Dzisiaj jest 19 maja 2025, 22:49

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2060 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 138  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

yARO_81

Cytuj:
Czesio przestan chrzanic ten watek. Nie o polityce on traktuje!! :smt084

Ależ Miecio (Tutek wybrał Wacka), wszystko jest polityką. :P

Cytuj:
nie dosc, ze ublizasz forumowiczom podczas spotkan to jeszcze zaczynasz to robic na forum w o wiele wiekszym gronie. :smt021 :smt084

Nie wszystkim Miecio, nie wszystkim - jedynie upierdliwym fotoamatorom, dla których sensem spotkań jest namolne fotografowanie, zwłaszcza tych, którzy tego sobie nie życzą. Swoją drogą, gdyby tego nie robili,.. pozostałoby im jedynie siedzenie i,.. dłubanie w nosie. :lol:

Cytuj:
I chłopaki nie kłócić mi się tutaj :smt058

A niby kto tutaj się kłóci?? :shock: Czesio, Miecio i Wacek wymieniają jedynie swoje spostrzeżenia nt. czwartkowego spotkania forumowiczów. :smt058 :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
upierdliwym fotoamatorom, dla których sensem spotkań jest namolne fotografowanie, zwłaszcza tych, którzy tego sobie nie życzą. Swoją drogą, gdyby tego nie robili,.. pozostałoby im jedynie siedzenie i,.. dłubanie w nosie. :lol:

przekorny chyba troszkę przesadziłeś w tym momencie , pisząc takie słowa

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 10:57 przez turek, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Jagna

Cytuj:
przekorny chyba troszkę przesadziłeś w tym momencie , pisząc takie słowa

Może troszkę,.. ale ileż można prosić, żeby nie robiono mi zdjęć w czasie prywatnych spotkań forumowiczów?? Ile można wysłuchiwać obietnic, że zdjęcia nie będą tutaj wklejane, po czym złośliwie wklejać je i czerpać jakąś patologiczną radość?? W końcu,..co oni z tym Czesiem?? Powtarzają to żeby sprawić mi radość,.. jak sądzisz?? :roll:

Cytuj:
Gdzie poza tym dostałeś ode mnie zgodę nazywania mnie Wackiem? ;-)

A Ty nazywaniem mnie Czesio, Wacku?? ;-)

Ostatnio zmieniony 22 lis 2009, 21:43 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Przekorny biedaku nie oglądałeś nigdy "Włatcy móch"??? :lol: :smt082
Podpowiem ci TV4 w każdą niedzielę o godz. 20:00.

Tutek, chłopie bo jeszcze się obrazi wasz nadworny kronikarz i przestanie zdawać relację z zachowań wybranych notabli. I zostaniemy na forum ciemni głusi bez ukierunkowanych poglądów, bez źródła opiniotwórczego. Na sama myśl już mam łzy w oczach.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

makaron

Cytuj:
Na sama myśl już mam łzy w oczach.

Podobnie jak ja, tyle, że ze śmiechu, wyobrażając sobie dorosłego faceta wgapionego we "Włatcę móch", z wyrazem ogromnego przejęcia na twarzy, nerwowo obgryzającego paznokcie. :smt082 :smt044

Cytuj:
Masz rozdwojenie jaźni czy przedawkowałeś środki, które Dostaleś od yARO_81??? :smt082

A co za środki rozprowadza Miecio, Wacku??? :shock:

A teraz nieco poważniej...

Cytuj:
tylko, że on nie przekłamie obrazu

Sugerujesz, że ja to robię?? Wyjaśnij w którym miejscu przekłamałem obraz. Jak dotąd jedynym narzędziem obrony przedstawicieli czy zwolenników władz, jest wyraźna sugestia, że przekłamuję obraz. Poza tym żadnego wyjaśnienia w jaki sposób i w którym miejscu to robię.
Siedziałeś bardzo blisko Artura, więc równie dobrze jak i ja musiałeś słyszeć, jak człowiek który współdecyduje o ważnych dla mieszkańców sprawach, zamiast odnieść się merytorycznie do zadawanych pytań,... w końcowym etapie spotkania zdolny był odpowiadać jedynie, powtarzając jak mantrę: "nie wiem...., nie wiem...., nie wiem".

To też przekłamanie???
Czekam więc na Twoją opinię nt. wypowiedzi poszczególnych osób - siedziałeś przecież w samym centrum wymiany zdań, musiałeś więc słyszeć wszystkie rozmowy.

