Witam!
Hehe dla Pana siwego który jak się domyślam nawet nie mieszka w zgorzelcu chyba że się mylę ale to i tak mało istotne hehe

Dla mnie sprawa jest prosta jak uważasz że będzie to impreza dla emerytów z cyklu stary kotlet i impreza Ciebie nie kręci to pprostu nie przychodź na nią

dla Twojej informacji raczej jesteś osamotniony w swoich przekonaniach!Nie mogę tego pojąć , po co smucić na necie jakieś bzdury skoro i tak Ciebie nie będzie na koncercie:)Nie podoba się to nie ma musu abyś przychodził na impreze:)co do prawdziwego reggae to nie wiem co uważasz za prawdziwe reggae??:)może lepiej sciągnąć do zgorzelca po raz setny Bakshish??

który grał tutaj w okolicy dokładnie w ostatnim czasie 3 razy i na każdym z występów zagrał t samo,to nie jest stary kotlet??:)albo nie wiem Vavamuffin lub NDK heh:)Nie wiem co można nazwać starym kotletem powielanie koncertow kapel ktore tutaj graly czy tez koncert kapeli ktora nigdy tutaj nie byla a bez watpienia maja wiele wspanialych numerow i nie ma znaczenia czy jest to heh"prawdziwe reggae" czy tez nie:) zdrugiej strony jak uwazasz ze mozna sciagnąć coś "leprzego" do nas to rusz za przeproszeniem swoje 4 litery i zrob koncert hehe:)z mila checia przyjdziemy sie pobawic:)Najlepiej jest marudzic zza komputera i nie robic nic tylko smucic ze nic sie nie dzieje albo ze sie nie podoba(ROZBRAJAJĄCE):)Dla Twojej infrmacji jak byś sie troszke zainteresowal dowiedzial bys sie ze DAAB nagrywa teraz nową płyte wiec nie wiem czy bedzie to stary kotlet:)Pozdrawiam serdecznie i milej zabawy na necie:)
[ Dodano: Nie Mar 25, 2007 1:16 pm ]Tak to prawda 31.03.2007 odbedzie sie koncert kapeli "Daab". Przepraszam wszystkich z gory za tak pozne info na ten temat ale straszne zamieszanie bylo z organizacja tej imprezy no ale juz wszystko dopiete i napewno sie impreza odbedzie

Na imperzie zagrają:
Soulfire
Paihivo
Daab
Start imprezy o godz.19.00 wjazd na bibe 10 zł lub 3 euro Miejsce biby :sala widowiskowa MDK Zgorzelec
Mysle ze cena biletow nie jest wygorowana

skoro na wiekszosc imprez w nadolu placi sie 6zł lub nawet wiecej to raczej za ten koncert 10 zł nie ejst tragiczna suma

ZAPRASZAM wszystkich na bibe!!Pozdrosy i szacunek
[ Dodano: Nie Mar 25, 2007 8:13 pm ]Wszelkie pytania dotyczące koncertu DAAB proszę kierować na adres:
reggae.paihivo@interia.pl lub tel. 694 812 111 Leszek