Dzisiaj jest 15 maja 2025, 21:11

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Kasiu nie denerwuj sie:P ZAPEWNE to tylko przejezyczenie:P

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Cytuj:
Red.: W większości moczów PLK tego sezonu mieliście dobrą skuteczność spod kosza oraz wygrane zbiórki, zdarzało się jednak, że mieliście słabszą skuteczność z dystansu. Czy zatem właśnie w grze na obwodzie macie najwięcej do poprawy?

Jak dla mnie to raczej redaktorek nie wykazał się w tym wywiadzie.

Tytuł:
rekrut
rekrut

a może by tak wziąć Javiera Mojice, który aktualnie jest bez klubu?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

werka12 pisze:
a może by tak wziąć Javiera Mojice, który aktualnie jest bez klubu?

Jak najbardziej ! Gdyby był Rozgrywającym to jak najbardziej, ale to rzucający obrońca a SG jest zarezerwowane dla Greya i Deana :lol:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

eee tam zarezerwowany :p jeśli się Grey nie odblokuje i nie będzie grał jak na początku sezonu to byłaby bardzo dobra opcja:)

Ale na razie skupmy się na jakimś rozgrywajku porządnym :) i nad kimś w miejsce Wójcika :P
PoZdRo

Tytuł:
rekrut
rekrut

BR3MEK pisze:
eee tam zarezerwowany :p jeśli się Grey nie odblokuje i nie będzie grał jak na początku sezonu to byłaby bardzo dobra opcja:)

myśle żę Mojica jest 100 razy lepszy od Graya

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

a ja myślę że gray jako zawodnik jest bardziej poukładany, mojica to taki jeździec bez głowy, dostanie lepszego obrońce i nie pogra sobie.

[ Dodano: Pią Gru 04, 2009 4:15 pm ]
ale za to stevic hm hm, myśle ze jak wójcik nie zacznie grać na miare swoich możliwosci w swoim wieku przy urlpie, i dalej bedzie grał tak tragicznie to zakontraktowanie stevica za wójcika bedzie bardzo dobrym ruchem.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

lukaszek pisze:
PROPONUJĘ NA SALI OKRZYK :"MICHALSKI????" CO? "WON"

Pomysł całkiem niezły tylko przydałby się do tego megafon bo jak narazie to widać że do prezesika nic niedociera.

Tytuł:
obserwator
obserwator

kubi0207 pisze:
lukaszek pisze:
PROPONUJĘ NA SALI OKRZYK :"MICHALSKI????" CO? "WON"

Pomysł całkiem niezły tylko przydałby się do tego megafon bo jak narazie to widać że do prezesika nic niedociera.

a co jak po przyjdzie gosc i bedzie jeszcze bardziej 'lepsiejszy'niz ten znienawidzony michalski
uprzedze cie
mowisz ze gorzej nie moze byc
ano moze
zaluzmy pge wycofuje sie ze sponsorowania lub tez ustawa jej zabrania i wtedy co
ano nic pozostaje sie przerzucic na bierki pod woda i modlic sie za to aby znalaz sie dobry wujek i cos tam rzucil na sport nie mowie tu konkretnie basket futbol siata lekka czy wspomniane bierki
szanowni panstwo skonczmy te dywagacje i szanujmy to co mamy bo jak bedziemy tak nazekac to w koncu nam to zabiora i wtedy bedziemy sobie pluc w brode i wspominac jak to fajnie bylo gdy do naszej miesciny tak tak drodzy panstwo miesciny zawitwal raz na dwa tygodnie wielki swiat sportu i nawet w telewizji nas pokazali i mozna bylo sie pochwalic rodzinie tej blizszej i tej dalszej ze w telewizji bede /bylem i zeby ogladali bo tam po w trzeciej kwarcie po bledzie tego i tego zawodnika to kamerzysta najechal i mnieprzez 2/3 sek bedzie widac drodzy panstwo jest jak jest no coz moze nie jest najlepiej ale do cholery szanujmy to co mamy bo jak nam to zabiora to wtedy bedzie kicha i nawet wrony zaczna zawracac przed nasza kochana miescina

PS CALEJ GORNICZEJ BRACI Z OKAZJI GORNICZEGO SWIETA TYLE SAMO ZJAZDOW(NA DOL) CO WYJAZDOW(NA GORE) SZCZESC BOZE

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

kubi0207 pisze:

Napisz co nie dociera do Prezesa KKS "TURÓW"?
Odpowiedz również, czy jesteś w stanie wypowiedzieć swoje niezadowolenie z działań Prezesa Michalskiego face to face ?
Masz taką możliwość.
Odwagi.
Zadzwoń do mnie-698682147.
Pomogę w spotkaniu.

Ostatnie posunięcia Prezesa Michalskiego zadowalają pewne grono Kibiców.
Inne niestety nie. Jak to w Życiu bywa.Poczekajmy i nie oczekujmy od zaraz wielkich zmian w grze CZARNO-ZIELONYCH.

Totalną wykładnią ostatnich zmian myślę, że będzie mecz u nas 19.12.2009. z zespołem z Gdyni.
Nasza hala.Nasz Trener. NASZA DRUŻYNA!!! :smt026

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Was to już wogule nieda się zrozumieć :smt021 najpierw wszyscy narzekają, wywąrzą, pana prezesa poza miasto, a tu nagle zwrot w akcji, przebudzenie jaki to nasz prezes jest wspaniałomyślny, dobry, mądry itp.

