Dzisiaj jest 13 maja 2025, 0:38

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

przekorny pisze:
menelopa

Cytuj:
Krytyczny w decydujących momentach okazał się przede wszystkim mieszkańcem naszego regionu, któremu lewicowe poglądy nie przysłoniły oczu na szansę jaką dano nam proponując kandydata z realnymi szansami na dostanie się do sejmu.

Chyba nie chcesz mi wmówić, że krytyczny całkowicie bezinteresownie, powodowany li tylko troską o przyszłość naszego regionu, wspierał, promował i w fazie ostatecznej oddał swój cenny głos na R. Brodniaka??!!

Cytuj:
Rozróżniaj systematyczny udział w rozmowach na forum, bo tylko taki usatysfakcjowałby zainteresowanych, z kontaktem z wyborcami. Brodniak nigdy nie udzielał się na forum,...

Wydaje mi się, że Ty masz problem z rozróżnianiem pewnych spraw, nie ja. Ale to nie czas i miejsce na tego rodzaju dyskusję.
Ograniczę się jedynie do podkreślenia faktu, że wraz z otrzymaniem mandatu posła, R. Brodniakowi niejako automatycznie "spadło" na głowę szereg obowiązków.
Jednym z nich jest właśnie stały kontakt ze swoimi wyborcami.
I nie myślę w tym momencie o dyskusji na forum, przynajmniej w formie jaką my prezentujemy.

krytyczny

Cytuj:
Mam dziwne wrażenie, że kierują Tobą inne motywy niż troska o moje poglądy. Póki co mamy, tu "wirtualną" rzeczywistość więc się nie zadręczaj.

Twoje wrażenie tym razem Ciebie nie myli. ;-)
Rzeczywiście, jedynym motywem który kieruje mną nie jest, jak zasugerowałeś, troska o Twoje poglądy, lecz troska o przyszłość biura poselskiego R. Brodniaka, tym samym Jego samego a także PO regionu.
Pozdrawiam,...

powiedział co wiedział... żenada :-? Lepiej zajmij się biurem, w którym pracujesz, inne zostaw w spokoju.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Korzystając z forum chciałbym pogratulować wszystkim, którzy wzięli „sprawy w swoje ręce” i poszli w minioną niedzielę do urn wyborczych. Dziękuje, że tak wielu to właśnie mnie wybrało do reprezentowania swoich spraw w Sejmie Rzeczypospolitej Polskiej. Wierzę, że nie zawiodę swoich wyborców, a dzięki mojej postawie i aktywności utwierdzę wszystkich, że głos oddany na mnie, nie był głosem straconym.
Jak sami wiecie nie uczestniczę w Waszych forumowych debatach. Dotychczasowa praca zawodowa połączona z obowiązkami związanymi z pełnioną funkcją w Radzie Nadzorczej KWB Turów S.A. oraz w Radzie Miasta Zgorzelec w znacznym stopniu ograniczały mój czas wolny, w którym mógłbym przyłączyć się do Waszego grona. Jednakże z uwagą śledziłem rozmowy w wielu tematach poruszanych na forum. Dziękuje za dyskusję poświęcone mojej osobie jak również kampanii wyborczej. Te i inne wypowiedzi są dla mnie cennym źródłem informacji, ukazującym poglądy, pragnienia i bolączki mieszkańców naszego regionu. Żywię głęboką nadzieję, że obowiązki związane z pełnieniem funkcji posła pozwolą mi nadal systematycznie śledzić tematy na forum.
Roman Brodniak

Ostatnio zmieniony 26 paź 2007, 13:40 przez Roman Brodniak, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 16 lis 2012, 21:42 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

turek pisze:
A kto by o tym pomyślał jeszcze miesiąc temu, gdzie by się jaki PiS-owski poseł zhańbił postem na forum...

no właśnie, dlaczego p. Ziobro albo p. Kaczyński nie zhańbili sie postem na tym forum, no dlaczego... :smt021

Tytuł:
VIP
VIP

No proszę, jednak dobrze typowałem, co prawda w senacie gorzej poszło, ale 50%-ową skuteczność podnosi wizyta naszego posła na forum /zapraszamy w któryś czwartek do BESTa :) /
Rozumiem, że nowe obowiązki będą utrudniały czynne uczestnictwo w forum, ale od czego tzw. 'obsługa posła'? jakiś asystent, lub sekretarz może ten kontakt utrzymać.
I powinien ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Roman Brodniak

Choć nie powinienem chyba być zaskoczony, znając Ciebie, to jednak przyznam się, że fakt Twojego pojawienia się tutaj i podziękowania wyborcom za kredyt zaufania jakim Ciebie wielu z nas obdarzyło,... niezwykle mile mnie zaskoczył.
Mam nadzieję, że pomimo ogromu czasu jaki będziesz musiał poświęcić nowym obowiązkom, niejednokrotnie zaszczycisz nas jeszcze swoją obecnością i wypowiedziami na tym właśnie forum dyskusyjnym.

