pauldim pisze:
Według mnie, najpierw powinni kogoś zatrudnić, a potem zwolnić Deana. Przecież mecz ze Zniczem jest bardzo ważny bo to czwarty czy piąty zespół.
Zapomnijcie aby Adam W. opuścił klub. Ma za duże poparcie dyrektora do spraw sportowych.
A według mnie zwolnili Deana, ale lada dzień zobaczymy nowego rozgrywającego.
Chociaż z Michalskim nic nie wiadomo ....
[ Dodano: Czw Gru 10, 2009 2:02 pm ]DragisA pisze:
Lojek9013 nie sądzę aby oprócz gdyńskich węgorzy byłoby kogoś stać na usługi W.D. ...nawet zaraza brała spadki od Czarnuchów => James Joyce
[ Dodano: Czw Gru 10, 2009 10:01 am ]a tu w nawiązaniu do "bullshit" na temat oglądalności meczu w włocławku
http://3sekundy.blogspot.com/2009/12/dl ... h-sie.html
Sądze że to poważny żart, ale ktoś na polskikosz.pl napisał że WD w Polpharmie.... Osobiście uważam że to bzdura
Z innej beczki !
Mecz z Prokomem będzie debiutem Urlepa i nowych zawodników na Maratońskiej. Na mecz z APG trzeba zmobilizować kibiców, po prostu dać z siebie wszystko. Ludzie weźcie sobie to do serca i zróbcie na HALI SZALEŃSTWO żalicie się że Turów to Turów tamto, chcecie pomóc? pomóżcie dopingiem !!!
Proponuje nową przyśpiewkę !
CZY JEST DOBRZE, CZY NIE ! JA I TAK KOCHAM CIE! W MOIM SERCU TURÓW JEST! NA DOBRE I NA ZŁE! (dwa razy wystarczy)- chyba nie za trudne