Dzisiaj jest 15 maja 2025, 22:13

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1473 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 99  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

DragisA pisze:
Kamyk116 niekoniecznie (by GW):

Łuczak podkreśla także, że klub negocjuje warunki kontraktu z dwoma wysokimi zawodnikami, którzy mieliby występować jako środkowi. Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy, jednym z nich jest mierzący 209 centymetrów Kamil Pietras.

To wycohdzi ze Pietras bedzie zminnikiem - MASAKRA

Tytuł:
obserwator
obserwator

Kamyk116 pisze:
DragisA pisze:

Łuczak podkreśla także, że klub negocjuje warunki kontraktu z dwoma wysokimi zawodnikami, którzy mieliby występować jako środkowi. Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy, jednym z nich jest mierzący 209 centymetrów Kamil Pietras.

to po co chca go sciagnac skoro byl Jarmak? ]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

A wie ktoś może jak to będzie z transmisjami meczów turowa w tv. Bo z tego co wiem w tamtym seznie TVP Wrocław transmitowała wszystkie mecze u nas. (nie wiem jak na wyjezdzie bo nie mam tvp wrocław ;)) No i stąd pytanie. Czy może ktoś coś wie na ten temat... Jak to będzie w tym sezonie ?

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 27 lip 2011, 10:52 przez Petardinho, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

TVP Sport pewnie bedzie transmitowal wybrane mecze

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Transmisje meczy ustalą pewnie dopiero po ułożeniu terminarzu, tak więc póki co nie ma czym zawracać sobie głowy 8)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Wie ktos moze ile razy Turow byl pokazywany w PLK TV??? Mi sie wydaje ze przez to ze PGE dalo duza kase na specjalne tranismisje ze zgorzelca w TVP sport to w PLK TV nie bylo meczy Turowa. Jezeli sie myle to poprawcie ale jak tak jest to nie oplaca sie placic za transmisje skoro plk tv wychodza z zalozenia ze i tak maja duzo a przciez PGE za to placi!

Dla statystyki
Energa Czarni slupsk -dodatkowo 8 transmisji z plk TV (za darmo)
PGE Turow - dodatkowo 0 tranismji w PLK TV

To pokzauje jak zostalismy wydymani !!!!!!!!!

Ostatnio zmieniony 27 lip 2011, 12:12 przez Kamyk116, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Kamyk116 pisze:

Ale za to chyba zaden klub nie mial tyle transmisji w TVP Sport co my.
Ja osobiscie wyzej cenie transmisje telewizyjna od internetowej.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

badyl pisze:
Kamyk116 pisze:
DragisA pisze:

to po co chca go sciagnac skoro byl Jarmak? ]:->

Jarmakowicz miał bejczny kontrakt. Podpisał go Pan Krygier na okres 5 lat, z czego z roku na rok Jarmak zarabiał coraz to więcej kasy bez względu na ilosć rozegranych meczu. Z tego co mi wiadomo w ciągu 5 lat Jarmak mógł zarobić nawet 800 tyś ( +/- 100 tyś ) !!!!!!!!!!! Zatem jak wypełnił swoją umowę w klubie odetchnęli :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

yARO_81 pisze:
Kamyk116 pisze:

Tak tylko my za te "wiecej transmisji w tvp" ostro zaplacilismy a energa miala 8 doadtkowych meczy za darmo. I co do realcji to cohciaz w plk tv lepszy komentarz jest ;] Wiec na ten seozn PGE musi sie omcno zastoaniwc czy placic za transmje w TVP bo bez tego moze nawet na tym nie staricm pod wwzgeldem ilosci tranismji tlyko tyle ze te dodatkowe beda w PLK tv ale za darmo

Tytuł:
rekrut
rekrut

yARO_81 pisze:
Kamyk116 pisze:

Dokładnie, transmisje w TVP Sport dawały możliwość obejrzenia meczu zarówno w TV jak i w internecie. Nie wiem Kamyk czy oglądałeś jakąś transmisje w PLK TV, ale jakość przekazu większości z nich pozostawiała wieeeeele do życzenia. Osobiście bardzo bym chciała, żebyśmy w tym roku również mieli wykupione wszystkie transmisje ze Zgorzelca.

Edit
I jeszcze jedno - skąd masz pewność, że nie wykupując transmisji zobaczysz jakikolwiek nasz mecz w PLK TV? Podałeś skrajny przykład - Energe. Ile transmisji miały inne kluby?

