Dr.Dre proszę ... profesor Witold Kiżun.... fronda, nacjonalista, nasz dziennik, piękny życiorys ale dlaczego pokazujesz tylko jedną skrajną stronę. Nie twierdzę, że czas transformacji był krystalicznie pięknym czasem, ale dla czego nie dochodzi do ciebie , że są to tylko poglądy jednej strony. Jeździsz za granicę, masz wolność słowa, nie biedujesz możesz robić praktycznie co chcesz, b dużo zależy od ciebie....... to powiedz mi dlaczego tak nienawidzisz tej transformacji......????? Wolałbyś wariant rumuński??? Korzystasz z jej dobrodziejstw twierdząc, że była ona złem. Podobnie jest z NOPem, który pluje na UE a pisze projekty o dofinansowanie.....
Dr. Dre pisze:
Liczysz że GazetaPrawna napisze całą prawdę?
To Ty ją cytowałeś nie ja....
Dr. Dre pisze:
Fisbanie dyrektywy unijne to jedno, a proces akcesyjny to drugie. Proces ten był negocjowany/dopasowywany indywidualnie do danego kraju, starającego się o członkostwo. Niektóre tylko jej części/sektory były w pakiecie z kilkoma krajami na raz. Koleszko!
Co ty pitolisz Koleszko????? Co ma wspólnego nadzór nad bankami z procesem akcesyjnym??????? Chyba tylko to aby była uczciwa wolna konkurencja między nimi i przeciwdziałanie manipulacjom finansowym. Tak jak w każdym państwie gdzie funkcjonuje wolny rynek.....
Dr. Dre pisze:
O silnikach wysokoprężnych ( okrętowych) od Cegielskiego będzie w kolejnej odsłonie, abyście się nie zmęczyli myśleniem. Potem będą fabryki cukiernicze bardziej znane na zachodzie niż w Polsce, a na koniec będzie o kilku firmach budowlanych które między innymi budowały elektrownie w Iraku.
Napisz jeszcze o wacie cukrowej, saturatorach z wodą mineralną, dodaj jeszcze Lema (jako dobry towar exportowy, którego załatwili czerwoni wysyłając kosmitów....) i będziesz miał faktycznie potęgę gospodarczą. Tylko rodzi się pytanie...... dlaczego ta potęga pierdoln....a??? No tak masoni, Żydzi, wrogie kapitalistyczne spiski to one zabiły naszą gospodarkę . Och nie, a ci którzy tłumaczą że nie była zbyt konkurencyjna to samo ZŁO!!!!
![]:->](./images/smilies/077.gif)
Nie była wspomagana przez rząd i blok socjalistyczny, który jak upadł pociągnął za sobą także gospodarkę. Ech...... niedługo mi powiesz, że to ja posadziłem tą brzozę w Smoleńsku.... Nokie też pewnie pogrążyli te mroczne siły a nie brak konkurencyjności, a tacy byli super.....