Dzisiaj jest 13 maja 2025, 15:36

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
rekrut
rekrut

Co sądzicie o sklepie z środkami kolekcjonerskimi ,który powstanie w Zgorzelcu?
Jesteś za czy przeciw Ankieta

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Podejrzewam co masz na myśli jednak napisz jaśniej 8)

Choćby to:
jacoper pisze:
Jesteś za czy przeciw Ankieta

:roll:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
jednak napisz jaśniej

jacoper chciał zrobić ankietę na temat dopalaczy w Zgorzelcu i zapytać czy jesteś za czy przeciw :P

Tytuł:
rekrut
rekrut

Każdy wie o co chodzi, chodzi o środki kolekcjonerskie które sa dostepne na stronie
www.dopalacze.com

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

jacoper pisze:
Każdy wie o co chodzi,

Wyobraź sobie , że czytują forum również ludzie dla których kolekcja nie ma nic wspólnego z dopalaczami ;)
Ja akurat wiem o co loto.

A'propos ankiety - może sobie być ten sklep - mi to obojętne. Kwestia miała być prawnie uregulowana ale chyba coś na górze za wolno pracują ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Moim zdanie powstanie takiego sklepu jest jakimś małym kroczkiem w stronę legalizacji. Jeśli ktoś będzie chciał wprowadzić się w stan odurzenia to przynajmniej nie będzie musiał zadawać się z "towarzystwem marnej reputacji ". Towar będzie sprawdzonej jakości i czysty więc nie będzie strachu że biorąc coś w stylu np Marihuany nie będzie to towar moczony w jakiś chemikaliach. Gadżety kolekcjonerskie kupowane w tym sklepie nie są w 100% zdrowe dla ludzkiego zdrowia jak każdy narkotyk ale ludzie biorący to powinni liczyć się z konsekwencjami.

Jestem w 101% na tak za czymś takim

Tytuł:
obserwator
obserwator

O ile się dobrze orientuję Dopalacze mają zostać wkrótce zdelegalizowane (jeszcze nie są?) poza tym jeśli pozostaną legalne to jak ktoś będzie chciał sobie przypalić szałwię, albo nawżerać się jakichś kapsułek to zamówi sobie bez większego problemu ze strony internetowej.

A co do Twojej wypowiedzi Renegacie, skażona chemicznie marihuana to w większości mit ;) Nie odkryto jeszcze środków, które zwiększyłyby działanie THC, a mieszanie tego z czymkolwiek się po prostu nie opłaca i zazwyczaj praktykowane jest przez domorosłych osiedlowych "dilerów" którzy nasłuchali się bajek :) Pomijając fakt, że produkty dostępne na Dopalaczach nie mają z marihuaną nic wspólnego, a rząd stosunkowo niedawno rozwiał wszelkie wątpliwości dotyczące legalizacji (sic!). Pozostaje czekać do MWK 2009, może to coś przyniesie.

Co do samej ankiety, przeciw sklepowi nie jestem, mi to tam rybka. Trzeba się jednak liczyć z tym, że będzie wiele głosów sprzeciwu ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ja mam nadzieję że temat ten ma związek z dzisiejszą datą, acz pomocny jest bo przy okazji ujawni się kilku ćpunów tzn.zwolenników cpunów. ]:-> :D

[ Dodano: Sro Kwi 01, 2009 3:13 pm ]
jacobbs pisze:
Trzeba się jednak liczyć z tym, że będzie wiele głosów sprzeciwu

Masz jak w banku ]:-> :D

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Ja jestem jak najbardziej za takim sklepem.Fajna sprawa.

Pozdrawiam

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dopalacze sa w pełni legalne ustawa zakazuke stosowania 16 roślin przez co nie kupisz nawet pasty do zębów która zawiera dana roslinę . Pewnie i tak ta u stawa zostanie odrzucona w Trybunale Konstytucyjnym , a tak pozatym dopalacze nie składają się tylko z tych roślin

Tytuł:
pismak
pismak

PATRIOTA widze chyba wspiera lokalne dilersko-towarzyskie srodowisko

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

xionc pisze:
PATRIOTA widze chyba wspiera lokalne dilersko-towarzyskie srodowisko

Tak samo występując przeciwko aborcji wspieram tzw.podziemie aborcyjne(istnienie takowego to pewien mit).
Tak samo występując przeciwko sodomitom wspieram związki seksualne takowych.
Tak samo występując przeciwko pedofilom posiadam kilku nieletnich partnerów.,itd.
Gratuluję takiego toku myślenia. ]:-> :D

Ostatnio zmieniony 01 kwie 2009, 17:30 przez PATRIOTA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Czy ty chłopie rozumiesz o czym mowa? Dopalaczy sa konkurencja dla roznych grup towarzyskich zwanych tez grupami przestepczymi o charakterze zbrojnym bo odbieraja im klientów. Ale tobie i klasie politycznej sie to w głowie nie mieści. Jak ktoś ma firme i placi podatki to trzeba go zniszczyc. Mentalnie jestescie komuchami. Z ta aborcja tez pojechales, widac masz swój świat.

