Avaddon to Ty jednak żyjesz?!!!
Twój wpis po tak długim czasie wskazuje tylko na jedno - piszesz po to, bo jesteś chyba ustami Tomczana i kiedy ja zamilkłem tu na forum, to i Twoja aktywność spadła, ale cóż Twój wybór ( w końcu On Cię przyjął do KK - ja nie).
Cytuj:
Po raz kolejny pokazałeś że jesteś przykładem osoby która chce "zgnoić" intencję w zarodku

Nie chcę gnoić - jedynie wyraziłem swoją opinię w temacie - a przepraszam, czy to znaczy, że nie wolno??? Za moich czasów nie było strony - fakt, ale za czasów Tomczana też jej "jeszcze" nie ma, bo to co się na razie otwiera to ledwie fragment "karteczki", a nie "cała" strona. Powodzenia w tworzeniu całości - bez ironii twierdzę, że czekam na efekt końcowy.
Wg mnie jak na razie wszystko jest mało czytelne i zlewa się w jedną wielką zieloną plamę -kolor mógłby być bardziej stonowany, a nie taki żarówiasty(Avaddon to nie atak, tylko moje spostrzeżenie). No i to tło, te twarze - kompletny brak "parcia na szkło".
4mA pisze:
grengo napisał/a:
Admin banuj za reklamę
![]:->](./images/smilies/077.gif)
sam ją masz w podpisie:
Cytat:
Zagłosuj :
http://www.czlowiekroku.zinfo.pl/Admin - banuj!!!
[ Dodano: Pon Lut 01, 2010 8:49 pm ]Avaddon18 pisze:
a ja niedoinformowany żuczek o tym nie wiem.
Postawię nacisk na "niedoinformowany"...i odpowiem, że nie wiesz - ale nie martw się niewiedza, to nie grzech