Szanowny Szary Ludu Pracujący Miast i Wisi
Jeśli poczułeś się obrażony to znaczy że opacznie odczytałeś moje intencje.
Co do Ciebie Bog180 to nie wiem czy Twoje butne pisanie w chwili obecnej nie jest spowodowane tym, że właśnie starasz się o zlecenie publiczne w jakiejś jednostce samorządu i w związku z tym okresowo trzymasz stronę danej opcji?
Takiego podejścia do sprawy nie mozna przecież pominąć. W takim przypadku człowiek podświadomie nawet staje w szeregu ze współpracującym samorządem.
Bog180 źle mnie oceniłeś. Ja nie pisze tutaj po to, żeby mnie cenic.
Ja pisałem tutaj tylko i wyłącznie po to, aby przedstawić temat władzom.
Obecnie mam to w pupie piszę i czekam. Czekam do wyborów.
Ja nie będę kandydował.
Ja będę się starał o to aby pomyki w stylu Gronicz i Fiedorowicz więcej już nie było.
To, że ogłosiłem kopa dla Cebuli, to był wynik usłyszanej plotki. Ja też chodzę bardzo często po urzędzie. Wiem, co tam nie gra i gdzie zgrzyta.
Wiem, że Cebula nie nadaje się na stanowisko, którego trzyma się kurczowo. Mam tego dowody i część ich ogłosiłem tutaj a resztę trzymam (do wyborów

).
Nie moze przecież być tak, że nie widzi władza błędów, jakie osobnik ten, prawdopodobnie płci męskiej, popełnia.
MOja nominacja na stanowisko po Cebuli nie moze mieć miejsca z uwagi na to, że znam swoje hobby. Uwierz mi nie jest nim architektura. Prędzej sztuka.
Widzisz Bog180 asertywność i inne zachowania nie mogą mieć miejsca w przypadku, kiedy wchodzisz w dżunglę między drapieżców.
Uśmiechniesz się wśród pawianów, potraktują Twoje wyszczerzone zęby jako prowokację do ataku, więc może dajmy spokój zasadom dobrego wychowania.
Jesteśmy w dżungli.
Pozdrawiam
Ball Kani
PS.
Ahaaa BOG180 !!!!!!!!!!!
słowo pupka, pupki, dupą, pupie jest prawnie przypisane mnie i proszę nie używać go nadaremno. Mam prawie prawa autorskie na tym czacie do używania tego słowa
pozdrawiam
Ball Kani
[ Dodano: Czw Lip 19, 2007 3:18 pm ]mieszczuch pisze:
Słodziutko się zrobiło.
re Ball Kani; Jak obiecana herbatka? Tego Ci nie podaruję!!!
dooooobra wieeeem
Niedługo koniec wakacji może właśnie tuż po wakacjach.
Obiecałem to będzie w BB
ale mam jedną prośbę:
że herbatka będzie zrobiona w BB wg mojego przepisu.
pozdrawiam
Ball Kani