Dzisiaj jest 10 maja 2025, 19:37

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Prawda??? :lol: :lol: :lol:
Sam się uśmiałem pisząc to. Niemniej,...do tego chyba sprowadzają się teksty Marka na forum. :)
A może się mylę??? :roll:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

przekorny pisze:
Prawda??? :lol: :lol: :lol:
Sam się uśmiałem pisząc to. Niemniej,...do tego chyba sprowadzają się teksty Marka na forum. :)
A może się mylę??? :roll:

Jest w pewnych mundurowych kręgach takie powiedzenie,że Gó*** spływa w dół.
Tu akurat przykład płynie z góry,a raczej spływa.

Tytuł:
rekrut
rekrut

No niestety teraz to ty nie bardzo rozumiesz problem bo remont drogi wrocławskiej trwa już dobrych kilka miesięcy i jakoś do tej pory nie narzekałem ale jak widzę że jednego się nie kończy i rozwala się dwie następne drogi to mnie krew zalewa - gdzie logika.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

thorgal pisze:
No niestety teraz to ty nie bardzo rozumiesz problem bo remont drogi wrocławskiej trwa już dobrych kilka miesięcy i jakoś do tej pory nie narzekałem ale jak widzę że jednego się nie kończy i rozwala się dwie następne drogi to mnie krew zalewa - gdzie logika.

A może mieli pieniądze do wykozystania do końca roku?
I musieli rozwalić skrzyzowanie ,nie patrząc na Wrocławska.
A moze ludzie mieli dość, mało wodocznego zakrętu, z Lubańskiej na Bolesławiecką?Ciesz się,że bedziesz miła ładniejszą okolicę.
Chyba,że jesteś przyzwyczejony do widoków,które oferuje ul.Wrocławska i kłuje Cię w oczy coś ładnego ,nowego i estetycznego.
Boli Cię,że remontują Wrocławską za długo.
Całe Daszyńskiego remontują za długo,razem z Wrocławską.
Tu akurat idzie im szybko.
Teraz, jesli chcieliby wymienić elewacje na tych obskurnych kamienicach,to pewnie sprzeciwiłbyś się ,bo za dużo zmian na raz.
No i bedą cos znowu robić.
Oczywiście lepiej siedziec i marudzić,że nikt nic nie robi.
Ale kiedy już wezmą się za inwestycje to i tak źle ,bo to czy tamto.

Ciesz się,że władze w porę przypomniały sobie o tym zakątku miasta i ,że wogóle ktos chce cokolwiek tam robić.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ernesto, widzę że jak zwykle zmieniasz temat.
Nie przeszkadzają mi inwestycje realizowane w mieście, tylko sposób ich realizacji i zapamiętaj to jak zaczniesz pisać następny tekst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może mieli pieniądze i trzeba było coś przed wyborami zrobić żeby błysnąć przed społecznością??

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ernesto widzę że nie jesteś sympatykiem tej okolicy. Nie każdy ma wybór co do możliwości zamieszkania w tym mieście. I jestem pewna że wiekszość mieszkańców tej okolicy wyprowadziłaby się stąd jak najszybciej bez różnicy czy będzie ładnie czy też nie.

Remont dróg remontem ok mi to nie przeszkadza będzie może i ładniej może i lepiej ale do jasnej cholery dlaczego zasypują mi wejście do kamienicy. Najpierw nasypali kamieni pod samą bramę, teraz piach a żeby tego było mało to jeszcze rozkopali i aby wejść do domu musze iść środkiem skrzyżowania. Nie powinni zadbać o dogodne dojście do kamienić dla mieszkańców?? Ja jakoś jeszcze dam sobie radę ale starsi ludzie mieszkający tu mają już większy problem. Albo żeby wejść z wózkiem. Jedyne co mi przeszkadza to właśnie to.

Tytuł:
pismak
pismak

Mówcie, co chcecie, a remont trwa dalej i musi się kiedyś skończyć. Tak jak skończyły się inne remonty dróg w Zgorzelcu i okolicach.
Ernesto
To, co leci z Gó*** też się kiedyś kończy. Gratuluję znajomości życia

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Na ulicy Bolesławieckiej położono dziś drugą warstwę asfaltu niestety nie do końca gdyż maszyna sie zepsuła. w tym momencie naprawia ją 11 robotników (tzn 9 stoi i się przygląda) hehe no w takim tempie to może to potrwać trochę dłużej jak wszyscy będą rzucać robotę i lecieć do zepsutej maszyny.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Jagna pisze:
11 robotników (tzn 9 stoi i się przygląda)

Poczekaj na szefa.Taki grafitowy egzotyczny dzipek:)
Facet wielki typ z broda:)

Tytuł:
pismak
pismak

Ja pojechałem dzisiaj specjalnie by pooglądać postęp prac. Jeśli obserwuje się całość w odstępie czasu, to efekty są niezłe.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ernesto wiem który to szef tylko że coś rzadko zagląda tutaj hehe.
Obserwacje efektów widoczne są z godziny na godzinę. Jak szybko powstał dziś chodniczek wyjrzałam przez okno nie było go potem wyglądam i jest :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Marko pisze:
Jeśli obserwuje się całość w odstępie czasu, to efekty są niezłe.
Zwłaszcza ,że

Jagna pisze:
szybko powstał dziś chodniczek wyjrzałam przez okno nie było go potem wyglądam i jest :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.