Dzisiaj jest 12 maja 2025, 4:33

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Sądziłam, że mamy w sobie nieco ludzkich odruchów i można zrozumieć sytuację świeżo upieczonego taty, na którego w jednej chwili spadło mnóstwo nowych obowiązków (biorę pod uwagę też nową sytuację związaną z objęciem stanowiska burmistrza). Można wybaczyć mu pewne niedociągnięcia, pewnie sam nie wie w co, za przeproszeniem, ma ręce włożyć. Myślę jednak, że z początkiem stycznia wszystko się unormuje.

Tytuł:
VIP
VIP

proponuję zakończyć ten temat do czasu kolejnych wypowiedzi Rafała.

Nie zauważyłem żeby sam narzekał na to że nie ma czasu ze względu na dziecko, dlatego też proponuję innym użytkowników, aby nie szukali za niego wymówek.

rekrut
rekrut

A no właśnie też bym chciała żeby Pan Gronicz odpowiadał na pytania , bo chętnie zadam kilka np. dlaczego i na jakiej podstawie będzie obsadzał stanowiska tymi , którzy nie wygrali wyborów , ale "oddali " swoje głosy wygranemu. A co oni mają za kwalifikacje? inne od ludzi zarejestrowanych w Urzędzie Pracy ? Bynajmniej poprostu nie są zaprzyjażnieni z władzą ot i to wszystko . Przepraszam admina za ....ale tak jest mogę to udowodnić , a pozatym lubię pisać prawdę .

pismak
pismak

Grażyna pisze:
Bynajmniej poprostu nie są zaprzyjażnieni z władzą ot i to wszystko . Przepraszam admina za ....ale tak jest mogę to udowodnić , a pozatym lubię pisać prawdę.

To jest właśnie polityka... phii...

Co do tego, że nasz nowy burmistrz nic nie pisze, to jestem takiego samego zdania jak Kasia. Po prostu, nowa praca, nowe obowiązki, etc. Trochę więcej wyrozumiałości, bo On jest takim samym człowiekiem jak ja czy Ty i tak jak każdy z nas, potrzebuje trochę czasu żeby zaskoczyć :P

Przed wyborami aż za bardzo rozumiałem potrzebę ciągłego czepiania się pewnego, doskonale wszystkim znanego kandydata :P :lol: A teraz wygląda to tak, że niektórzy już na samym starcie próbują podsumowywać kadencję Rafała - być może obyczaje jakie panowały przed wyborami przerodziły się w swego rodzaju nawyk :P Myślę, że już w styczniu nasz nowy Burmistrz pokaże co potrafi :) :P ...to znaczy, takie odnoszę wrażenie :P Ale trzeba myśleć pozytywnie ;) gorzej na pewno już nie będzie! :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Popieram admina , zadawanie pytań bez odpowiedzi to nie jest najciekawsze zajecie. Myśle że zgodnie z ta zasada wątek w ciagu najblizszych dni zostanie zamkniety. Złudzenia sie kończa , Grazyna ma racje byc moze nie z własnej woli ale Rafał wdał sie w kolesiostwo , bute i olewanie spraw o których tak dumnie mówił w kampanii. Kolejna taka aktywnośc Rafała da sie zauważyc za trzy lata z kawałkiem . Nawet narodziny kolejnych dzieci nie beda wtedy stanowiły problemu do dyskusji i udzielania się na forum.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

alien_zgc dobry polityk wie, że kampania wyborcza zaczyna się na drugi dzień po wyborach... RG nie potrafi przełamać pewnego sposobu myślenia i tyle... naprawdę nie spodziewam się że mi tu osobiście odpisze, ale do cholery od czego jest RZECZNIK miasta ?

Obserwuję rozwój tego działu od początku i smutna prawda jest że owe szczytne deklaracje można sobie w buty wsadzić, żeby być wyższym...nieodmiennie w takich sytuacjach nasuwa się mi popularne hasło - Murzyn zrobił swoje, Murzyn może odejść. Czas więc chyba zamknąć ten teatrzyk (ten dział forum) i dołączyć do listy "zrealizowanych" obietnic.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.