No to mnie Tomczan rozbawiłeś swoim wpisem i pokazałeś co tak na prawdę reprezentujesz swoją osobą jako Prezes KK TUR.
O co kaman? ... już rozwijam... i nie jest to jad, ale zwykłe uświadomienie ludziom co Ty wyprawiasz jako szef KK TUR.
Tomczan pisze:
Napisz co nie dociera do Prezesa KKS "TURÓW"?
Sądzę, że Prezes dokładnie wie co tu się pisze, bo czyta forum, wg mojej wiedzy - a uwierz mi, że Go znam. Poza tym ton Twojego wpisu wskazuje na to, że Ty osobiście przekażesz Mu, co się tu dzieje. Żal jak się takie coś czyta.
Tomczan pisze:
Odpowiedz również, czy jesteś w stanie wypowiedzieć swoje niezadowolenie z działań Prezesa Michalskiego face to face ?
A co ? Czy Ty aby nie chcesz być w tym konflikcie swego rodzaju rozjemcą? Kto jak kto, ale Ty??? Ty, który od ponad miesiąca jesteś głuchy na moje prośby o zwołanie zebrania w celu wyjaśnienia syfu, jaki ma miejsce wewnątrz KK?
Tomczan pisze:
Masz taką możliwość.
A Ty nikomu nie dajesz takiej możliwości - czyżbyś był ponad wszystkim i wszystkimi, że wiesz iż Prezes KS Turów chciałby takiego spotkania?
Tomczan pisze:
Odwagi.
No to chyba Tobie jej potrzeba, bo kubi nie kryje się ze swoimi poglądami, a Ty wsadziłeś głowę w piasek jak struś i czekasz aż wszystko ucichnie.
Podsumowując powiem tak - zauważyłeś drzazgę w cudzym oku a potężnego kołka w swoim oku nie dostrzegasz. Próbujesz być rozjemcą na linii kubi0207-Prezes KS Turów, a w zarządzanym przez siebie KK nie potrafisz doprowadzić do wyjaśnienia spraw, nazwijmy to, trudnych. Życzysz komuś odwagi, a sam jej nie posiadasz. Aby zabłysnąć w oczach Prezesa KS Turów udostępniasz nawet swój nr telefonu, aby być tym "dobrym". Tomek miałem o Tobie zupełnie inne zdanie, ale coraz bardziej się pogrążasz i mimo, że nadal postrzegam Cię jako prawego człowieka, to coraz bardziesz starasz się, abym przestał tak o Tobie sądzić. Mam nadzieję, że nie jest Ci obojętne co o Tobie myślą inni mając na uwadze to kim teraz jesteś (Prezes KK).
Ps. Wiesz co Tomasz? przyszedł mi do głowy chyba świetny pomysł i nie ukrywam, że nauczyłem się tego od Ciebie:
Skoro na spotkaniu opłatkowym będzie Prezes KKS Turów Zgorzelec Pan Jan Michalski, to może zaproś również Pana kubi0207 w celu pojednania i połamania się wspólnie opłatkiem (tak jak chciałeś to zrobić ze mną i Świstakiem), a później załatwisz im spotkanie w celu wyjaśnienia wzajemnych pretensji i animozji. Myślę, że taka właśnie kolejność działań z Twojej strony przypadnie wielu członkom obecnego zarządu do gustu, a przynajmniej pozwoli trochę przycichnąć sprawie.
Jak Ty to napisałeś? Spokój jest oznaką dostojeństwa... Ale pozorny spokój jest oznaką początku upadku...
Powiem tylko tyle - trzymaj się fotela, bo są na Ciebie zakusy...