I niech nie zwiodą Ciebie pojawiające się tutaj od czasu do czasu infantylne wypowiedzi w stylu:

Cytuj:
powiedział co wiedział... żenada :-? Lepiej zajmij się biurem, w którym pracujesz, inne zostaw w spokoju.

,...bo tak naprawdę zdecydowanej większości z nas, "forumowych klikaczy", głęboko na sercu leży rozwój naszego wspólnego przecież regionu.

Pozdrawiam więc życząc satysfakcjonującej i owocnej pracy dla naszego wspólnego dobra. :)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Wyborcom gratuluje posła! :smt058 Z ogromna przyjemnoscią przeliczę wystąpienia z sejmowej mownicy oraz ich rezultaty. Podsumuowanie zrobimy (oby) za 4 lata. Owocnej pracy :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

no przekorny, chyba każdemu leży na sercu rozwój regionu ( a tym samym rozwój samego siebie)
Panie pośle Brodniak mam do pana kilka pytań :
- Czy jest pan liberałem gospodarczym i jak pan ten swój liberalizm rozumie?
-Czy jest pan zwolennikiem większej wolności obywatela oraz poszanowania własności?
- Czy jest pan konserwatystą obyczajowym i podobnie jak w pytaniu pierwszym jak pan ten swój konserwatyzm rozumie??

Tytuł:
obserwator
obserwator

mieszczuch pisze:
Jesteś przesadnie grzeczny. Jeszcze rok wstecz (gdy byłem członkiem PO)

przekorny pisze:
Uściślając,..gdy zostałeś poproszony o opuszczenie szeregów PO!!!!

Jakakolwiek była przyczyna odejścia, faktem jest, że mieszczuch nie jest już w PO :|

przekorny pisze:
W moim mniemaniu każdy, kto uzyskał poparcie ze swojego okręgu wyborczego na stanowisko publiczne jest zobowiązany do kontaktów z wyborcami.

Praca posła Sejmu RP jest niewątpliwie pracą absorbującą w czasie,....ale,..nie godzę się na to, aby przedkładał ją nad,..kontakt z tymi, którzy własnoręcznie, ufając w Jego uczciwość i rzetelność, swoimi podpisami na kartach do głosowania wybrali Go na swojego przedstawiciela w Sejmie RP!!!!!

przekorny pisze:
Ograniczę się jedynie do podkreślenia faktu, że wraz z otrzymaniem mandatu posła, R. Brodniakowi niejako automatycznie "spadło" na głowę szereg obowiązków.
I nie myślę w tym momencie o dyskusji na forum, przynajmniej w formie jaką my prezentujemy.

Raz tak, a innym razem inaczej. :-?

krytyczny pisze:
Burmistrz, radni czy też poseł w ostatecznym rozrachunku mają służyć ludziom, wszystkim bez względu na czy są z lewej czy z prawej, czarni, zieloni, należą do PO lub nie.

Powiem może prościej i chyba się ze mną zgodzicie:

Każdy może działać na rzecz rozwoju dzielnicy, miasta, powiatu, województwa.
Nie zależy to od poglądów, sprawowanej funkcji, ale tylko i wyłącznie od chęci

przekorny pisze:
jedynym motywem który kieruje mną nie jest, jak zasugerowałeś, troska o Twoje poglądy, lecz troska o przyszłość biura poselskiego R. Brodniaka, tym samym Jego samego a także PO regionu.

Troska chyba niepotrzebna, bo pewnie doskonale o tym wiesz, że PO w powiecie jest dosyć prężna i nic nie wskazuje, aby Twoje obawy były uzasadnione.

krytyczny pisze:
Właśnie ustawiłeś R. Brodniaka nie jako przedstawiciela mieszkańców powiatu, tylko przedstawiciela partyjnej organizacji, co jest po prostu zaprzeczeniem idei "posła naszego powiatu".

To chyba nazbyt pochopny wniosek. Fakt, że Roman miał poparcie PO nie oznacza wcele, że będzie reprezentował tylko i wyłącznie tę partię. Tego jestem pewny.

przekorny pisze:
Mam nadzieję, że pomimo ogromu czasu jaki będziesz musiał poświęcić nowym obowiązkom, niejednokrotnie zaszczycisz nas jeszcze swoją obecnością i wypowiedziami na tym właśnie forum dyskusyjnym.

I niech nie zwiodą Ciebie pojawiające się tutaj od czasu do czasu infantylne wypowiedzi w stylu:

Cytat:
powiedział co wiedział... żenada Lepiej zajmij się biurem, w którym pracujesz, inne zostaw w spokoju.

To ja może znowu przypomnę (ten sam cytat jest wyżej :P ):

przekorny pisze:

Niekonsekwencja :-? czy może populizm pro Roman ?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3

Strefa czasowa UTC+1godz.