Dzisiaj jest 12 maja 2025, 4:38

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

mular, ty to raczej jesteś w podobnej sytuacji do Macieja D. no nie ? Wystawiłeś PO zaraz po pierwszej publikacji ich plakatów i byłeś przyboczną tubą Fiedki, więc teraz na twoim miejscu nie liczył bym na owocną współpracę z ludźmi, których potraktowałeś jak chudych bolków. :)

Zastanawiam się czy w odwecie za twoją grę nie każą ci wyciągać wszystkich tablic reklamowych przy drogach w mieście.. Choć na miejscu Rafała odwdzięczył bym się tobie pokazaniem, że nie gram zasadami poprzedniej władzy i nie wywalę ci tablic... Pamiętaj jednak, ze wszystko może się zdarzyć, bo przegranych nie bierze się pod uwagę...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Widzisz, nie do końca tak.

Ja w przeciwieństwie do Maćka mam co robić.

Natomiast czy ktoś będzie chciał ze mną współpracować czy nie to już inna historia. To, że moje poglądy są jakie są to tylko i wyłącznie moja sprawa natomiast to co ty mówisz to już by było wybitnie złośliwe.

Były burmistrz była dla mnie takim samym klientem jak obecny więc nie wiem w czym masz problem, jeśli nie będzie zadowolony z jakiegoś mojego pomysłu to poprostu nikt nie będzie go zmuszał do robienia czegoś na siłę. Zleci to komuś innemu.

Nie rozumiem niektórych osób.

Ja SLD ty PiS (czytaj: ja sprite ty pragnienie)

Tytuł:
rekrut
rekrut

A tak przy okazji asesorku to nie wiem czy zwróciłeś uwagę na to że tylko kilka z tych wszystkich stojaków, tablic i słupów (ok. 10% całości) było moich :)

Tytuł:
pismak
pismak

re

Ostatnio zmieniony 31 sty 2012, 1:35 przez mieszczuch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

puk puk, Panowie pytanie w tym wątku dotyczyło czego innego, załóżcie sobie osobną dyskusję, my tu tylko czekamy na Godota, tfu Gronicza chciałem powiedzieć :-)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Oczywiście neandertalski ma rację, ale to nie ja zacząłem.
Chciałem tylko zwrócić uwagę na fakt, że jak to kiedyś ktoś słusznie zauważył burmistrz jest przedewszystkim naczelnikiem urzędu do którego obowiązków należy przedewszystkim należyte kierowanie tą instytucją.
Jeśli więc ma nią kierować prawidłowo i spełniać jednocześnie wasze oczekiwania dajcie mu chwilę popracować w spokoju.
MF kierował urzędem osiem lat RG tydzień, ma na głowie przejmowanie obowiązków po swoim poprzedniku, zakończenie roku i wiele innych spraw, chwilę potrwa zanik się wdroży.
Ja również chciałbym żeby w tym mieście coś się zaczęło dziać ale z dnia na dzień się nic nie zmieni. Na to potrzeba czasu.

Więc dajcie mu jeszcze parę dni.

Uważam ten temat za wyczerpany.

Życzę wszystkim zdrowych i wesołych świąt. :smt008

Tytuł:
VIP
VIP

temat został przeniesiony z uwagi na brak związku z tematem i tu uwaga na przyszłość dla asesora o zakładanie nowych wątków zamiast odbieganie od tematu.

Co do Piotrka, każdy może mu zarzucić stronniczość tak jak mi, faktem jest jednak to, że obaj jesteśmy niezależni na swój sposób i próbujemy z tego korzystać na tyle ile sie da. :P

Tytuł:
VIP
VIP

mular:
Cytuj:
dajcie mu chwilę popracować w spokoju.
MF kierował urzędem osiem lat RG tydzień, ma na głowie przejmowanie obowiązków po swoim poprzedniku, zakończenie roku i wiele innych spraw, chwilę potrwa zanik się wdroży.
zgadzam się całkowicie.
natomiast co do aleksa:
Cytuj:
temat został przeniesiony z uwagi na brak związku z tematem
także się zgadzam i nie powinienem tu tego ciągnąć, no ale: gdzie?, nie zostało podane dokąd temat został przeniesiony, jeszcze proszę o zweryfikowanie problematycznych :smt068 :smt067 emotikonów obok i przywrócenie podstawowych do łatwego wstawiania /uśmiech, zdziwienie, brak akceptacji, zdenerwowanie etc, przecież emotikony są do wyrażania podstawowych nastrojów emocjonalnych a nie do określania skomplikowanych sytuacji, od tego są słowa/

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.