makaron
Cytuj:
Na sama myśl już mam łzy w oczach.
Podobnie jak ja, tyle, że ze śmiechu, wyobrażając sobie dorosłego faceta wgapionego we "Włatcę móch", z wyrazem ogromnego przejęcia na twarzy, nerwowo obgryzającego paznokcie.

Cytuj:
Masz rozdwojenie jaźni czy przedawkowałeś środki, które Dostaleś od yARO_81???

A co za środki rozprowadza Miecio, Wacku???
A teraz nieco poważniej...
Cytuj:
tylko, że on nie przekłamie obrazu
Sugerujesz, że ja to robię?? Wyjaśnij w którym miejscu przekłamałem obraz. Jak dotąd jedynym narzędziem obrony przedstawicieli czy zwolenników władz, jest wyraźna sugestia, że przekłamuję obraz. Poza tym żadnego wyjaśnienia w jaki sposób i w którym miejscu to robię.
Siedziałeś bardzo blisko Artura, więc równie dobrze jak i ja musiałeś słyszeć, jak człowiek który współdecyduje o ważnych dla mieszkańców sprawach, zamiast odnieść się merytorycznie do zadawanych pytań,... w końcowym etapie spotkania zdolny był odpowiadać jedynie, powtarzając jak mantrę: "nie wiem...., nie wiem...., nie wiem".
To też przekłamanie???
Czekam więc na Twoją opinię nt. wypowiedzi poszczególnych osób - siedziałeś przecież w samym centrum wymiany zdań, musiałeś więc słyszeć wszystkie rozmowy.
Może przestań kierować się własną sympatią czy antypatią, a zabierz za ocenę postaw "wybrańców narodu".