Cytuj:
16.11 w Starostwie organizowane jest spotkanie zawiązane z projektem rewitalizacji nabrzeża nyskiego. Ciekawe czy ktoś zechce uwzględnić poprowadzenie tam ścieżki rowerowej
możesz mi powiedzieć o której to będzie godzinie

: , bo jestem bardzo zainteresowany. Ścieżka rowerowa przez Przedmieście Nyskie zaczyna obrastać legendą

, z tego co mi wiadomo, jej przebieg miał prowadzić alejką bezpośrednio nad rzeką, ale tam porobili zatoczki na ławki, więc nie bardzo się to ze sobą zgadza. Ponadto, alejka miała prowadzić w kierunku mostu Starom, ale nagle się urywa i zamiast niej jest trawnik /w ogóle, żeby dojść do przyszłych ławek z chodnika, trzeba albo podeptać trawnik, albo nadrabiać kilkadziesiątr metrów

/.
Alejka ta wg projektu, który tu na forum gdzieś zamieściłem, miała prowadzić jak wyżej, a wprowadzono w projekcie kolejną
bezsensowną zmianę, co dowodzi, że wykonawca robi co chce a nadzór ze strony miasta nie istnieje.
http://img267.imageshack.us/my.php?imag ... jpgfi4.jpg
/po kliknięciu na linku i pojawieniu się obrazka, trzeba na nim kliknąć drugi raz, wtedy się powiększy/
Jak już jestem przy temacie Przedmieścia: parkujące na chodnikach samochody pozostawiają na nowych granitowych płytach tłuste plamy oleju, a pan burmistrz Gierwielaniec dziwi się temu i dopatruje winy w braku wysokich krawężników

.
Pytam się: gdzie jest Straż Miejska

:

: :!: :idea:
Dlaczego coś, co jeszcze nie zostało skończone, już jest dewastowane

: :!: /patrz również :arrow: stadion miejski/