Moim rozważaniem miał być mecz naszej drużyny i PROKOMU TREFL SOPOT. Ale po tym co napisał- podpisał* (niepotrzebne skreślić) prezes naszego klubu to zaczynam wątpić w granie w jednej drużynie.
Przytoczę informację ze strony oficjalnej KKS TURÓW .
Zarząd PLK korzystając ze swoich uprawnień , oraz z uwagi na problemy logistyczne Klubu Trefl S.A. oraz telewizji Polsat zmuszony jest przenieść mecz pomiędzy BOT Turów Zgorzelec i Prokomem Trefl Sopot na dzień 9 grudnia o godzinie 18.00.
Przykro nam, że spotkanie pomiędzy liderami tabeli nie zostanie transmitowane w telewizji, w związku z czym kibice z całej Polski nie będą mieli możliwości obejrzenia tego widowiska.
Za wszystkie niedogodności my, jako Klub przepraszamy
Mecz TURÓW-PROKOM jest hitem kolejki męskiej koszykówki a w zamian dostajemy mecz na super :-)))) poziomie Kager - Polonia SPEC.Emocje gwarantowane.
Moje pytanie jest do prezesa. Dlaczego Bergson może zapewnić sobie transmisję z każdego meczu a TURÓW nie ma transmisji z meczu, który był zaplanowany na kilka miesięcy wstecz?
Czy moje pytanie będzie zbyt trudne?
Szczególnie zaciekawił mnie jeden z akapitów:
Zarząd PLK korzystając ze swoich uprawnień , oraz z uwagi na problemy logistyczne Klubu Trefl S.A.
Czyżby Prokom nie miał autobusu, czy PLK stoi na straży bogatszego?
Czy Zgorzelec to koniec świata i PROKOM ma problem z dotarciem do Naszego miasta?
Gratuluję szefom PLK dobrego humoru, mając na uwadze pismo od Klubu Kibica skierowane do zarządu tej skostniałej instytucji.
Pozdrowienia dla kibiców, z nadzieją że jednak PROKOM do nas przyjedzie. ( :smt098 szukamy sponsora dla koszykarzy PROKOMU aby mógł sie odbyć mecz) :smt043