Dzisiaj jest 11 maja 2025, 12:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

neandertalski pisze:
krytyczny pisze:
Nie rozumiem dlaczego pełne oburzenia głosy nie podnosiły się w momencie wytykania najdrobniejszych potknięć Fiedii. Czy naprawdę kolejna ekipa musi się wpisywać w kali ukraść dobrze, kalemu ukraść źle ?

d o k ł a d n i e . . .

Podnosiły się. Wasze. Zwolenników Fiedii. A było ich wcale niemało
i nikt wam tego za złe nie bierze.
Macie i mieliscie prawo głosic swe poglady. Od tego jest forum.
A to, czy wasze głosy sie propagowały w kierunku przez was zamierzonym , to juz inna sprawa.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

złośliwy pisze:
Podnosiły się. Wasze. Zwolenników Fiedii. A było ich wcale niemało
i nikt wam tego za złe nie bierze.
Macie i mieliscie prawo głosic swe poglady. Od tego jest forum.
A to, czy wasze głosy sie propagowały w kierunku przez was zamierzonym , to juz inna sprawa.

i kto to mówi... :/

http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.php?t=1445

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

zmienił się punkt widzenia? złośliwy - człowieku - spojrzyj w lustro!

Tytuł:
rekrut
rekrut

aleksander pisze:

to jest proste, ale skoro nie rozumiesz, to raczej nie zrozumiesz... było banalne a jak sam widzisz większość zrozumiała więc na twoim miejscu bym się nie przyznawał :twisted:

to zdanie jest napisane bez sensu, ale idac Twoim tokiem rozumowania wnioskuje, ze skoro on ma inne zdanie niz Ty to ma sie nie odzywac?

aleksander pisze:
Uważasz, że Gronicz pożegnał z klasą Fiedorowicza ? Twoje zdanie i masz do tego prawo. Podyskutuj na ten temat z innymi użytkownikami.

Ja tez uwazam ze nie bylo w tym nic sensacyjnego (wystarczy spojrzec na mine i niesmak Gronowicza)...
Widocznie nie wszystko co zrobil Fiedorowicz zrobil to zle i za to mu podziekowano. Po prostu z czystej przyzwoitosci nie wytykano bledow, ktore de facto zostaly wytkniete na debacie przed wyborami. Po co sie powtarzac ?

aleksander pisze:
Moja firma utrzymuje się z firm a nie z urzędu. Przez całą działalność rządów Fiedorowicza nie dostałem ani jednego zlecenia na zamieszczenie durnych reklam świątecznych czy innych podobnych, które wydały inne podległe pismaki, w tym ex twoja Powiatowa. Jestem przeciwny głupiemu wydawaniu pieniędzy, w związku z tym mam nadzieję, że Rafał ukróci takie praktyki.

Dlatego nie zależy mi. Podkreślam jeszcze raz żebyś przyjął do wiadomości: NIE ZALEŻY MI żeby cokolwiek ugrać od urzędu miasta. Zrozumiałeś ?

Mam nadzieję, że wszyscy inni, uważający mnie za zwolennika jakiegokolwiek układu zrozumieją w końcu, że istnieje coś takiego jak niezależność i w moim przypadku jest baaardzo duża. Co oczywiście nie zawsze podoba się władzy, ale o to nie dbam, oni są od tego, żeby służyć nam, mieszkańcom, dlatego macie moją gwarancję, że z mojej strony krytyki będzie dużo, nie dlatego że kogoś lubię czy nie, ale dlatego, że taka jest rola prasy.

skończyłem.

spoko portal jestes w stanie utrzymac jako niezalezny jesli tylko tego chcesz. Chwala Ci za to. Media sa od tego aby wytykac bledy rzadzacym.
Niestety na forum nie bedziesz niezalezny dopoty, dopoki bedziesz moderatorem tegoz forum. Zawsze bedzie tak, ze znajdzie sie wypowiedz lub osoba ktora jest niewygodna itp, i ta wypowiedz po prostu skasujesz ewentualnie osobe zablokujesz. Masz do tego prawo bo jestes adminem i wlascicielem tego portalu. Ale dajac do dyskusji temat Twoim zadaniem jest przedstawienie faktow na sucho! Nie jest Twoim zadaniem udzielanie sie po jednej stronie. Dlatego powinienes nie zabierac glosu w dyskusji albo pozostac bezstronny, i moderowac wypowiedzi z przeklenstwami i wulgaryzmami.
Pozdrawiam

Tytuł:
VIP
VIP

Dzięki za komentarz. Od kilku lat funkcjonowania tego forum występowałem jako jedna osoba i nikomu to nie przeszkadzało. Sam też nie blokuję użytkowników za byle co a tym bardziej za krytykę mojej osoby, to samo dotyczy usuwania wypowiedzi. Dlatego dziękuję za to co napisałeś.

Nie mniej jednak nie będę odstawiał szopek w postaci tworzenia moich nowych forumowych wcieleń, ale postaram się trochę ograniczyć swoje emocje.

Przestrzegam jednak wszystkich zwolenników trollingu tych, którym nie wyszło w życiu, a na forum chcąc się dowartościować rozpisują się krytykując wszystko i wszystkich - będę was blokował.

Pozdrawiam.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Admin poprzez swoje działanie także zaczyna zbliżać się do definicji trollingu. Niech uważa :)

Tytuł:
VIP
VIP

zrozumiał, przeprasza, pozdrawia

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa UTC+1godz.