YELLO_35 pisze:
Przeczytaj co napisałem wcześniej i nie dopowiadaj sobie reszty
Zbyt mało o mnie wiesz żeby dochodzić do takich wniosków
Cóż padłeś ofiarą przepływu myśli, w tym przypadku jesteś w niej jak Jan Kowalski i bynajmniej nie jest to nic osobistego.
YELLO_35 pisze:
Wracając do tematu rozdzielenia wątku - faktycznie wyszło to niefortunnie. Moja wina
Ale nie uważam , że na miejscu były Twoje słowa Dr. Dre...
Przepraszam Cię bardzo ale użyłem raz i to była reakcja na bezwzględną decyzję. Pokornie czekałem na zrozumienie argumentów innych userów, aż tu....Potraktowałeś mnie jak trola. nie lubię. Ale przepraszam.
YELLO_35 pisze:
I m.in. z tego powodu nie mam zamiaru z Tobą tutaj i na ten temat prowadzić dysputę
Oj! przestań za gorsze występki mi wybaczałeś. Nie rób foch'a

Tak na poważnie to mam wrażenie że zbyt osobiście traktujesz swoją funkcję. Chcesz być zwykłym userem, a ta funkcja nie do końca się z nią godzi.
neandertalski pisze:
uściślijmy
/Ech... nie lubię intelektualistów

no masz racje i co..., a ilu tobie podobnym w ogóle zastanawia się nad jestestwem, nad jakimkolwiek świadectwem. Ilu zadało sobie pytanie nad sensem i bynajmniej nie kupowania kredensu, bla bla bla... Chyba trochę naiwnie zakładasz że jesteś medianą społeczną. Prawie każdy czytał Arystotelesa? Nie wiem czy w Polsce nie ma już zjawiska wstecznego analfabetyzmu, a Ty mi tu o Starożytnej Grece. Tak bardzo psioczysz na Europę Chrześcijańską ale jakoś dziwnym trafem najpiękniejsze dzieła wszelkiej maści powstawały także w tym okresie, a i mam dziwne wrażenie, że te przełomowe powstały z inspiracji właśnie tego konserwatywnego kościoła. Udowadnianie kościołowi, że nie ma racji jest inspiracją czy nie? Bunt potrafi przenosić góry jak mawiał mój brat kiedy mnie lał, jak nie chciałem za niego sprzątać.

Żartuje? hmmm
Zakazany owoc smakuje lepiej ale co ja tam o bajkach.
Wracając do tematu PiS'u to idąc tropem wiary gubicie meritum... Zastanówmy się czy poza wizerunkiem i zmianą we władzach wszelkich spółek SP coś się zmieni? Obyczajowość około władzy to tylko zasłona dymna przed prawdziwym działaniem rządów. Mam nadzieje że macie tego świadomość. Więc tym razem PIS i jego Solidarna Polska, nie mylić z inną partią, bo to hasło kryje w sobie stary program PIS'u. Ktoś może to rozwinąć bo mi to kojarzy się wyłącznie z socjalną Polską. a Wam? Czy może jest już inne hasło i inna twarz tej partii? IV Rzeczypospolita? Znikające misie i banany z lodówki? Kto jest obecnie SpinDoktorre wizerunku? Kurcze nic nie wiem o PiS.