hannakot4, Akceptować ich można. Ja osobiście też ich akceptuje, niech sobie w spokoju żyją, ale niech się z tym nie obnoszą, nie wychodzą na ulice i nie obrzydzają innych ludzi. Homoseksualizm jest dewiacją nieuleczalną. Nie mam nic przeciwko homoseksualistom dopóki nie wychodzą na ulice i nie obnoszą się ze swoim zboczeniem. To samo jest z transseksualistami (Krzysztof Bęgowski popularnie zwany Anną Grodzką) do sejmu został/została wybrany/wybrana z racji swoich zaburzeń umysłowych (wydaje mu/jej się że jest kobietą) a nie z racji swoich kompetencji bądź inteligencji. Niektórzy mówią o nim/niej w samych superlatywach ale ja chciałbym zwrócić uwagę na pewną kwestię moralną, czyli to co zrobił/zrobiła swojemu synowi, bo jak można spłodzić dziecko jako mężczyzna, przez sporą część życia być dla dziecka ojcem, a obciąć sobie genitalia i kazać synowi mówić do Siebie w formie żeńskiej ? Jeśli będziemy wspierać takie inicjatywy co wtedy będzie się działo, co jeśli takich ludzi znajdzie się więcej, a co gorsza zrobiłby to ojciec bądź matka młodszego dziecka np.10 letniego ? Nie wiem jak reszta forumowiczów ale ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, kiedy ojciec 10 letniego dziecka zmienia płeć, i co ? Dziecko zostaje z dwoma matkami ? Czy mówi do "kobiety" tato ? A może pójdźmy całkowicie w stronę tolerancji, jesteśmy tolerancyjni dla homoseksualistów, może zalegalizujmy związki nekrofilów, przyznajmy im trupa co miesiąc ? A może zalegalizujmy związek pedofila z 8latkami ? Przecież pedofilia to choroba, i taki biedny pedofil nic na to nie poradzi że pociągają go małe dzieci, pozwólmy im gwałcić dotykać te dzieci, może otwórzmy na każdym placu zabaw "kącik wesołego pedofila" ? Proszę nie rozśmieszajcie mnie, chłopak i dziewczyna normalna rodzina ! Nie legalizujmy związków partnerskich bo skończymy jak Francja, gdzie homosie zaczęli już ubiegać się o prawa do adopcji.. Proszę, ręka w górę kto chciałby wychowywać się w rodzinie mając dwóch tatusiów albo dwie mamusie

)