne mecze i wreszcie ktos zareaguje jak należy.
Profesjonalizm albo koniec.