Cóż, komórki to moja pasja i nie ukrywam, że cenię sobie najnowsze dokonania nokii. Zdaję sobie sprawę, że dla niektórych telefon to nadal tylko urządzenie do komunikowania się z otoczeniem. Wiem też, że są i tacy, którzy doceniają to, że komórka może być czymś więcej - np. odtwarzaczem mp3, konsolą do gier, radiem, pilotem do tv, kamerą, czy poręcznym odtwarzaczem filmów. Właśnie dla tych stworzyłam ten temat. Szanuję sobie ludzi, w których życiu komórka pozostaje po prostu telefonem. Jednak nie widzę nic złego w mojej pasji, bo jest równie normalna jak zainteresowania innych ludzi - chociażby tak popularna fascynacja komputerami

Mam nadzieję, że znajdą się tu jednak osoby, które pasjonują się tym tematem.
Twój telefon, Adminie, potocznie zwany kameleonem istotnie cieszy się dużą popularnością, bo jest niezawodny i prosty. Natomiast 6230i to już oczywiście wyższa szkoła jazdy...mimo licznych udogodnień na pewno nie jest mniej solidny od wyżej wymienionego, w końcu Nokia to Nokia. Bardzo wiele zależy od użytkownika telefonu, ja np. mam Nokię N Gage QD i wielu miejscowych "znawców" prorokowało mi, że to jest telefon psujny, z wadliwym oprogramowaniem i nie wiem, co jeszcze. Tymczasem uważam, że jest naprawdę godny polecenia , bo doskonale wypełnia czas użytkownikowi, który wie, co oferuje ten model.
Ciekawi mnie, czy jest tu ktoś, kto miał już do czynienia z telefonami z N Series. Sama, niestety widuję je tylko za szklanymi gablotami, ale może któreś z Was już pokusiło się na kupno takiego cacka?? Jak tak, to pisać i zdawać relację proszę

No i oczywiście nadal czekam na Wasze posty z ulubionymi modelami, a także opinie tych, którzy chcieliby przestrzec wszystkich przed jakimś modelem. Pozdrawiam.