Ostatnio zmieniony 27 lip 2011, 12:39 przez ania13, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

ania13 pisze:
yARO_81 pisze:
Kamyk116 pisze:

Dokładnie, transmisje w TVP Sport dawały możliwość obejrzenia meczu zarówno w TV jak i w internecie. Nie wiem Kamyk czy oglądałeś jakąś transmisje w PLK TV, ale jakość przekazu większości z nich pozostawiała wieeeeele do życzenia. Osobiście bardzo bym chciała, żebyśmy w tym roku również mieli wykupione wszystkie transmisje ze Zgorzelca.

Tez bym chical ale cohdiz mi o to ze jest jeszcze taka mozilwosc jak plk tv to powiedzmy 15 transmisji w TVP Sport moglo byc jeszcze z 4 tramisje w plk tv, dlaczego mamy byc pokrzywdzeni ze PGE wykupilo pakiet transisji w tvp sport ;]]

EDIT: Podalem druzyne ktora byla kolo nas w ldize i prezentowala porownywlany poziom, ale masz racje byl to skrajny przyklad dlatego mowie tu o 4 trasmijsach np jako vice mistrz mysle ze bylo by to do osiagniecia

Ostatnio zmieniony 27 lip 2011, 12:43 przez Kamyk116, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Kamyk116 pisze:

Tez bym chical ale cohdiz mi o to ze jest jeszcze taka mozilwosc jak plk tv to powiedzmy 15 transmisji w TVP Sport moglo byc jeszcze z 4 tramisje w plk tv, dlaczego mamy byc pokrzywdzeni ze PGE wykupilo pakiet transisji w tvp sport ;]]

EDIT: Podalem druzyne ktora byla kolo nas w ldize i prezentowala porownywlany poziom, ale masz racje byl to skrajny przyklad dlatego mowie tu o 4 trasmijsach np jako vice mistrz mysle ze bylo by to do osiagniecia

Asseco jako mistrz miało ledwo 3 transmisje, Zastal (beniaminek) - 12, więc to nie miejsce chyba jednak decyduje o ilości transmisji. Nie sądzę, aby chciało im się za darmoche jechać do Zgorzelca.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

ania13 pisze:
Nie sądzę, aby chciało im się za darmoche jechać do Zgorzelca.

Na pewno nie :D

Tytuł:
pismak
pismak

Kamyk116 pisze:
Wie ktos moze ile razy Turow byl pokazywany w PLK TV??? Mi sie wydaje ze przez to ze PGE dalo duza kase na specjalne tranismisje ze zgorzelca w TVP sport to w PLK TV nie bylo meczy Turowa. Jezeli sie myle to poprawcie ale jak tak jest to nie oplaca sie placic za transmisje skoro plk tv wychodza z zalozenia ze i tak maja duzo a przciez PGE za to placi!

Dla statystyki
Energa Czarni slupsk -dodatkowo 8 transmisji z plk TV (za darmo)
PGE Turow - dodatkowo 0 tranismji w PLK TV

Co do TVP Sport to było dobre posunięcie ze strony PGE, szkoda ze tak mało pokazano wyjazdów.
Za transmisje w TV PLK ja dziękuję, jakość straszna.

W obecnym sezonie PGE powinno wykupić wszystkie mecze Turowa, inne drużyny niech sobie w inny dzień wykupią. Do tego marzy mi się HD to ostatnio transmisje wyglądały jak kręcone żelazkiem.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Kamyk116 moze zacznijmy od tego ze popularnosc, a co za tym sila basketu jako dyscypliny delikatnie mowiac kuleje... nie zmienil tego nawet Eurobasket'09
http://polskikosz.pl/news/20313/eurobas ... i_plebania

Czasy w ktorych TV placila polskiej lidze za transmisje w otwartych kanalach odeszly wraz z latami 90-tymi...

W zeszlym sezonie PLK finansowala z wlasnych srodkow 30 transmisji z zalozeniem relacji z calych play off-ow. PGE od 2 lat placi za nadprogramowe transmisje ze Zgorzelca, ktore sa produkowane przez wroclawski osrodek TVP. Ogolnie traktowane jest to jako szeroko rozumiana reklama sponsora tytularnego.

Sponsorem relacji w PLK TV byla siec sklepow Intermarche, ktora wspiera takze Zastal... ekipa z Winnego Grodu miala zapewniona okerslona liczbe relacji...

Oczywiscie chcialbym miec mozliwosc sledzenia wszystkch meczow Naszej kapeli aleeee TUROW TV jeszcze sie nie dorobilismy...

Ostatnio zmieniony 27 lip 2011, 14:50 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1473 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 99  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.