Ostatnio zmieniony 01 kwie 2009, 18:00 przez xionc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

xionc pisze:
Czy ty chłopie rozumiesz o czym mowa? Dopalaczy sa konkurencja dla roznych grup towarzyskich zwanych tez grupami przestepczymi o charakterze zbrojnym bo odbieraja im klientów. Ale tobie i klasie politycznej sie to w głowie nie mieści. Jak ktoś ma firme i placi podatki to trzeba go zniszczyc. Mentalnie jestescie komuchami. Z ta aborcja tez pojechales, widac masz swój świat.

A nie pomyślałeś że to te grupy o których piszesz wymyśliły furtkę w postaci dopalaczy żeby dotrzeć do jak największej grupy młodych ludzi, zachęcić ich do brania takich środków a później to już prosta droga do narkotyków(szeroko pojętych). ]:-> :D

[ Dodano: Sro Kwi 01, 2009 7:36 pm ]
Kto tu mówi o niszczeniu firm? ]:-> :D

[ Dodano: Sro Kwi 01, 2009 7:38 pm ]
Z niczym ni epojechałem. Pokazałem Ci tylko Twój błędny tok rozumowania.
A tak na marginesie co Ci zależy na tych dopałach - siedzisz w tym? ]:-> :D

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Konradzie powiem ci tak - gadasz głupoty gdyż odpowiednio nawożona roślina rożnymi chemikaliami + moczenie jej w odpowiedniej substancji której wytrzebienie waha się w granicach z tego co słyszałem 5 zł za litr a zwiększa to "kopa " narkotyku to prawda. Mitem jak to mówisz jest dodawanie do Marihuany środków typu amfetamina heroina czy innego typu ciężkich narkotyków gdyż jest to całkowicie nie opłacalne dla dilera.
Jak już wspomniałem wyżej są to środki podobne w działaniu do Konopi Indyjski a jedyne co je łączy to jest podobne działanie i że są naturalne przykładem tego typu jest produkt o nazwie" Space " czy "Salwia ".

Xionc dobrze prawi na temat mafii gdyż to ona ma największe udziały z nielegalnego obrotu narkotyków. Przykładem może tu być popularne w naszym mieście "Piko" czyli metaamfetamina która jest najbardziej wyniszczającą substancją która również najbardziej uzależnia - szacowany przez policję koszt wytrowrzenia tego typu substancji waha się w okolicach ~ 20 groszy za gram natomiast cena rynkowa +200 zł. Gotówka ta zasila i kieszeń dilera któremu bardziej opłaca się nakłaniać młodych ludzi do ciężkich niszczących ich narkotyków oraz do ogólnie pojętego pół światka przestępczego którego jest to jeden z większych wpływów do ich kasy. Natomiast używki czy jak by to po polsku i dosłownie powiedzieć narkotyki sprzedawane w takich sklepach jak dopalacze.com wspierają firmę uczciwie działającą a % z tego interesu przekazywany jest do kasy państwa w postaci rożnego rodzaju podatków. Wiadomo iż posiadamy dziurę budżetową i w jakimś stopniu może ona zapełnić ją.

Skoro człowiek ma wolny wybór i może truć siebie alkoholem oraz siebie i innych papierosami to czemu nie ma mieć prawa się odurzać ? Każdy kto zażywa narkotyki czy tak zwane legalne dopalacze powinien wiedzieć jakie niesie to skutki i konsekwencję i jeśli jest tego świadomy powinien podjąć suweremny wybór a państwo powinno mu to umożliwić a nie jeszcze utrudniać .

Pozdrowionka dla ludzi którzy rozumieją zasady wolności wyboru

P.s Jacobbs marsz nic nie pomoże dopóki żyjemy w kraju tak bardzo sterowanym przez kościół i ludzi którzy zamiast kierować się logicznym myśleniem kierują się sondażami i tym czy wesprze ich elektorat kościelny zwany moherowymi beatami a jaki one w większości mają pogląd na ten temat oby dwoje dobrze wiemy

P.p.S - > Patrioto chcę przy okazji obalić twój stereotypowy pogląd iż od lekkich narkotyków można wpaść w twardsze który wnioskuje z twojej wypowiedzi posiadasz. Nikt chyba nie ma w planach znając konsekwencje brania takich używek niszczyć sobie organizmu ale ludzi o słabej woli oraz z ciekawości próbują tego co poleca im diler gdyż to w jego interesie jest wprowadzić człowieka w pęta nałogu ponieważ uzależniony od przykładowo od amfetaminy będzie płacił więcej dilerowi za narkotyk niż ten który okazjonalnie zapali przysłowiowego blanta, w momencie legalizacji obrotu lekkich narkotyków problem ten został by ukrócony gdyż jeśli ktoś chciał by skorzystać " z płodów ziemi " jakim jest Konopia nie potrzebował by kontaktu z dilerem.

Bless

Ostatnio zmieniony 01 kwie 2009, 18:45 przez Renegat, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.