xionc pisze:
Ale tu nikt platformy nie kocha, ludzie głosują na platforme bo mają do wyboru tych świrów z pisu i skompromitowanych komuchów z sld, aha zostaje jeszcze najbardziej obrotowa partyjka posiadaczy ziemskich - psl
No, zapomniałeś o samoobronie, ci co w pasiakach się pokazuj
makaron pisze:
poczekamy co z obietnic wyborczych zostanie zrealizowane dla społeczeństwa
To tak jakbyś w św. Mikołaja wierzył, obietnice są dobre w czasie wyborów, pewnie już układają przemówienia dlaczego nic nie wyszło z obietnic
YELLO_35 pisze:
Jakby nie patrzeć Jarek przegrał i dzięki Bogu nic tego nie zmieni.
A przyszłość pokaże czy się faktycznie chłop zmienił
Dzięki Bogu, że nic tego nie zmieni, a czy się zmieni? wątpię ...
CICHY pisze:
TZN.że wszystkim można dokopać,PO nie?
A dlaczego miałby ktoś komuś dokopywać? Gdyby wygrał Kaczyński, dlaczego ktoś miałby mu dokopywać? To Ty i Twoje ugrupowanie jesteście na tyle bojowo nastawieni i szukacie jak dołek pod kimś wykopać. Zresztą widać było po twojej 'kampanii' w tym temacie.
CICHY pisze:
Niby profesora Bartoszewskiego
Ty się wygłupiasz czy głupi jesteś?
przekorny pisze:
Komorowski w swoim własnym sztabie wyborczym powiedział do swoich zwolenników, że "zwyciężyła nasza demokracja"
Nie myli się ten co nic nie robi. Demokracji nie ma mojej, twojej, jego. Za to jest jedna demokracja niezależnie jakiego sformułowania ktokolwiek użyje.
przekorny pisze:
Chyba nikt, łącznie z nim, nie spodziewał się tak wysokiego wyniku w wyborach
Obawiam się, że muszę Cie rozczarować, Kaczyński liczył na wygraną.
przekorny pisze:
A ja podejrzewam, że zwolennicy Bronka będą za wszelką cenę ukrywali ewentualną, fatalną w skutkach politykę prezydenta i rządzącej PO
A ja wiem, że wybór Schetyny na Marszałka to jedno z fatalnych posunięć PO.