Dzisiaj jest 12 maja 2025, 23:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Jak oceniasz rok władzy PO w Zgorzelcu
bardzo dobrze 0%  0%  [ 0 ]
dobrze 27%  27%  [ 9 ]
żle 39%  39%  [ 13 ]
bardzo źle 27%  27%  [ 9 ]
nie mam zdania 6%  6%  [ 2 ]
Liczba głosów : 33
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Miasto umiera. Dzieki wladzy PO przez ten rok umarlo jeszcze bardziej, a z trumny nie wystaje juz nawet noga, bo kompletnie nic sie nie dzieje.
Nawet tegoroczne dni Zgorzelca byly kompletnym fiaskiem, przykrotkim, z muzyka taka ze sie nawet nie wybralem.

Tragedia, liczylem ze jezeli chociaz beda inni, i nawet bedzie szlo zle, to bedzie szlo. Cos sie bedzie dzialo. A jest tylko gorzej. ZERO INICJATYW. Zero ulatwien. Zero czegokolwiek dla mlodych ludzi, ktorych na maksa trzeba sie starac tu zatrzymac.

Po prostu kompletne DNO/ Dla mnie wszyscy nadaja sie do wyrzucenia. I jako ten, ktory zatrudnia wladze w tym miescie zwalniam ich wszystkich. Niestety nie jestem jedynym udzialowcem...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

dobrze powiedziane Nicramie :)

Tytuł:
pismak
pismak

Nicram pisze:
I jako ten, ktory zatrudnia wladze w tym miescie zwalniam ich wszystkich. Niestety nie jestem jedynym udzialowcem...

No niestety Nicram "zwolnić" władzę można raz na 4 lata przy wyborach, więc jeszcze 3 lata musisz poczekać. Chyba, że ktoś zorganizuje referendum.

Tytuł:
obserwator
obserwator

gornik pisze:
Krytyczny zapomniałeś o brudzie w naszym mieście(Szymański), brudnej wodzie (Kozłowski),
przecież miało być lepiej czyściej, przejrzyściej (kolesiostwo Baranowski MDK, Michalski Centrum Sportowe), a jest marna kontynuacja.

że nie wspomnę o przeprowadzaniu rekrutacji na stanowiska urzędnicze w wyniku których zostaje wybrany kandydat o najniższych kwalifikacjach (chyba tylko dlatego że był na stażu).

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
Zgodzę się również z brakiem „myśli przewodniej” rządzacych.
bo ona jest ukryta :|

Czy mapka nenelopy to przebieg planowanych tras rowerowych?

Tytuł:
pismak
pismak

Czy pamiętacie debate Gronicz-Fiedorowicz w domu kultury (zresztą nagraną na płyte ) co wtedy mówił Gronicz? To ja wam przypomne-:Nasze miasto jest brudne zaniedbane nic się w nim nie dzieje tylko blaszaki powstają na obrzeżach"-masto jest dalej brudne nic się w nim nie dzieje a blaszki dalej rosną! Plyte mam w domu i przyjdzie czas pokazania burmistrzowi co obiecał a co zrobił.Oczywiscie na sali siedział pan Kozłowski który "rządzi miastem Zgorzelec z tylnego siedzenia"Więc pytanie również do niego.Szanowne grono z PO chyba zauważyło że jedynym sposobem na uratowanie w przyszłości władzy w Zgorzelcu jest wybudowanie hali, bo zaangażowało w to (narazie medialne) przedsięwziecie samego niedawnego oponenta Turowa pana Schetyne! Parę postów wcześniej pisałem o wykorzystaniu boiska i co? Na razie Nysa dostała oferte gry na sztucznej trawie z....Oleśnicy!

Tytuł:
VIP
VIP

dotychczasowy wynik: 21 tak do 8 za nie to niezbyt imponujący wynik jak na forum, które wyniosło niejako Rafała na piedestał. Z własnych obserwacji powiem tylko tyle, że wilk nie jest taki straszny jak go malują tylko... przekaz ciekawych informacji o działalności Burmistrza leeeeży i kwiiczy. Niestety, podczas mojej krótkiej piątkowej rozmowy z Burmistrzem dowiedzialem się więcej ciekawych szczegółów niż obecny naczelnik wydziału Promocji i Współpracy z Zagranicą zdołał przesłać przez pół roku. We wrześniu br. miała zostać zatrudniona osoba ds. kontaktów z mediami, ale nieoczekiwanie zrezygnowała. Do tej pory w BIPie słychu ni widu o następnym naborze.

W ramach wytłumaczenia obecnej sytuacji dotyczącej naszego włodarza zamieszczam poniżej ciekawą anegdotę, która w 100% odzwierciedla obecną sytuację.

Siedzi sobie szczur z chomikiem. Szczur narzeka:
- Nie ma sprawiedliwości na świecie...
Popatrz, ty masz futerko, ja mam futerko...
ty masz cztery łapki, ja mam cztery łapki...
ty masz ogonek, ja mam ogonek...
ja mam dwa sterczące ząbki z przodu i ty też...
a to ciebie wszyscy głaszczą i kochają, a na mnie polują, sypią trutki i nasyłają koty...
- Bo ty szczurku, masz public relations do d...

:smt044

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.