[ Dodano: Pią Gru 04, 2009 7:49 pm ]
Tomczan pisze:
Zadzwoń do mnie-698682147.
Pomogę w spotkaniu.

niańki niepotrzebuje, chyba że prowadzisz jakieś biuro typu "WYBACZ MI" albo może jesteś jego osobistą sekretarką :grin: kto Cię tam wie.

[ Dodano: Pią Gru 04, 2009 7:53 pm ]
Tomczan pisze:
Ostatnie posunięcia Prezesa Michalskiego zadowalają pewne grono Kibiców.

no właśnie pewne grono, niemówie że niejestem zadowolony ze zmiany trenera ale co dalej? obudzą sie jak już będzie po zawodach.

A i co tak wogule z tą maskotką???

Ostatnio zmieniony 04 gru 2009, 19:59 przez kubi0207, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

wiem ze nie w temacie przepraszam,ale ptaszki cwierkaja ze S.FILIPOWSKI bedzie w Zgorzelcu w dniach 14 -16 .12.09. :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 /prawdo podobie bedzie na meczu w hali orbita

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

No to mnie Tomczan rozbawiłeś swoim wpisem i pokazałeś co tak na prawdę reprezentujesz swoją osobą jako Prezes KK TUR.

O co kaman? ... już rozwijam... i nie jest to jad, ale zwykłe uświadomienie ludziom co Ty wyprawiasz jako szef KK TUR.

Tomczan pisze:
Napisz co nie dociera do Prezesa KKS "TURÓW"?

Sądzę, że Prezes dokładnie wie co tu się pisze, bo czyta forum, wg mojej wiedzy - a uwierz mi, że Go znam. Poza tym ton Twojego wpisu wskazuje na to, że Ty osobiście przekażesz Mu, co się tu dzieje. Żal jak się takie coś czyta.

Tomczan pisze:
Odpowiedz również, czy jesteś w stanie wypowiedzieć swoje niezadowolenie z działań Prezesa Michalskiego face to face ?

A co ? Czy Ty aby nie chcesz być w tym konflikcie swego rodzaju rozjemcą? Kto jak kto, ale Ty??? Ty, który od ponad miesiąca jesteś głuchy na moje prośby o zwołanie zebrania w celu wyjaśnienia syfu, jaki ma miejsce wewnątrz KK?

Tomczan pisze:
Masz taką możliwość.

A Ty nikomu nie dajesz takiej możliwości - czyżbyś był ponad wszystkim i wszystkimi, że wiesz iż Prezes KS Turów chciałby takiego spotkania?

Tomczan pisze:
Odwagi.

No to chyba Tobie jej potrzeba, bo kubi nie kryje się ze swoimi poglądami, a Ty wsadziłeś głowę w piasek jak struś i czekasz aż wszystko ucichnie.

Podsumowując powiem tak - zauważyłeś drzazgę w cudzym oku a potężnego kołka w swoim oku nie dostrzegasz. Próbujesz być rozjemcą na linii kubi0207-Prezes KS Turów, a w zarządzanym przez siebie KK nie potrafisz doprowadzić do wyjaśnienia spraw, nazwijmy to, trudnych. Życzysz komuś odwagi, a sam jej nie posiadasz. Aby zabłysnąć w oczach Prezesa KS Turów udostępniasz nawet swój nr telefonu, aby być tym "dobrym". Tomek miałem o Tobie zupełnie inne zdanie, ale coraz bardziej się pogrążasz i mimo, że nadal postrzegam Cię jako prawego człowieka, to coraz bardziesz starasz się, abym przestał tak o Tobie sądzić. Mam nadzieję, że nie jest Ci obojętne co o Tobie myślą inni mając na uwadze to kim teraz jesteś (Prezes KK).

Ps. Wiesz co Tomasz? przyszedł mi do głowy chyba świetny pomysł i nie ukrywam, że nauczyłem się tego od Ciebie:
Skoro na spotkaniu opłatkowym będzie Prezes KKS Turów Zgorzelec Pan Jan Michalski, to może zaproś również Pana kubi0207 w celu pojednania i połamania się wspólnie opłatkiem (tak jak chciałeś to zrobić ze mną i Świstakiem), a później załatwisz im spotkanie w celu wyjaśnienia wzajemnych pretensji i animozji. Myślę, że taka właśnie kolejność działań z Twojej strony przypadnie wielu członkom obecnego zarządu do gustu, a przynajmniej pozwoli trochę przycichnąć sprawie.

Jak Ty to napisałeś? Spokój jest oznaką dostojeństwa... Ale pozorny spokój jest oznaką początku upadku...
Powiem tylko tyle - trzymaj się fotela, bo są na Ciebie zakusy...

Ostatnio zmieniony 04 gru 2009, 22:20 przez grengo, łącznie zmieniany 7 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Krzysztof i to nie jest jad???? sprawy KK to inny watek dlaczego zaśmiecasz ten który dotyczy klubu sportowego??? Pomyśl zanim napiszesz...
bez urazy.... :D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

echooo pisze:
Krzysztof i to nie jest jad???? sprawy KK to inny watek dlaczego zaśmiecasz ten który dotyczy klubu sportowego??? Pomyśl zanim napiszesz...
bez urazy.... :D

poprostu zareagował odpowiednio na wyskoki tomczana, to on jest toksyczny względem innych użytkowników forum i kibiców a co zdążyłem zuważyć zwłaszcza mnie bo niepierwszy raz głupio komentuje mój wpis.
Grengo zwraca mu uwage.
To że tomczan jest Prezesem KK TUR niedaje mu prawa jeździć po wszystkich którzy wypowiadają swoje zdanie na forum.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.