Dr. Dre pisze:
Poziom Twojej dyskusji jest bliski rynsztoka, więc adekwatne będzie zacytowanie mojego 6 latniego kuzyna "głupek to Cię zrobił"...
P.S. Yello_35 OT'a nie ma co wydzielać. Nic nie wniesie. Zderzanie się z mantrą TVN'u ( w tym przypadku nijakiego zubka) nie ma sensu.

[/quote]
nie ma czegoś takiego jak "moja dyskusja". warunkiem dyskusji jest udział co najmniej 2 osób, więc jeżeli jej poziom sięgnął jak piszesz rynsztoka, to masz w tym swój udział. obrażając mnie po raz kolejny, ukazałeś tylko to, kto do tego rynsztoka ma aspiracje. nie wiem, skąd u Ciebie takie emocje - ja ani nie nazwałem Cię głupim, ani nijakim, ani śmiesznym czy ogłupionym. nie sugerowałem kto "Cię zrobił". odpisałeś na moje posty zaledwie dwa razy, a już masz o mnie takie dobre zdanie? Jeżeli rozmowa ze mną wzbudza w Tobie taką agresję, to ja Cię serdecznie przepraszam i obiecuję - nie będę.
tadam - zastanawiałem się co Ci podesłać i doszedłem do wniosku, że bez problemów zanegujesz niezależność każdego linka, który podam. i nie chodzi mi tylko o zawartość merytoryczną, ale o zwyczaj polski.

yello - faktycznie popłynęlismy na manowce - ja ze swej strony wracam i rozmawiam tylko o 11 listopada