Dzisiaj jest 13 maja 2025, 0:23

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

krytyczny pisze:
"my nie ludzie a wilki"

no chyba tak jest, kiedy było inaczej wystarczy poczytać to forum

krytyczny pisze:
Zmiana wyglądu i napędu, powtórzę po raz kolejny, nic nie wnosi do funkcjonalności i przydatności dla obywatela. Sam stoję przed takim problem (zmiany strony urzędu) i poważnie się nad tym zastanawiam, bo skutki są daleko idące.

chętnie zobaczę twoje pomysły, może podzielisz sie nimi z innymi. Znając życie i mentalność mieszkańców nikomu się nie dogodzi.
Może zróbcie wątek na forum poświęcone stronie um co powinna zawierać i przedstawcie to Burmistrzowi! Oczywiście pierwszy powinien zacząć krytyczny ze swoimi pomysłami i sugestiami.
Ciekawe jaki będzie odzew, pewnie znów zdania podzielone?
krytyczny pisze:
podpis elektroniczny to tylko najbardziej podstawowe właściwości tego systemu

ciekawe czy juz posiadacie jako UM podpis, bo ma być on wdrążony do 1 maja 2008r wdrążony tzn ze może juz funkcjonować, a powinien po 1.

krytyczny pisze:
Ps. Na marginesie: tyle niebieskiego nie ma nawet na stronie głównej policji

Pewnie odpowiada ci bardziej żółty na Zgorzelec-info

pozdro 600

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

lew_Alex pisze:
chętnie zobaczę twoje pomysły, może podzielisz sie nimi z innymi.

Za darmo ? :)

lew_Alex pisze:
Znając życie i mentalność mieszkańców nikomu się nie dogodzi.

Zgadza się. Tylko, że tak ujmę to obrazowo zamienienie opakowania nie zmienia zwartości. Co za różnica czy cegłówkę zapakuje w gazetę czy w wykwintny ozdobny papier. Nadal będzie to cegłówka.

lew_Alex pisze:
ciekawe czy juz posiadacie jako UM podpis, bo ma być on wdrążony do 1 maja 2008r wdrążony tzn ze może juz funkcjonować, a powinien po 1.

Nie nie ma, do 1 maja daleko przecież.. :)

lew_Alex pisze:
Pewnie odpowiada ci bardziej żółty na Zgorzelec-info

:) jasnowidz normalnie :) zna mój gust

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Lew_Alex ; Krytyczny:
Panowie - myślę, że Wasza znajomość rzeczy poraża resztę użytkowników forum, jest to raczej dyskusja na jakieś forum dla specjalistów, natomiast w tym miejscu możemy się my laicy podzielić tym co widzimy bez informatycznych okularów a Wy pomóżcie ewentualnie nam zrozumieć rzeczy dla nas za trudne.
Z mojej strony jest tylko pytanie, po co uaktywniać stronkę, która w najważniejszych zakładkach informuje, że tu jeszcze nic nie ma ale kiedys będzie. To faktycznie jest tylko kolorowy papier a w środku nie cegłówka tylko .... no nie będę pisał ale smierdzi.
Obaj myśle moglibyście popracować przede wszystkim nad e-obsługą petentów, nawet w żółtych barwach albo i bez nich, to własnie te działy są solą waszych prac a nie malowanie nieba i innych obłoczków, to zostawcie na deser.
A podpis się wdrąży!! jak przyjdzie czas .
pozdrowienia i miłej pracy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Czy ktoś z was słyszał reklamę tej strony na muzycznym radiu ? Koszt takiej reklamy to pewnie kilka tysięcy, tyle że nie wiem po co ją reklamować.

Dlaczego burmistrz wydaje nasze pieniądze wyważając po raz kolejny otwarte drzwi ? :( Nowa strona, reklama w radiu, nowy samochód, nowe biuro... a co dla nas, mieszkańców ? Mam nadzieję, że to jego ostatnia kadencja. Potrafi tylko trwonić nasze pieniądze :|

Tytuł:
pismak
pismak

Dla nas pewnie kolejna podwyżka cen za wodę po Nowym Roku :lol:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

I jak tam idą prace nad stroną, webmajstrze? Walidacja, jak się sypała, tak się sypie, kontrast nie poprawiony, dział "E-Urząd" leży odłogiem...

Coś się w ogóle dzieje w tym temacie, czy pieniądze wypłacono, sprawę zamknięto?

Tytuł:
rekrut
rekrut

wojewódzka donosi, że strona została nagrodzona tytułem: "lidera internetu" :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
wojewódzka donosi, że strona została nagrodzona tytułem: "lidera internetu"

Jeżeli chodzi o polskie nagrody internetowe, to już nic mnie nie zdziwi.

Dla rozrywki zajrzałem dziś w źródło i tak sobie myślę, że autor strony powinien poczytać jak się stosuje i do czego służy atrybut ALT.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3

Strefa czasowa UTC+1godz.