Może przestań kierować się własną sympatią czy antypatią, a zabierz za ocenę postaw "wybrańców narodu". :smt021

Ostatnio zmieniony 22 lis 2009, 22:44 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Wiecie co?? Atmosfera robi się tu już mało sympatyczna :roll:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 11:01 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

burmistrz dogadał sie z wrona i przekornego juz nie ma w SP!!!!!!!!!!!!!!! ]:->

[ Dodano: Pon Lis 23, 2009 12:32 am ]
Z podziemia wiem ze Pan rzecznik nic nie robi tylko na necie siedzi.wszyscy się wk... ale nic mu nie zrobią bo to kuzyn łysego hehhe.pięniądze podatników dla pisarzy netowych brawoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 11:03 przez turek, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

wybacz ale nikogo nie chce prowokowac zobacz .przekorny atakuje wszystkich i wszystko co tyczy się miasta! nie jest obiektywny zobacz gdzie pracuje! to woja przekorny już dmie w tuby !!! hehe !!!!! niech żyje łysy, czary itd hihi smiechu warte.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Poziom prezentowany w tym wątku sięga najniższych pokładów....... Może trochę merytoryki, są przecież tematy, które budzą zainteresowanie w naszym mieście i warto o nich dyskutować.
Z opinii uczestników forum wynika, że szumnie zapowiadane spotkanie niestety nie wyszło. Pomysł był dobry i warto go kontynuować, ale w innej formule.

Tytuł:
pismak
pismak

Czesio, mam pomysł. Na następne spotkanie zabierz ze sobą aparat. Popstrykaj własne zdjęcia i wrzuć na forum. Wierzę, że zawstydzisz tym konkurentów (czyt. yaRO_81 ). Udowodnisz swoje spostrzeżenia. Ba myślę nawet, że możesz założyć osobny wątek pt. "Przekornym okiem" i dokumentować swoje komentarze, sukces murowany. Zawsze, dwa fotoreportaże oddają więcej prawdy niż jeden, nieprawdaż Czarku? :lol: Co do praw autorskich to bez obaw publicznie oświadczam, że nie będę miał żadnych roszczeń do ciebie o wykorzystanie mojego pomysłu. :grin:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Ależ Miecio

nie przypominam sobie zebym tak sie nazywal lub dal ci pozwolenie na takie nazywanie mojej osoby. odnosnie "czesia" to byl pomysl 'Gruchy' i nie ustosunkowales sie do niego wiec widac podoba ci sie :D

przekorny Czesio pisze:
upierdliwym fotoamatorom, dla których sensem spotkań jest namolne fotografowanie, zwłaszcza tych, którzy tego sobie nie życzą. Swoją drogą, gdyby tego nie robili,.. pozostałoby im jedynie siedzenie i,.. dłubanie w nosie. :lol:

fotoamator? - tak!
upierdliwy? - raczej nie!
sensem spotkań jest namolne fotografowanie? - w 100% nie o to mi chodzi w fotografowaniu spotkan! bardziej "kronikarstwo" jak nazwal to Adam
pozostałoby im jedynie siedzenie? - za to ty nie siedzisz tylko obrazasz i drzesz sie na forumowiczow!
dłubanie w nosie? - znasz to z autopsji? twoje hobby to jest? bo na pewno nie moje. Czesio zwykl dlubac w nosie i chyba ty masz to po nim. smakowe sa? :smt044

tutek pisze:
czy przedawkowałeś środki, które dostaleś od yARO_81???

a ja cos rozprowadzalem? Jagna robila sciezki z towaru pubowego ;)

tutek pisze:
Nie rozróżniasz pewnych faktów :roll: nie namolne fotografowanie, a namiętne dokumentowanie odbywającego się spotkania, to taki kronikarz, jak Ty kiedy piszesz na forum o naszym spotkaniu, tylko, że on nie przekłamie obrazu, jeśli nie podda go agresywnej obróbce w programie graficznym ]:->

prawde piszesz kolego :)

kid87 pisze:
burmistrz dogadał sie z wrona i przekornego juz nie ma w SP!!!!!!!!!!!!!!!

jeszcze choinki nie ma a tu takie prezenty :smt044

jendrzej pisze:
Poziom prezentowany w tym wątku sięga najniższych pokładów

niestety ale masz racje. wycieczki osobiste czeslawa i polityka wpieprzana w ten watek nie poprawia poziomu tego watku :(

Pozdro!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
a ja cos rozprowadzalem? Jagna robila sciezki z towaru pubowego

yARO ale ja proszę tutaj na forum nie zdradzać tajnych szczegółów spotkań ;) Poza tym to tutek (stąd nowe nazewnictwo kolegi ;) )korzystał z tego tylko :smt082 :smt044 :D

POZDRAWIAM i więcej sympatii koledzy ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2060 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 138  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.