bog180 pisze:
Admin czy naprawdę długo musieć będziemy tolerować zboczonego trola cichego
Cichy nie ma prawa przedstawiać własnych poglądów, Ty natomiast masz prawo wyzywać go i domagać się bana, ponieważ jego poglądy stoją w sprzeczności z Twoimi??
Dziwna ta Twoja tolerancja....
bog180 pisze:
mam kontakt z mieszkańcami Goerlitz i nie mam argumentów bo twierdzą ,że ich nazi to przy Cichym przedszkolaki.
Przypomnij im marsze neonazistów tuż przy mostach granicznych, wykrzykujących antypolskie hasła. Przypomnij antypolskie hasła na plakatach, które jeszcze niedawno "zdobiły" Goerlitz. Przypomnij im niedawny list jednego z niemieckich radnych do naszych lokalnych władz,...Przy tego typu jawnie wrogich nam działaniach, działalność Cichego na forum przypomina raczej owe "zabawy przedszkolaków".
A jak już odświeżysz im pamięć a mimo wszystko wciąż będą protestowali przeciw internetowym działaniom Cichego - oświadcz im, że są to działania mało znaczące, marginalne i nie warto zwracać na nie uwagi - tak mi powiedział kiedyś jeden ze znajomych Niemców, kiedy wspomniałem o Erice Szteinbach i prowadzonej przez nią polityce...
MARUNIO pisze:
A już na te zdjęcia pokazywane przez CICHEGO to brak słów.
Jest tutaj taka funkcja jak "ignoruj". Klikniesz i masz problem z głowy.
ps. Żeby nie było - poglądów Cichego nie popieram a od NOP-u dzieli mnie mniej więcej taka sama odległość co i Was. To tak gwoli wyjaśnienia, żeby znowu jakiś Doktorek czy inszy delikwent nie wyskoczył jak królik z kapelusza z twierdzeniem, że stałem się zwolennikiem NOP.
ps. 2. Jeszcze kilka banów i to forum stanie się niepodzielną "własnością" krzewicieli jedynie słusznych poglądów...